:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Ya bana biri yardımcı olurmusunuz sağlam bir tank olmak için skillerini gereklı ıtemler hangi bölgeye mesela junona shen item işte sığınağa farabi solucan gibi yazarsanız cok sevinirim tabi birde üretilebilcek yani kısacası sağlam tank shen kue mi olcak solucanmı farabi solucanmı farabi shenmi farabi plavnemi skillerini bilen bi arkdaş yazarmı rica ediyorum 250 m gibi bi param var ceket farabi üreteyimmi rica ediyorum :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
acil:)
TANK GİBİ TANK...
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Akifler
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: TANK GİBİ TANK...
Cevren yoksa tanklik zor is. Git mevlana asa ugret bence
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Forumun sağ üst köşesinde bulunan Arama botonu ile forum konuları arasında arama yapabilirsin.Ayrıca Karakter Okulları - Savaşçı bölümüne de bir göz atmanı öneririm.hasanberk98 yazdı::arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Ya bana biri yardımcı olurmusunuz sağlam bir tank olmak için skillerini gereklı ıtemler hangi bölgeye mesela junona shen item işte sığınağa farabi solucan gibi yazarsanız cok sevinirim tabi birde üretilebilcek yani kısacası sağlam tank shen kue mi olcak solucanmı farabi solucanmı farabi shenmi farabi plavnemi skillerini bilen bi arkdaş yazarmı rica ediyorum 250 m gibi bi param var ceket farabi üreteyimmi rica ediyorum :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
acil:)
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Selamlar,
Konunuz, Karakter Okulları < Savaşçı kanalına taşınmıştır. Bu kanaldan bir çok savaşçı ustasının paylaştığı taktikleri, bilgileri öğrenebilir ve sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.
İyi eğlenceler dilerim.
Konunuz, Karakter Okulları < Savaşçı kanalına taşınmıştır. Bu kanaldan bir çok savaşçı ustasının paylaştığı taktikleri, bilgileri öğrenebilir ve sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.
İyi eğlenceler dilerim.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Sığınakta tank için dirençler önemli değil.Önce zırhını 75 yap,sonra savunmanı yükselt yeterli olacaktır.Migratta slotlarda yine savunman yüksek olsun.Zırh yine 75 olacak.Junonda zırh 75 elektrik direncin 1000 olmalı.Çemberlitaş daha karışık.Her boss için farklı direnç setleri lazım.
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Farabi Shen silah üret . Taş kanat zırh ile pantolon var ve mor element çek Gaffara rahatlıkla tank olursun (Farabi Farabi yüzüğü düşürünce)
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: T C
Grup bölgelerinde en zor sınıf tank sınıfıdır. Eğer tecrübesizsen daha rahat sınıflardan başlamanı öneririm, bence şifayla başla ordan göre göre öğrenirsin zaten az çok burdan ne anlatsak boş

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK