kudret kullanımı

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
yahsa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

kudret kullanımı

Mesaj gönderen yahsa »

merhaba arkadaşlar bu kudret kullanımı nasıl oluyor hangi tuşa basınca yada yetenekleri hangi seviyeye getirince aktifm olup npcler üzerinde kullanabiliriz.
Kullanıcı avatarı
RifatSrky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: kudret kullanımı

Mesaj gönderen RifatSrky »

Kudret Kullanımı Derken Kardeşim Neyden Bahsedıosun :D :D :P :?: :?: :!:
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

yahsa yazdı:merhaba arkadaşlar bu kudret kullanımı nasıl oluyor hangi tuşa basınca yada yetenekleri hangi seviyeye getirince aktifm olup npcler üzerinde kullanabiliriz.
Merhaba,

Galiba oyunda yenisin oyunda "Kudret" karakterlerin yeteneklerini kullanmasını sağlar.Yetenek penceresini Y tuşu ile açıp ordan yeteneklerle puan verdikten sonra aşağıdaki 0-1-2-3... kutucuklara yerleştirip kullanabilirsin.Bazı yetenekler saldırı bazıları ise savunma yetenekleridir,kudretiniz bittiğinde O tuşu ile oturup doldurabilirsiniz.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Haluk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Daha-Sonra

Mesaj gönderen Haluk »

Ben her oyuna yeni başladıgımda oyunun sistemini ilk 15 dk da javrarım tabi karmaşıksa 3mdk sen galiba ilk oyununu oynuyorsun şaşırdım neyse oyunun ehberine bak ben başlamadan onu 30 kere okudum proyum :D
MinoseT
Haluk
HalukTR
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Kudret dediğin özellik canının altında bulunan mavi yerdir. Senin kullanacağın yeteneklerin harcadığı belirlenmiş kudretler vardır. Sen o yeteneklere basınca kudret bölümünden o kadarı düşmektedir. Yenetekleri bi seviyeye getirmen ile aktif olma durumu yoktur. Yeteneklerin çoğunda (sınır 15 puan) puan yüksellikçe kudret harcaması düşer. Kudretin bittiği veya yeteneğini kullanmaya yeterli olmadığı zamanlar içinde kudret iksirleri konulmuştur oyuna. Mesela: Kuzgun kudretlendiren iksir, ejderha kudretlendiren iksir gibi. Bunlarında üretimi olup veya akçe ile satın alınabilmektedir. Umarım az çok yardımcı olabilmişimdir.
Resim
Kullanıcı avatarı
hkn169544
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen hkn169544 »

asgdafg
Şifacıxpelin <<<<<<<<<< BEYAZKÖŞK >>>>>>>>>>

“Şifacı” sayfasına dön