kudret kullanımı
kudret kullanımı
merhaba arkadaşlar bu kudret kullanımı nasıl oluyor hangi tuşa basınca yada yetenekleri hangi seviyeye getirince aktifm olup npcler üzerinde kullanabiliriz.
Re: kudret kullanımı
Kudret Kullanımı Derken Kardeşim Neyden Bahsedıosun
:?: :?: :!:
Merhaba,yahsa yazdı:merhaba arkadaşlar bu kudret kullanımı nasıl oluyor hangi tuşa basınca yada yetenekleri hangi seviyeye getirince aktifm olup npcler üzerinde kullanabiliriz.
Galiba oyunda yenisin oyunda "Kudret" karakterlerin yeteneklerini kullanmasını sağlar.Yetenek penceresini Y tuşu ile açıp ordan yeteneklerle puan verdikten sonra aşağıdaki 0-1-2-3... kutucuklara yerleştirip kullanabilirsin.Bazı yetenekler saldırı bazıları ise savunma yetenekleridir,kudretiniz bittiğinde O tuşu ile oturup doldurabilirsiniz.
- Haluk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Daha-Sonra
Ben her oyuna yeni başladıgımda oyunun sistemini ilk 15 dk da javrarım tabi karmaşıksa 3mdk sen galiba ilk oyununu oynuyorsun şaşırdım neyse oyunun ehberine bak ben başlamadan onu 30 kere okudum proyum 
MinoseT
Haluk
HalukTR
Haluk
HalukTR
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Kudret dediğin özellik canının altında bulunan mavi yerdir. Senin kullanacağın yeteneklerin harcadığı belirlenmiş kudretler vardır. Sen o yeteneklere basınca kudret bölümünden o kadarı düşmektedir. Yenetekleri bi seviyeye getirmen ile aktif olma durumu yoktur. Yeteneklerin çoğunda (sınır 15 puan) puan yüksellikçe kudret harcaması düşer. Kudretin bittiği veya yeteneğini kullanmaya yeterli olmadığı zamanlar içinde kudret iksirleri konulmuştur oyuna. Mesela: Kuzgun kudretlendiren iksir, ejderha kudretlendiren iksir gibi. Bunlarında üretimi olup veya akçe ile satın alınabilmektedir. Umarım az çok yardımcı olabilmişimdir.