Zırh? Asa?
Zırh? Asa?
MAden arttırıcı aldım, aynı zamanda mücevher ve pençe için yeni çar kasıyorum. Ama sabrın da bir sınırı var tabiki. Acaba belli bir miktar uğraşıp kıyamet zırhı bassam x e ve stuya alırlarmı? Üretmeye değer mi? Sonuçta zırh yol savaşçısındanda düşebilir? Yoksa illa kendimi zorlayıp asa mı üreteyim? Tek zırh ile kurtarır mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Zırh? Asa?
Ejder Asan varsa Kıyamet Zırh üret. Kıyamet zırhtan sonra kıyamet ceket üretirsen grup bulmada sıkıntı yaşamazsın. Ama Ejderin yoksa Kıyamet Asa üret.
XxxChesTeRxxX yazdı:Ejder Asan varsa Kıyamet Zırh üret. Kıyamet zırhtan sonra kıyamet ceket üretirsen grup bulmada sıkıntı yaşamazsın. Ama Ejderin yoksa Kıyamet Asa üret.
Ejderim var. Sadece zırh üretirsem birde gözlük alırsam Gbmx'e alırlar mı?
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Kıyamet zırh üretirsen ve ejderinde varsa, geriye kalanlarda fevzi olsa (yüzük kolye ne bilmiyorum)1300/1500 arası fiziğin olur. Fiziğin +1500 ise dk olarak grup bulmakta pek sıkıntı çekmessin x ve stu için. Ancak ilk tercihin kıyamet zırh olmalı sonuçta asa ejderin olduğu için 400 fizik ekleyecek, zırh ise 300 fizik. Şimdilik 100 fizik için 10 hidrojen parası harcamana gerek yok. Tercihin kıyamet zırh olmalı.

XxPEERLESSxX yazdı:Kıyamet zırh üretirsen ve ejderinde varsa, geriye kalanlarda fevzi olsa (yüzük kolye ne bilmiyorum)1300/1500 arası fiziğin olur. Fiziğin +1500 ise dk olarak grup bulmakta pek sıkıntı çekmessin x ve stu için. Ancak ilk tercihin kıyamet zırh olmalı sonuçta asa ejderin olduğu için 400 fizik ekleyecek, zırh ise 300 fizik. Şimdilik 100 fizik için 10 hidrojen parası harcamana gerek yok. Tercihin kıyamet zırh olmalı.
Yüzük ve kolyemde nucleus. Peki x ve studanda eldiven ve ayakkabı düşürürsem Semiha ve gaffarada alırlar mı?
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bu soruyu kendimden bir kaç örnek vererek cevaplamak istiyorum.Bende uzun zaman önce Miğrat ve Sığınak Grup bölgelerinden büyücümün üstünü tamamlamama rağmen Çemberlitaş' tan ilk efsunum olan Kıyamet Zırh' ı ne yazık ki üretip elde edenlerdenim.Yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi Kıyamet Zırh ürettikten sonra X ve Stuart' a DK olarak gitmede sıkıntı yaşamazsın ancak Gaffar ve Semiha için çevre gerekiyor.Yoksa ayakkabı ve eldivenin bile olsa girmen çok zor.Ben geçen bayramda Kıyamet Ceket imi de loncamla düşürdüm.Ancak hala Gaffar gruplarına girmede sıkıntı yaşıyorum açıkçası.O yüzden oyunda efsundan önce çevre yapman çok daha önemli.Heraxist yazdı:XxPEERLESSxX yazdı:Kıyamet zırh üretirsen ve ejderinde varsa, geriye kalanlarda fevzi olsa (yüzük kolye ne bilmiyorum)1300/1500 arası fiziğin olur. Fiziğin +1500 ise dk olarak grup bulmakta pek sıkıntı çekmessin x ve stu için. Ancak ilk tercihin kıyamet zırh olmalı sonuçta asa ejderin olduğu için 400 fizik ekleyecek, zırh ise 300 fizik. Şimdilik 100 fizik için 10 hidrojen parası harcamana gerek yok. Tercihin kıyamet zırh olmalı.
Yüzük ve kolyemde nucleus. Peki x ve studanda eldiven ve ayakkabı düşürürsem Semiha ve gaffarada alırlar mı?
CHIVALROUS
Artık loncaya falan alırkende üstüne bakıyorlar. Zırh benim için stuya kadar kesin olarak giriş bileti olurmu? İki hafta daha maden çekip asada üretebilirim fakat hidrojen satan bulmak zor. Asa ile çevrem olmadan da girebilir miyim
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Yüzük ve kolye nuc olduğuna göre ejderinde olduğuna göre diğerlerinde fevzi olsa 1500 fizik olur. Bide dk olursan sorun yaşamassın pek. Ancak sen bu grup bölgelerinden kıyamet eldiven ve ayakkabı düşürsen bile arkadaşların dışında kimse seni Gaffar gruplarına almaz. Adamlar 2311 arıyorlar 2000+ üstü bile kabul etmez durumdalar. Yani arkadaş ortamı ve çevren olmadıkça gaffar atamassın.Heraxist yazdı:XxPEERLESSxX yazdı:Kıyamet zırh üretirsen ve ejderinde varsa, geriye kalanlarda fevzi olsa (yüzük kolye ne bilmiyorum)1300/1500 arası fiziğin olur. Fiziğin +1500 ise dk olarak grup bulmakta pek sıkıntı çekmessin x ve stu için. Ancak ilk tercihin kıyamet zırh olmalı sonuçta asa ejderin olduğu için 400 fizik ekleyecek, zırh ise 300 fizik. Şimdilik 100 fizik için 10 hidrojen parası harcamana gerek yok. Tercihin kıyamet zırh olmalı.
Şimdi bazı arkadaşlar üstleri başları sağlam 2000 üstüler, haliyle x ve stu atarken biraz yüksek istiyor olabilirler ama genel olarak x ve stu için zırhınıda üretirsen problem yaşamassın. Asan olsa bile girmen çevren olmadan çok zor.Artık loncaya falan alırkende üstüne bakıyorlar. Zırh benim için stuya kadar kesin olarak giriş bileti olurmu? İki hafta daha maden çekip asada üretebilirim fakat hidrojen satan bulmak zor. Asa ile çevrem olmadan da girebilir miyim

yardimin icin sagol kardes. o halde cevre edinip, zirh uretmeye bakiyorum simdilik. tesekkurler
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Kıyamet zırh ve Kıyamet Ceket üretirsen rahat grup bulursun.