junon sorunu
junon sorunu
oyunda oynarken pc kasmıyor junona gırınce kasıyor pc donuyor resetlemek zorunda kalıorum bırtek junona ve centı gordugumde oluyor acaba eefeklerı cok dıyemı oluyor obur sıgınaklardada aynı sorunu yasıyorum normal yeraltında felen vb yerlerde donma yok
- FurkanMert
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: junon sorunu
Merhabalar.
Aynı şekilde kasılmalar benim bilgisayarımda da mevcut. Hali ile eski bilgisayar :roll:
Ortam ve Karakter efektlerini kısarak ve arka plandaki gereksiz işlemleri Göerv Yöneticisi'nden kapatarak daha rahat bir oyun oynayabilirsiniz.
İyi forumlar.
Aynı şekilde kasılmalar benim bilgisayarımda da mevcut. Hali ile eski bilgisayar :roll:
Ortam ve Karakter efektlerini kısarak ve arka plandaki gereksiz işlemleri Göerv Yöneticisi'nden kapatarak daha rahat bir oyun oynayabilirsiniz.
İyi forumlar.
Kardeşim Benimde Eski Bilgisayarım Öyleydi Fakat O Kadar Tamire Götürmemize Rağmen 2 ay Geçtikten Sonra Aynısı Oluyordu.
Bende indirimli firmaları araştırdım.
Babamla Gidip İyi Bir Paraya Lap-top aldım. Sorunsuzca Şimdi Kullanıyorum.Sana tavsiyem git konuş alsınlar.
Senden kıymetli değilya
))
Bende indirimli firmaları araştırdım.
Babamla Gidip İyi Bir Paraya Lap-top aldım. Sorunsuzca Şimdi Kullanıyorum.Sana tavsiyem git konuş alsınlar.
Senden kıymetli değilya
HızLıSıBeNDe
herqele çok zekisin be kardeşim bizim hiç aklımıza gelmemişti
parayı sen kazanmıyosun nasılsa
adama bak
RapLeshFuRKaN [ Ecel Getiren ^ ]
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ