ÇEMBERCİ YETENEKLERİ YARDIM

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
veRbiYo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

ÇEMBERCİ YETENEKLERİ YARDIM

Mesaj gönderen veRbiYo »

sevgili arkadaslarım simdiden tesekkur ederim Ben 48 lwl buyucuyum ve cemberciyim yeteneklerim nasıl olmalı cevrem var yakinda 49 olacam ve direk sıgınaklara felan ama asam yok siz bana butuun taktikleri yazarsiniz hadi kolay gelsin
EvilDefence
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Re: ÇEMBERCİ YETENEKLERİ YARDIM

Mesaj gönderen EvilDefence »

Merhaba,ben oyunu bırakalı bayağı oldu.49 leveller gelirken bırakmıştım.Ara sıra foruma giriyorum,yazını gördüm.Cevap vereyim dedim.Oyunu hep uzaktan takip ediyorum yani görevler hakkında falan bilgim yoktur ama yetenekler ve kullanımı ile ilgili bilgim var.İKV SEVDASI.

1-Ateş Çemberi 15p
2-Çember Bilgisi 15p
3-Direnç Kırma 15p
Şimdi bu 3 yetenek elbette olmazsa olmaz ben bu 3 yeteneğe ek olanları yazayım;
Buz Oku şimdi bu yetenek hakkında biraz yazıp çizmek gerekir.Ben eskiden bu yetenği kullanıyordum ama bilmen gerekir ki eskiden bile çemberci bir büyücü için maraton item vazgeçilmezdi.Çevrem var diyorsun kendine maraton gözlük al,ayakkabıda vardı sanırım maraton yeni bir şey ama sen anladın olabileceğin en yüksek hıza sahip ol.
Bir diğer seçenek ise elektrik,elektrik en uzun menzile sahip büyü ve Büyü Bozmadan etkilenmez tıpkı çember gibi.Büyü Bozması olan birine tek büyü Buz Oku ile saldırmak olanaklı ama onu kesmek oldukça zor.Ayrıca Direnç Kırma Büyü Bozmadan etkilendiği için şuan en iyi seçenek Elektrik gözüküyor benim gözüme.Asıl önemli olan ise Maratonlar,elektrik+maratonlar ile oynamaya alışırsan iyi olur.

1-Elektrik 15p -yukarıda nedenini belirttim-
2-Elektrik Bilgisi 15p -sanırım açıklamama gerek yok-
3-Zihin Hapsi 10p -bana göre 10 puan daha mantıklı çünkü büyücü yapısı gereği hayvani bir hasar karakteridir.Oyunu bazen yavaşlatmak önemlidir ama genelde hızlı bir oyun tercihtir.Şahsen 10 puan yeterli gözüküyor,ancak beceremem diyorsan 15 yaparsın.Unutma Çemberciler uçlarda olan kişiler olmalıdır.Yani ya tek başına gezerek senin gibi tek gezenleri avlarsın,yada uyumlu ve sistematik bir grup ile çalışırsın.Ben grup ile çalışırdım,genelde yapacağın arkada durmaktır.Arkadan sürekli buz(Şimdilerde Elektrik) atardım,eğer savaşçılarımızın canları hızlı azalırsa yani şifacılar yetişemesse gidip 2-3 çember patlatıp geri dönerdim.Yani genelde arkadan destek veriyordum ama savaşçılarımız ölecek gibi olursa çember atarak 4-5 savaşçıyı alırdım.

Not:Dikkat etmen gereken gidip direk savaşçılara dalmamak,önemli olan geride durmak.Savaşçılarınız diğer savaşçılarla mücadeleye girer bakarsın yenemeyecek gibiyiz.Maraton ile gidip direnç at ve hiç beklemeden çember.2-3 savaşçı vardır orada eğer senin efsunlu eşyaların gerçekten iyi ise 2-3 hiç farketmez alan yeteneği olduğu için hepsini tek vuruşta alabiliyorsun.Örneğin sivri adada 3 savaşçı beni rahatsız ediyordu 2si 39 biri 34,çıktım ya herru ya merru attım çemberimi 3 savaçıda tek vuruşta öldü.Tamam iyi hoş ama her zaman böyle olmaz yapman gereken bir grupla çalışmaktır.Bazen büyücüler bana bela olurdu maratonlarla topuklayıp uzaklaşırdım,savaşçılara 3 attığım oluyordu genelde böyle olunca ölüyorsun.Kötü yanlarıda elbette var yani yok değil sürekli büyücülere dikkat etmen gerek.En çok vuran büyü hangisi ise ona göre bir direnç vermelisin,benim zamanımda Meteorit çok kullanılıyordu tabi Konsantrasyonda vardı millette.Bu nedenle hep Zırh iksiri+Sakınma ile geziyordum işe yarıyordu.Ama şuanki duruma bakıyordumda tank olan 1-2 savaşçı ve büyü bozmalı 1-2 şifacı ile sağlam bir grup olursan yani tanklar milleti üzerine çeker şifalar tankları korur(1 ide seni) toplu katliam yapabilirsin.İyisiyle kötüsüyle mükemmel hasar ve toplu katliam için çember süperdir.Saatlerce kesilirsin sonra bir çember atıp 2-3 kişiyi teke alırsın keyfin yerine gelir.

Çemberde özentilikte çok önemli benim ilk karakterim büyücüydü,daha sonra her karakteri denedim tekrar büyücü oldum.Fizik kullanıyordum sonra ''Ayan'' isimli bir büyücü gördüm Çemberciydi.Ona baktım özendim sonra denedim ilk başta hiç kimseyi yenemiyordum,sonradan sonradan öğrendim işi bodoslama dalmamak gerek :mrgreen: .

Geriye 18 puan kaldı(Zihine 10 puan vermiştik).+5 puanı aldığını varsaydım.
Bu 18 puanın 15 puanı Büyü Bozma.Neden dersen Elektrik en uzun menzilli büyü demiştim.Karşıdakide Elektrik kullanıyorsa oda vurur sana ama onun farkı yanında Buzda atar.Buzu bozman gerekir.Bunu yanında Klan Savaşlarında müthiş bir yetenektir.Ayrıca Asitçiler vardı eskidende ama şuanki kadar değildi.Ara sıra arkdaşımla konuşuyordum oda çok dert yanıyor Asitçilerden.Asitçiler genelde keser büyücüyü ona pek birşey yapamazdık eskiden yani Çemberci değilsen kesmen imkansız.Çemberciysende zordu,yani elektrik 9 kudret yiyordu kullanamıyorduk.

Uzaktan elektrik at,asitin menzili oldukça kısadır oysa elektrik nispet yaparcasına başka diyarlardan gelir :D .Maratonlar yine gerekli,Büyü Bozma %25 ihtimalle asiti bozar ve bu küçümsenecek bir değer değildir emin ol.Elektrik ile bunu yap rakibin dirençlerini elektriğe yöneltmişse Çembere başvur,eğer iksir kullanır ve dirençlerini artırısa Direnç Kırma en büyük yardımcındır.Şayet büyü bozmasıda 15 ise sende savunma yapmalısın.Eğer arzu edersen asite direnç puanlarını verir ve asit direncine sahip eşyalar taşırsın yanında.Bu şekilde yüksek ihtimalle kazanırsın.

3 puan kaldı 1kutup,1tesla,1meditasyon(yerine kons verme sakın,aldatma için bile olsa yanına girmeyeceksin büyücülerin gerek yok)

Kısaca özetlersek;
Ateş Çemberi 15p
Ateş Bilgisi 15p
Direnç Kırma Alanı 15p
Büyü Bozma 15p
Elektrik 15p
Elektrik Bilgisi 15p
Zihin Hapsi 15p
Kutup Rüzgarı 15p
Meditasyon 15p
Tesla 15p

1 den 7 ye kadar diz,meditasyonu ''0'' koy daha rahat edersin.

Ben ''Ayan''dan görmüş öyle başlamıştım sen nasıl başladın?Sonuçta ben yıllarca oynadım,kendim hariç 2 adet çemberci tanıdım.

Son olarak eğer yeni başladıysan,hayvan keserken grup olmak önemlidir sakın yılma.Klan savaşlarında kendini güçsüz hissetme kullanmasını bilmelisin,yavaş yavaş öğrenirsin.Arkada dur grubuna destek ver.Savaşçıların öleceği zaman gidip çemberle,4-5 çember patlat.Ölebilirsin ama 4-5 çemberle birçok kişiyi de yanında götürürsün.En önemlisi ise hala öylemi işler sistem bilmem ama,şifacıları sen koruyacaksın.Ben şunu farkettim savaşçılar kendini geride tutmayı sevmiyor,çifte ile bile olsa illa dalacaklar.Olması gerekende bu tabi ama bunu yaparken arkadakileri unutuyorlar,şifacılara saldıran savaşçılar olacaktır bunlar senin en kolay avlarındır.Hatta 1 şifacılara saldıranlar 2 savaşçıların başına toplananlar.Bunlar senin çembere boğacaklarındır.Kolay gelsin.
EvilDefence
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen EvilDefence »

Ateş Çemberi 15p
Ateş Bilgisi 15p
Direnç Kırma Alanı 15p
Büyü Bozma 15p
Elektrik 15p
Elektrik Bilgisi 15p
Zihin Hapsi 15p
Kutup Rüzgarı 15p
Meditasyon 15p
Tesla 15p

Şimdi farkettim hatalı olmuş düzeteyim;

Ateş Çemberi 15p
Ateş Bilgisi 15p
Direnç Kırma Alanı 15p
Büyü Bozma 15p
Elektrik 15p
Elektrik Bilgisi 15p
Zihin Hapsi 10p
Kutup Rüzgarı 1p
Meditasyon 1p
Tesla 1p
Kullanıcı avatarı
mescan53
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mescan53 »

Arkadasim sonuçta senin bileceğin iş. Fakat bana soracak olursan ;
Ne sığnak nede migratta çemberciye ihtiyaç duyulmuyor. yapman gerekenleri yazıyorum.

Ejder uret.
Nasıl ureteceğın hakkında Forumda bırcok konumevcut , ararsan bulursun. Fakat ben yinede 1 tanesini yazayim. Maddi durumun iyi ise akçe çek. Plus al bir kısmıyla. Yada tanıdığın pluslu arkadasın varsa bolgeye ve klana Ejder iksir satılır yazsın. Adam 7 adet ıstıyorum derse çek sat. Bu sadece ornek bır yol. Elbet daha kolay yolları da vardır.

Ustunu full azad cevrıye diz. Yada bılge cevrıye. Ful buz yada full elektrk ol. Ejder asan ıle sığnağa kolayca girersın. Gerısı gelir. Yeteneklerinide ;
15 buz
15 buz bilgsi
15 elektrik
15 elektrık bilgisi
15 dırenc kırma
15 ktup
1 buyu bozma
1 tesla
2 medıtasyon yapman senın ıcın en iyisi.

Ejder uretırken ; asla pes etme , bugun olmazsa yarın olur de , acele etme
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

Resim

“Büyücü” sayfasına dön