Merhaba Forum Üyeleri vs. vs. :mrgreen:
Direk konuya girmek gerekirse şöyle birşey düşündüm (Günlük Görev) Birçok oyunda
Günlük Görev (GG) Mevcut bizde neden olmasın?
Böyle birşey olursa nasıl birşey olmalı diye düşündüm ve şunlar çıktı ortaya.
A/Günlük 3 görev olabilir İlk görev Sığnaklarda bulunan 1 adet boss u öldürme
(Kenan,Motorin,Düşünen Adam) 2.Görev ise Miğartta bulunan 1 adet Boss u öldürme
(Junnon vb.)3.Görev ise Sığnak ve Miğrat ta bulunan
(Atıyorum Fare adam ve Fundistatoresti galiba :mrgreen: ) yaratıklardan belli miktarda kesile bilir.
Sonuç:Sonuç şu olurki güzel olur yeni hesap açan üyeler ve yeni katılan üyelere (GB)
Grup Bölgesi Kapıları açılır.
Ödül Ne Derseniz: Klasiğinden para yada benim düşüncem şanş artırıcı misal şöyle
1.Görev +%25 Sığnak şanş artırıcı
2.Görev +%25 Miğrat şans artırıcı
3. Görev ise +%25 Çemberlitaş (GB) Şans artırıcı (Bu görevde 2 veya 3 yaratık değil 100 ve üzeri yaratık
kesilmesi istenmeli.Nekadar çok okadar iyi yeni üyeler için.) Benim görüşüm:Zor geliyorsa yapma :mrgreen:
Diyeceksinizki (Bu oyun diğer oyunlar gibi değil ölen birdaha ölmez)Bu söze örnek Kenan (Sığnak Boss u)
Hikaye örgüsüne göre (Görev Örgüsü vb.) ölüyor mantiken canlanamaz.
Çözüm:3 Görevin ismide Geçmişi Hatırla(I),(II),(III)
Biliyorum Birkaç şey düşündüğümü söylemiştim yoruldum yazamayacağım :mrgreen:
Okuyana ne mutlu okumayana tembellikten adam ölmez ama Bla Bla. :mrgreen:
Saçma gelebilir. Gelicektir. Şuda varki birden fazla renk kullanmak aklıma geldide beceremedim. :twisted:
Konu bundan 4 yada 5 ay önce desteğe öneri cinsinden bildirildi maalesefki (Şimdilik böyle birşey
düşünülmemektedir ilginiz için teşekkürler) :?
Çok İyi Olur
- Kptm1234
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
Çok İyi Olur
Kalfa Eminönü
- Kptm1234
- Cin Avcısı
Re: Çok İyi Olur
Yorum bile gelmedi ne yazık :mrgreen: En azından bir görevli çok iyi düşünmüşsünüz ama okadar kolay değil bu işler. :roll: Sadece söylemesi kolay diye bilirdi ki demedi. :mrgreen:
Kalfa Eminönü
- Haluk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Daha-Sonra
Dikkate almaz yönetim kabul ettirmek için %60 fikir kabulü almanız gerek yada oyunun dev lerinden geliştiricilerinden birinin komşusu olmanız gerekir
MinoseT
Haluk
HalukTR
Haluk
HalukTR
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Günlük görev bence de çok iyi olur üstünü dizmiş kişilere meşgale çıkar. İkvde bunları pek umursamıyorlar; yada işlerine gelmiyor. Ödül işine gelirsek kimsenin hayır diyemeyeceği lonca puanı falanda olabilir.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Görevlerin sırf grup bölgelerine yönelik olması iyi olmaz gibime geliyor.(başka bi oyuna özeniyormuyuz ne
)
Mesela casusluk,mühimmatı götür,hız testi,belli bi bölgede güvenliği sağlama gibi şeyler olabilirdi.
Mesela casusluk,mühimmatı götür,hız testi,belli bi bölgede güvenliği sağlama gibi şeyler olabilirdi.
Yahu fikir herkesde var. Şu forumda hiç tanımadıgın birine sor oyun için ne yapılması gerekir diye sana roman okur.
Bunun icraate geçirilme ihtimalini, artı ve eksi yönlerini, en ayrıntılarına kadar düşünen adam gelsin öneri yapsın forumda.
Ağzı olan zaten konuşuyor.
İyi forumlar - İyi oyunlar
Bunun icraate geçirilme ihtimalini, artı ve eksi yönlerini, en ayrıntılarına kadar düşünen adam gelsin öneri yapsın forumda.
- Kptm1234
- Cin Avcısı
Başka oyunlara evet özenmemiz gerek her güzel oyunda Günlük Görev var.Senin saydıklarında güzel hız testi filan :mrgreen:GWYNBLEIDD yazdı:Görevlerin sırf grup bölgelerine yönelik olması iyi olmaz gibime geliyor.(başka bi oyuna özeniyormuyuz ne)
İcrata geçircek olan bendeğilim yönetim oyun para kazanıyorsa yapıla bilir diye düşündüm ki neden yapılmasın ?HelpMee yazdı:Yahu fikir herkesde var. Şu forumda hiç tanımadıgın birine sor oyun için ne yapılması gerekir diye sana roman okur.
Önerileri takmadıklarını söyliyemessin :!: :?Hengames yazdı:Önerilerin hiç ipe takılmadığı bir İKV de bu öneri kime ?
Kalfa Eminönü
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Güzel düşünce ama Yönetim böyle bişey yaparsa süper olur.