Hile olabilir mi ?
Hile olabilir mi ?
Arkadaşlar bugün komutanın bize verdiği dehşet dehlizleri görevini yaparken bildiğiniz gibi 30 dk içinde 20 adet zincir muhafızı kesmek gerek bende görevi getirmek için mağaraya gittiğimde bi süprizle karşılaşıyorum iki büyücü anormal derecede zincir muhafızlarını kesiyorlar aynı anda oturup aynı anda kalkıp aynı anda zincir muhafızlarına vuruyorlar üstelik yazdığım mesajlara cevap vermiyorlar yani anlatmak istediğim zincir muhafızı ölüsü ne zaman canlansa anında büyü atıp öldürüyorlar arkadaşlarında günahını almak istemiyorum ama sizce hile olabilir mi ?
Re: Hile olabilir mi ?
Bende aynı olayla karşılaşmıştım.Adam robot gibi konuşmuyor,dalıyor ve öldürüyor.Epey dalga geçtiğimizi hatırlarım :lol:
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Pedal yada bot olabilir.
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Bilmem ama bazen öyle çarlar destek ekibinin olabiliyor buna tanık oldum . Şöyle bir seçenekte var Skype gibi bir yerde konuşuyorlarsa aynı anda yapıyorlardır oyunda mesajlarada cevap vermeyebilirsen onların seçimi ben labirentte madende oluyorum her 18 dakikada bir oyuna bakıyorum (o arada maden çıkmış oluyor) o zaman geçiyorum ve oyunu alta alıyorum (küçük ekran aslında) mesajlarada cevap felan vermiyorum bir kaç kişi hile kullanıyorum diye şikayet ettiHOBBIT yazdı:Arkadaşlar bugün komutanın bize verdiği dehşet dehlizleri görevini yaparken bildiğiniz gibi 30 dk içinde 20 adet zincir muhafızı kesmek gerek bende görevi getirmek için mağaraya gittiğimde bi süprizle karşılaşıyorum iki büyücü anormal derecede zincir muhafızlarını kesiyorlar aynı anda oturup aynı anda kalkıp aynı anda zincir muhafızlarına vuruyorlar üstelik yazdığım mesajlara cevap vermiyorlar yani anlatmak istediğim zincir muhafızı ölüsü ne zaman canlansa anında büyü atıp öldürüyorlar arkadaşlarında günahını almak istemiyorum ama sizce hile olabilir mi ?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
MAOTUN yazdı:Bilmem ama bazen öyle çarlar destek ekibinin olabiliyor buna tanık oldum . Şöyle bir seçenekte var Skype gibi bir yerde konuşuyorlarsa aynı anda yapıyorlardır oyunda mesajlarada cevap vermeyebilirsen onların seçimi ben labirentte madende oluyorum her 18 dakikada bir oyuna bakıyorum (o arada maden çıkmış oluyor) o zaman geçiyorum ve oyunu alta alıyorum (küçük ekran aslında) mesajlarada cevap felan vermiyorum bir kaç kişi hile kullanıyorum diye şikayet ettiHOBBIT yazdı:Arkadaşlar bugün komutanın bize verdiği dehşet dehlizleri görevini yaparken bildiğiniz gibi 30 dk içinde 20 adet zincir muhafızı kesmek gerek bende görevi getirmek için mağaraya gittiğimde bi süprizle karşılaşıyorum iki büyücü anormal derecede zincir muhafızlarını kesiyorlar aynı anda oturup aynı anda kalkıp aynı anda zincir muhafızlarına vuruyorlar üstelik yazdığım mesajlara cevap vermiyorlar yani anlatmak istediğim zincir muhafızı ölüsü ne zaman canlansa anında büyü atıp öldürüyorlar arkadaşlarında günahını almak istemiyorum ama sizce hile olabilir mi ?
Ama maden değil canavar bu.Canlandığı an direk dalıyor bu kişiler bence bot gibi bişidir. :idea:
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Tab + 1 yada Tab + 2 artık hangisiyse yapmak çok zor olmasa gerek.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Taba ve büyü tuşuna aralıksız basarsan sende onun gibi hızlı kesersin yani hile değil.
peki ya saniye farkı bile olmadan aynı anda oturup kalkmaları bana asıl ilginç gelen olay bu :?:XxxChesTeRxxX yazdı:Taba ve büyü tuşuna aralıksız basarsan sende onun gibi hızlı kesersin yani hile değil.
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Az önce dedim sana konuşuyorlardır diyeHOBBIT yazdı:peki ya saniye farkı bile olmadan aynı anda oturup kalkmaları bana asıl ilginç gelen olay bu :?:XxxChesTeRxxX yazdı:Taba ve büyü tuşuna aralıksız basarsan sende onun gibi hızlı kesersin yani hile değil.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Bazı makro programları var yaptığın hareketleri kaydediyorsun ve aynı hareketi sürekli karakterin sürekli tekrarlıyor. Zamanında bu yöntemle bir çok oyuncu hızlı maden çekiyordu çarı madenin başına bırakıyordu kendisi pcden ayrılıyordu karakter sabaha kadar kendi kendine maden çekiyordu
ama o sistem kaldırıldı artık sadece karakteri hareket ettirebiliyorsun. Özet olarak makro programı kullanıyor olabilirler.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi