Huzursuzluğum [49]
- xXxJERUSALEMAxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
Huzursuzluğum [49]
Öncelikle herkese iyi oyunlar dilemek isterim. Yeni gelen bölge olan Büyük Hol'de son görev olan Huzursuzluğum görevi için tüm oyuncular en az benim kadar inceleme ve araştırma yapmakta. Gel gelelim asıl konu şu ki bu görevin geçmiş görev zinciriyle alakalı olması ve bu zincirleme sonucu görevin halen yapılamamış olması dikkat çekici. Bilindiği üzere görev penceresinde hiçbirşey yazmıyor ve kendi araştırmalarım sonucu şuan hiçkimse yapamamış. Bu görev elbette yapılacaktır doğrudur ama deyim yerindeyse samanda iğne arıyoruz, İKV Yönetimi elbette iyi bişey yapmış görev gizliliği ile ama bende artık bu görevin olmadığına kanaat getirmeye başladım. Bize denilse ki bu görev yok veya yeni bir bölge var onun için bu görev bir bağ niteliğinde bunu araştırmanız için size bu görevi getirdik denilsin çünkü görevle başka sunucularda da gözlemlediğim kadarıyla çoğu arkadaş inceleme ve araştırma yapıyor. İnşallah yönetim bu yazımı okur ve cevap verme gereği duyar, kendilerine birçok destek mesajı atmış olsamda henüz bana bir dönüş olmadı. Rahatsız ettiysem Affola iyi oyunlar.
JeRuSaLeMa
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Huzursuzluğum [49]
Bu görevin şimdiye kadar yapılamamış olması büyük ihtimal gelecek Tangriss ile alakalı olacaktır.

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Ben Huzursuzluğum görevinin Tangriss girişinden içeri girdikten sonra orda başka bir npc ile konuşup ardından Boss yaratığı öldürüp tekrardan teslim etmemiz ile biteceğini düşünüyorum.Bu görev şu anda olmuyor
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Bu görev kıssles geldiğinde yapılacak o belli. Kablosuz görevindeki metni okursanız karakterimiz tanıdığı birinin sesini duyup sinirleniyor.Burda büyük ihtimal istihbarat komutanı görev metinlerinde her ne kadar yüzündeki çivi yazısının meran yazısına benzediğini söylesede bu yazı kısslesin zaten istihbarat komutanın teşkilat hattından verdiği görevler meranlar aleyhine(İflisi öldür görevi) istihbarat komutanı kıssles adına çalışıyor hatta kıssles yüzündeki çivi yazısıyla istihbarat komutanını kontrol ediyor olabilir.Tangriss saat girişinden sonra ilerde istihbarat komutanını görebliriz devamında kıssles.xXxJERUSALEMAxXx yazdı:Öncelikle herkese iyi oyunlar dilemek isterim. Yeni gelen bölge olan Büyük Hol'de son görev olan Huzursuzluğum görevi için tüm oyuncular en az benim kadar inceleme ve araştırma yapmakta. Gel gelelim asıl konu şu ki bu görevin geçmiş görev zinciriyle alakalı olması ve bu zincirleme sonucu görevin halen yapılamamış olması dikkat çekici. Bilindiği üzere görev penceresinde hiçbirşey yazmıyor ve kendi araştırmalarım sonucu şuan hiçkimse yapamamış. Bu görev elbette yapılacaktır doğrudur ama deyim yerindeyse samanda iğne arıyoruz, İKV Yönetimi elbette iyi bişey yapmış görev gizliliği ile ama bende artık bu görevin olmadığına kanaat getirmeye başladım. Bize denilse ki bu görev yok veya yeni bir bölge var onun için bu görev bir bağ niteliğinde bunu araştırmanız için size bu görevi getirdik denilsin çünkü görevle başka sunucularda da gözlemlediğim kadarıyla çoğu arkadaş inceleme ve araştırma yapıyor. İnşallah yönetim bu yazımı okur ve cevap verme gereği duyar, kendilerine birçok destek mesajı atmış olsamda henüz bana bir dönüş olmadı. Rahatsız ettiysem Affola iyi oyunlar.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
BACON
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Aslında büyük bir kumpasın içinde olabiliriz.Kissless'in meran düşmanı bir meran olabilme ihtimali yüksek.Arzuhalci meran görev metinlerinin birisinde büyük Tarhass şehrine ateş büyüsü ile yıkım getirildiği yazıyordu.O eski dönemin ardından gelen birçok meran kraliçesinden bahsediliyor.Forumikv1 yazdı:Bu görev kıssles geldiğinde yapılacak o belli. Kablosuz görevindeki metni okursanız karakterimiz tanıdığı birinin sesini duyup sinirleniyor.Burda büyük ihtimal istihbarat komutanı görev metinlerinde her ne kadar yüzündeki çivi yazısının meran yazısına benzediğini söylesede bu yazı kısslesin zaten istihbarat komutanın teşkilat hattından verdiği görevler meranlar aleyhine(İflisi öldür görevi) istihbarat komutanı kıssles adına çalışıyor hatta kıssles yüzündeki çivi yazısıyla istihbarat komutanını kontrol ediyor olabilir.Tangriss saat girişinden sonra ilerde istihbarat komutanını görebliriz devamında kıssles.xXxJERUSALEMAxXx yazdı:Öncelikle herkese iyi oyunlar dilemek isterim. Yeni gelen bölge olan Büyük Hol'de son görev olan Huzursuzluğum görevi için tüm oyuncular en az benim kadar inceleme ve araştırma yapmakta. Gel gelelim asıl konu şu ki bu görevin geçmiş görev zinciriyle alakalı olması ve bu zincirleme sonucu görevin halen yapılamamış olması dikkat çekici. Bilindiği üzere görev penceresinde hiçbirşey yazmıyor ve kendi araştırmalarım sonucu şuan hiçkimse yapamamış. Bu görev elbette yapılacaktır doğrudur ama deyim yerindeyse samanda iğne arıyoruz, İKV Yönetimi elbette iyi bişey yapmış görev gizliliği ile ama bende artık bu görevin olmadığına kanaat getirmeye başladım. Bize denilse ki bu görev yok veya yeni bir bölge var onun için bu görev bir bağ niteliğinde bunu araştırmanız için size bu görevi getirdik denilsin çünkü görevle başka sunucularda da gözlemlediğim kadarıyla çoğu arkadaş inceleme ve araştırma yapıyor. İnşallah yönetim bu yazımı okur ve cevap verme gereği duyar, kendilerine birçok destek mesajı atmış olsamda henüz bana bir dönüş olmadı. Rahatsız ettiysem Affola iyi oyunlar.
ARKADAŞLAR, ESKİLERİN HİKAYESİ DAHA BİTMEDİ..
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bende ondan şüpheleniyorum meranlara ve insanlara düşman bir meranGWYNBLEIDD yazdı:Aslında büyük bir kumpasın içinde olabiliriz.Kissless'in meran düşmanı bir meran olabilme ihtimali yüksek.Arzuhalci meran görev metinlerinin birisinde büyük Tarhass şehrine ateş büyüsü ile yıkım getirildiği yazıyordu.O eski dönemin ardından gelen birçok meran kraliçesinden bahsediliyor.Forumikv1 yazdı:Bu görev kıssles geldiğinde yapılacak o belli. Kablosuz görevindeki metni okursanız karakterimiz tanıdığı birinin sesini duyup sinirleniyor.Burda büyük ihtimal istihbarat komutanı görev metinlerinde her ne kadar yüzündeki çivi yazısının meran yazısına benzediğini söylesede bu yazı kısslesin zaten istihbarat komutanın teşkilat hattından verdiği görevler meranlar aleyhine(İflisi öldür görevi) istihbarat komutanı kıssles adına çalışıyor hatta kıssles yüzündeki çivi yazısıyla istihbarat komutanını kontrol ediyor olabilir.Tangriss saat girişinden sonra ilerde istihbarat komutanını görebliriz devamında kıssles.xXxJERUSALEMAxXx yazdı:Öncelikle herkese iyi oyunlar dilemek isterim. Yeni gelen bölge olan Büyük Hol'de son görev olan Huzursuzluğum görevi için tüm oyuncular en az benim kadar inceleme ve araştırma yapmakta. Gel gelelim asıl konu şu ki bu görevin geçmiş görev zinciriyle alakalı olması ve bu zincirleme sonucu görevin halen yapılamamış olması dikkat çekici. Bilindiği üzere görev penceresinde hiçbirşey yazmıyor ve kendi araştırmalarım sonucu şuan hiçkimse yapamamış. Bu görev elbette yapılacaktır doğrudur ama deyim yerindeyse samanda iğne arıyoruz, İKV Yönetimi elbette iyi bişey yapmış görev gizliliği ile ama bende artık bu görevin olmadığına kanaat getirmeye başladım. Bize denilse ki bu görev yok veya yeni bir bölge var onun için bu görev bir bağ niteliğinde bunu araştırmanız için size bu görevi getirdik denilsin çünkü görevle başka sunucularda da gözlemlediğim kadarıyla çoğu arkadaş inceleme ve araştırma yapıyor. İnşallah yönetim bu yazımı okur ve cevap verme gereği duyar, kendilerine birçok destek mesajı atmış olsamda henüz bana bir dönüş olmadı. Rahatsız ettiysem Affola iyi oyunlar.
ARKADAŞLAR, ESKİLERİN HİKAYESİ DAHA BİTMEDİ..
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
İflisin sonuna gidin
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
bbsnake yazdı:İflisin sonuna gidin