saçma sapan etkinlikler
saçma sapan etkinlikler
biz günlerde aylarca uğraşak adamlar sadece 1 dk bile uğraşmadan şaheser kazansın yönetim adaletsizliği buda bir emek hırsızlığına giriyor neden bir kişiye veriyorsunuz bunu herkese verın vereceksenız hep adaletsizlik ve şans yeter.Zaten bu yönetimde saçma güzel oyunu ne yaptılar böyle adam emeğinin karşılığını alamıyor YA
Re: saçma sapan etkinlikler
omeqla yazdı:biz günlerde aylarca uğraşak adamlar sadece 1 dk bile uğraşmadan şaheser kazansın yönetim adaletsizliği buda bir emek hırsızlığına giriyor neden bir kişiye veriyorsunuz bunu herkese verın vereceksenız hep adaletsizlik ve şans yeter.Zaten bu yönetimde saçma güzel oyunu ne yaptılar böyle adam emeğinin karşılığını alamıyor YA
Şair burada ödülü kazanamamaktan yakınıyor. :lol: :lol:
Sizi paraylamı gönderiyorlar arkadaş ya :lol:
Haci sen gaffar kesipde şaheser düşürdünmü düşürmüş olabilirsin şanlısın o zaman sonra dalga geçersin sg deyebilirsin çünkü seni ilgilendirmedeği belki bir gün gelir sen isyan edersin ama karşındaki seni hiç takmaz zaten biz oyuncular birlik olsaydık böyle yönetim olmazdı herkes banane benim zararı yok dıyıp kaçınıyorARCHER yazdı:omeqla yazdı:biz günlerde aylarca uğraşak adamlar sadece 1 dk bile uğraşmadan şaheser kazansın yönetim adaletsizliği buda bir emek hırsızlığına giriyor neden bir kişiye veriyorsunuz bunu herkese verın vereceksenız hep adaletsizlik ve şans yeter.Zaten bu yönetimde saçma güzel oyunu ne yaptılar böyle adam emeğinin karşılığını alamıyor YA
La git kumda filan oyna sen :lol: Birlik olsak molsak.Şurada adam gibi hakkıyla eleştiri getiren 2-3 kişi var geriside aha senin gibi saçmalıyor.Eleştiri olsun konuşayımda ne olursa olsun.Yapmayın bu kadar ucuzlaşmayın ya.Bugün bana çıkar yarın sana şans işi bu.Sana çıksa ödülün şaheser olması çokta şeyinde olmazdı heralde.Çünkü ne de olsa sana çıktı.O zaman etkinlik mükemmel olurdu dimi?Şuraya gerçekten haklı olduğunuzda eleştiri yazın Allah aşkına.omeqla yazdı:Haci sen gaffar kesipde şaheser düşürdünmü düşürmüş olabilirsin şanlısın o zaman sonra dalga geçersin sg deyebilirsin çünkü seni ilgilendirmedeği belki bir gün gelir sen isyan edersin ama karşındaki seni hiç takmaz zaten biz oyuncular birlik olsaydık böyle yönetim olmazdı herkes banane benim zararı yok dıyıp kaçınıyorARCHER yazdı:omeqla yazdı:biz günlerde aylarca uğraşak adamlar sadece 1 dk bile uğraşmadan şaheser kazansın yönetim adaletsizliği buda bir emek hırsızlığına giriyor neden bir kişiye veriyorsunuz bunu herkese verın vereceksenız hep adaletsizlik ve şans yeter.Zaten bu yönetimde saçma güzel oyunu ne yaptılar böyle adam emeğinin karşılığını alamıyor YA
Benim yazdiklarim doğru ama senin cekemezligin yanlis bir kisi hesabini calsa eyv diyecek sen bu durumda simdi git banada cevap yazma o zaman
- Lazkopatilyas
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
bu oyunu yapan onlar istersen oynama kurallar bu şekil....
bknz: madde : yönetim istediği zaman herşeyi yapar
)
bknz: madde : yönetim istediği zaman herşeyi yapar
- 123berkay123
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
omeqla yazdı:biz günlerde aylarca uğraşak adamlar sadece 1 dk bile uğraşmadan şaheser kazansın yönetim adaletsizliği buda bir emek hırsızlığına giriyor neden bir kişiye veriyorsunuz bunu herkese verın vereceksenız hep adaletsizlik ve şans yeter.Zaten bu yönetimde saçma güzel oyunu ne yaptılar böyle adam emeğinin karşılığını alamıyor YA
Kardeşim sen ne diyosun ya
Arkadasim senin dedigin sansla ilgilide ama bu gorusunde seni desteklirum ama benim sorunum adam belki hic gaffara gitmeden sadece facebookla yorum yazip begenmesi ve saheser kazanmasi ne oluyor. Senin dedeginde adam 1kez girmis ama emegi ile almis.123berkay123 yazdı:omeqla yazdı:biz günlerde aylarca uğraşak adamlar sadece 1 dk bile uğraşmadan şaheser kazansın yönetim adaletsizliği buda bir emek hırsızlığına giriyor neden bir kişiye veriyorsunuz bunu herkese verın vereceksenız hep adaletsizlik ve şans yeter.Zaten bu yönetimde saçma güzel oyunu ne yaptılar böyle adam emeğinin karşılığını alamıyor YA
Kardeşim sen ne diyosun yaO zaman 100 kere gaffar atıp item düşüremeyip , tekte kıyamet asa düşürende emek hırsızı olur senin gözünde.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
peki etkinliği kazanmak için harcanan emeklere ne demeli
:?bloodthirsty yazdı:peki etkinliği kazanmak için harcanan emeklere ne demeli
iyi aksamlar hangi yonden emek? yonetici tarafindan ise o zamani sorunlari gidebilirler oyucu tarafin emek bile sayilmiyor