isyannnnnnnnnn
isyannnnnnnnnn
Bu kadarıda yeter kaç senedir kenan ve junondan takılar zırhlar çıkmadı bu kadar şansada başlarım çemberlitaş geldi çıkmadı topkapı eklentisı geldı çıkmadı büyük hol geldi yıne cıkmadı ne bıcım yonetım şans + alıyorum çıkmıyor 894 madalya oldu kıyamet alevi kolye çıktı 1 tane KISACASI SİZE YUH DİYORUM YÖNETIM BAŞLARIM BÖYLE OYUNA HERKESE VERİYOR BANA VERMIYOR GÜNDE 3 KEZ GİRİYORUM BÖLGEYE ÇIKMIYOR GÖZÜM KAPALI OYNUYORUM MİGRAT VE SIGINAK BOLGESINI YETER YETER YETER desteğe yolluyorum sankı robot gıbı yazı yazıyor bana yok şans+ al yok bunu yap yok şurda şeyını yap bıde olumlu mesaj yollayın
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: isyannnnnnnnnn
Birazdan "işin zevki orada hemen çıksa ne anlamı kalır" gibisinden mesajlar görebilirsin, sakin ol
.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Topkapi gelince ne cikmasini bekliyordun 
Omeqla kardeşim Kenan'a ve Junon'a giderken hangi sistemle gittiğini öğrenebilir miyim, kaç savaşçı kaç büyücü kaç şifacı gidiyorsunuz bu çok önemli 
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
sorduğun soruya bak sanki 4 savas 1 büyü 1 şifa gitcekler 5 büyü 1 şifa yada 4 büyü 2 şifa bilmiyo gibi soruyosunuz ya bide insan dahada sinirleniyoNODIE yazdı:Omeqla kardeşim Kenan'a ve Junon'a giderken hangi sistemle gittiğini öğrenebilir miyim, kaç savaşçı kaç büyücü kaç şifacı gidiyorsunuz bu çok önemli
Sakin ol üstat, sadece 2-2-2 sistemiylemi gidiyor, 4-1-1 sistemiyle mi gidiyor yoksa 3-2-1'le mi onu öğrenmek istedim. Sonuçta bunu sormadan bir sistem üzerine yorum yapsam kalksa dese ki ben o sistemi kullanmıyorum yaptığım açıklama boşuna olur.veym2 yazdı:sorduğun soruya bak sanki 4 savas 1 büyü 1 şifa gitcekler 5 büyü 1 şifa yada 4 büyü 2 şifa bilmiyo gibi soruyosunuz ya bide insan dahada sinirleniyoNODIE yazdı:Omeqla kardeşim Kenan'a ve Junon'a giderken hangi sistemle gittiğini öğrenebilir miyim, kaç savaşçı kaç büyücü kaç şifacı gidiyorsunuz bu çok önemli
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
baş alıp duruyosan 2 2 2 git diycemde boşver kim ugrascak oyunu bırak
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Valla biz bu oyuna 0 0 0 ı denedik genede şans olayında bir değişiklik göremedim en son abartıp 5 savaş 1 şifa girdik item attı ama 5 savaşcıdan birine attı ve attığı o kişi plussuzdu sizin şans sisteminiz budur
http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA
http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
doğru söylüyorsun kardeş ama 5 büyü 1 şifa gitdiğimde 1 tank 1 şifa 4 büyü yada 1 şifa 3 büyü gitdiğimizde var sistem bu kadar önemliyse neden herkese çıkıyorda bana çıkmıyor onlar tek kişimi giriyorki hep onlara verıyor bu yonetım bu konuda hakkını alamıyorsuun bugün tatildi 5 kez gırdım yıne yok 1 cehenem alevi ile çemberitaş zorNODIE yazdı:Omeqla kardeşim Kenan'a ve Junon'a giderken hangi sistemle gittiğini öğrenebilir miyim, kaç savaşçı kaç büyücü kaç şifacı gidiyorsunuz bu çok önemli
doğru söylüyorsun kardeş ama 5 büyü 1 şifa gitdiğimde 1 tank 1 şifa 4 büyü yada 1 şifa 3 büyü gitdiğimizde var sistem bu kadar önemliyse neden herkese çıkıyorda bana çıkmıyor onlar tek kişimi giriyorki hep onlara verıyor bu yonetım bu konuda hakkını alamıyorsuun bugün tatildi 5 kez gırdım yıne yok 1 cehenem alevi ile çemberitaş zor.NODIE yazdı:Omeqla kardeşim Kenan'a ve Junon'a giderken hangi sistemle gittiğini öğrenebilir miyim, kaç savaşçı kaç büyücü kaç şifacı gidiyorsunuz bu çok önemli
Birde neden centden çıkan azat cevrıye mor pantolon satılıyorda diğerleri satılmıyor burdada adaletsizlik adamın belki tek azat mor pantı eksiktir ama oda topkapıda satılıyor ve maraton ayakkabı neden diğer eşylalar satmıyor??? açıklaması yıne saçma cevap işte bossdan çıkan eşyaları satıyorlar ama bızım ıstedığımız takılar pantlar(fevzi cev.mor pant vs.) satmıyorlar
2.bu benim hep aklımda olan şey neden harita penceresinde harita yazmıyor boş bırakmışlar kaç senedirde kimse bunu hiç söylemiyor ...