Evet arkadaşlar Deprem, Nişan, İş, Hayat= Hepsini yeni baştan kurmak için epey bir yoğunluk geçirdik şimdi artık tekrar geri geldik. Arada sıra da oyuna gireriz dostlarımızla sohbet ederiz. Oyunda Görüşmek Dileği ile.
Kızılşaman - SONxKIZILŞAMAN
Tekrar Merhaba
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEVA
Tekrar Merhaba
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Re: Tekrar Merhaba
Vayyy H.g Dostum Tekrar Aramızda Gormek Senı Sevındırıcı Oyunda Gorusuruz. InsTheoneibo yazdı:Evet arkadaşlar Deprem, Nişan, İş, Hayat= Hepsini yeni baştan kurmak için epey bir yoğunluk geçirdik şimdi artık tekrar geri geldik. Arada sıra da oyuna gireriz dostlarımızla sohbet ederiz. Oyunda Görüşmek Dileği ile.
Kızılşaman - SONxKIZILŞAMAN

-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Deva
seni görmek büyük bir mutluluk cane.iyiki döndün sabırsızlıkla beklıyoruz haberın olsun .hayırlı olsun bu arada herşey (Kadercii)
"Konuşup konuşmamak bir şeyi değiştirmeyecekse, susmamak için bir neden yoktur." Cinema Paradiso (1988)"
Başar. İyi haber!

- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
Ne kadar uzun zaman oldu ya özlemişiz valla üstad biz buralardayız o dönemden çok az kişi kaldık ama yine de sohbet edecek birkaç adam bulabilirsin.Kendine ıyı bak ibrahım aga 
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: DEVA
Hoşbulduk arkadaşlar. Semih seni de görmek güzel halen devam mı askerlik her gün şafak saymaya devam
Bittiğini biliyom ben 30 diyorken sen Tezkere almıştın. Cane Uğurum kardeşim Seni Gördüğüme bende inan çok sevindim oyundan görüşmeye devam ederiz. Durucum çok uzun zaman etti evet. Sen ben aziz özkan güneş serdar vb güzel geçen bir oyun geçmişimiz var. Oyunda 2 3 muhabbet edecek eskilerden dostlar olsun yeterlidir. Oyunda görüşmek üzere
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Ooo Ibom AskerLıkmı KaLdıkı Sene Gecdı Arasından BıtıreLı Tekrar Donmene Sevındım Ins Hersey DıLedıgın Gıbı OLur Hadı HayırLısı BakaLım Gırmeden Once bı BesmeLe Cekeydın MaLum Oyun Karman Corman Kımın eLı Kımın Cebınde BeLLı DıL BısıLer OLursa Oyundan uLasırsın Zaten GeneLde Uzun Zaman CarLar OnLıne Oyunda VesseLamTheoneibo yazdı:Hoşbulduk arkadaşlar. Semih seni de görmek güzel halen devam mı askerlik her gün şafak saymaya devamBittiğini biliyom ben 30 diyorken sen Tezkere almıştın. Cane Uğurum kardeşim Seni Gördüğüme bende inan çok sevindim oyundan görüşmeye devam ederiz. Durucum çok uzun zaman etti evet. Sen ben aziz özkan güneş serdar vb güzel geçen bir oyun geçmişimiz var. Oyunda 2 3 muhabbet edecek eskilerden dostlar olsun yeterlidir. Oyunda görüşmek üzere

Selamün aleyküm , İbrahim paşa hoşgeldin .
Bende bırakalı hayli oldu ama yeniden dönmeyi düşünüyorum , inşallah görüşürüz.
Bende bırakalı hayli oldu ama yeniden dönmeyi düşünüyorum , inşallah görüşürüz.