isyannnnnnnnnn

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
omeqla
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

isyannnnnnnnnn

Mesaj gönderen omeqla »

Bu kadarıda yeter kaç senedir kenan ve junondan takılar zırhlar çıkmadı bu kadar şansada başlarım çemberlitaş geldi çıkmadı topkapı eklentisı geldı çıkmadı büyük hol geldi yıne cıkmadı ne bıcım yonetım şans + alıyorum çıkmıyor 894 madalya oldu kıyamet alevi kolye çıktı 1 tane KISACASI SİZE YUH DİYORUM YÖNETIM BAŞLARIM BÖYLE OYUNA HERKESE VERİYOR BANA VERMIYOR GÜNDE 3 KEZ GİRİYORUM BÖLGEYE ÇIKMIYOR GÖZÜM KAPALI OYNUYORUM MİGRAT VE SIGINAK BOLGESINI YETER YETER YETER desteğe yolluyorum sankı robot gıbı yazı yazıyor bana yok şans+ al yok bunu yap yok şurda şeyını yap bıde olumlu mesaj yollayın
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: isyannnnnnnnnn

Mesaj gönderen sshinobi »

Birazdan "işin zevki orada hemen çıksa ne anlamı kalır" gibisinden mesajlar görebilirsin, sakin ol :).
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Topkapi gelince ne cikmasini bekliyordun :D
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen NODIE »

Omeqla kardeşim Kenan'a ve Junon'a giderken hangi sistemle gittiğini öğrenebilir miyim, kaç savaşçı kaç büyücü kaç şifacı gidiyorsunuz bu çok önemli :)
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

NODIE yazdı:Omeqla kardeşim Kenan'a ve Junon'a giderken hangi sistemle gittiğini öğrenebilir miyim, kaç savaşçı kaç büyücü kaç şifacı gidiyorsunuz bu çok önemli :)
sorduğun soruya bak sanki 4 savas 1 büyü 1 şifa gitcekler 5 büyü 1 şifa yada 4 büyü 2 şifa bilmiyo gibi soruyosunuz ya bide insan dahada sinirleniyo
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen NODIE »

veym2 yazdı:
NODIE yazdı:Omeqla kardeşim Kenan'a ve Junon'a giderken hangi sistemle gittiğini öğrenebilir miyim, kaç savaşçı kaç büyücü kaç şifacı gidiyorsunuz bu çok önemli :)
sorduğun soruya bak sanki 4 savas 1 büyü 1 şifa gitcekler 5 büyü 1 şifa yada 4 büyü 2 şifa bilmiyo gibi soruyosunuz ya bide insan dahada sinirleniyo
Sakin ol üstat, sadece 2-2-2 sistemiylemi gidiyor, 4-1-1 sistemiyle mi gidiyor yoksa 3-2-1'le mi onu öğrenmek istedim. Sonuçta bunu sormadan bir sistem üzerine yorum yapsam kalksa dese ki ben o sistemi kullanmıyorum yaptığım açıklama boşuna olur. ;)
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

baş alıp duruyosan 2 2 2 git diycemde boşver kim ugrascak oyunu bırak
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Valla biz bu oyuna 0 0 0 ı denedik genede şans olayında bir değişiklik göremedim en son abartıp 5 savaş 1 şifa girdik item attı ama 5 savaşcıdan birine attı ve attığı o kişi plussuzdu sizin şans sisteminiz budur

http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
omeqla
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen omeqla »

doğru söylüyorsun kardeş ama 5 büyü 1 şifa gitdiğimde 1 tank 1 şifa 4 büyü yada 1 şifa 3 büyü gitdiğimizde var sistem bu kadar önemliyse neden herkese çıkıyorda bana çıkmıyor onlar tek kişimi giriyorki hep onlara verıyor bu yonetım bu konuda hakkını alamıyorsuun bugün tatildi 5 kez gırdım yıne yok 1 cehenem alevi ile çemberitaş zor
omeqla
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen omeqla »

doğru söylüyorsun kardeş ama 5 büyü 1 şifa gitdiğimde 1 tank 1 şifa 4 büyü yada 1 şifa 3 büyü gitdiğimizde var sistem bu kadar önemliyse neden herkese çıkıyorda bana çıkmıyor onlar tek kişimi giriyorki hep onlara verıyor bu yonetım bu konuda hakkını alamıyorsuun bugün tatildi 5 kez gırdım yıne yok 1 cehenem alevi ile çemberitaş zor.

Birde neden centden çıkan azat cevrıye mor pantolon satılıyorda diğerleri satılmıyor burdada adaletsizlik adamın belki tek azat mor pantı eksiktir ama oda topkapıda satılıyor ve maraton ayakkabı neden diğer eşylalar satmıyor??? açıklaması yıne saçma cevap işte bossdan çıkan eşyaları satıyorlar ama bızım ıstedığımız takılar pantlar(fevzi cev.mor pant vs.) satmıyorlar

2.bu benim hep aklımda olan şey neden harita penceresinde harita yazmıyor boş bırakmışlar kaç senedirde kimse bunu hiç söylemiyor ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön