işini bilene ilk semiha kesimi zaten kolay.tılsımlarla dahada kolaylaştı.çok uzun bi süredir böyle kesiyorum arkadaşlarımla girince.ama yabancı 1 adam bile olsa çok sıkıntı yaratıyor. anlamak istemiyor.
video güzel olmuş ellerinize sağlık
Karizma kasan arkadaşlara dalan kardeşim bu kesim artık amele kesimi oldu. Video çekip neden koyuyorsunuz Shadow ofthe Sun loncasında erg basmadan bitiriyoruz biz.
mythatsnigga yazdı:Karizma kasan arkadaşlara dalan kardeşim bu kesim artık amele kesimi oldu. Video çekip neden koyuyorsunuz Shadow ofthe Sun loncasında erg basmadan bitiriyoruz biz.
1:Karizma ksan adama dalmadim dalmamda 2:Snn kesip kesmen umrumda degil arkadas istedi diye koydum 3:Forum uzerinden snnle hic tartisamicam ayriyeten guncellemeden snra ilk semihayi kesen bnm kapiss
mythatsnigga yazdı:Karizma kasan arkadaşlara dalan kardeşim bu kesim artık amele kesimi oldu. Video çekip neden koyuyorsunuz Shadow ofthe Sun loncasında erg basmadan bitiriyoruz biz.
1:Karizma ksan adama dalmadim dalmamda 2:Snn kesip kesmen umrumda degil arkadas istedi diye koydum 3:Forum uzerinden snnle hic tartisamicam ayriyeten guncellemeden snra ilk semihayi kesen bnm kapiss
3. yazdığın şeyde o kadar emin olma Mustafa
Teşkilatta kesildi ilk (TILSIMSIZ) güncelleme sonrasından 2 gün sonra (Teşkilat yada Beyaz Köşk olması lazım)