Merhaba,
Soru başlıktaki gibi sizce "Tılsım sistemi en çok hangi sınıfa yaradı?"
Benim fikrim büyücülere gelen tılsımlar çok iyiler.Büyü bozma tılsımı,Elektrik 2 tılsımı,Konstrasyon,Meteorit ve birçok tılsım mükemmel gözüküyor.Fakat benim en çok hüsrana uğratan şifacı tılsımları oldu,gereksiz çok tılsım yada eksik çok tılsım konmuş.
Örnek vermek gerekirse Element Direnç ve Fiziksel Direnç tılsımları sürelerini 2 katına çıkarıyor bunun yanına;
Element Direncin süresi 2 katına çıkar ve ateş,buz,elektrik direnclerini 100 artırır.
Fiziksel Direncin süresi 2 katına çıkar ve asit,zehir dirençlerini 100 artırır.
Şeklinde eklenme yapılmalıydı.Dediğim gibi şifacı tılsımları diğer sınıfların yanında biraz sönük kalmış gibi görüyorum.Şifacı için eksik olan tılsımları daha da arttırabilirim.
Tılsım sistemi en çok hangi sınıfa yaradı?
Re: Tılsım sistemi en çok hangi sınıfa yaradı?
Gazap 1(II) güretmeküzereyim diğer sınıfları 10-15 sn içinde pertinzo edebileceğime inanıyorum
- Dehamustafa
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Konuya değinmek için yazdığım 1 sayfa yorum silindikten sonra söylemek istediklerimi sizde anladınız sanırım
Herkes yüzlerce hayat taşır. Ama bunların sadece biri, hatırlanmaya değer. Bu, sizinki olabilir... Sakın harcamayın.
Deham
Dehamustafa
Deham
Dehamustafa
Paylaşım için teşekkürler!

Tamam ben şifacılarda güzel tılsım yok demedim fakat büyücünün birden fazla iyi diyebileceğimiz tılsımı var.Sufizm yazdı:Gazap 1(II) güretmeküzereyim diğer sınıfları 10-15 sn içinde pertinzo edebileceğime inanıyorum
Yapılan başka bir hata ise;
5sn de bir basılan şifanın,kullanma süresini 1sn azaltan tılsım var.
15 sn de bir kullanılan can kurtaranın,kullanma süresini 1sn azaltaan tılsım var.Normal düz mantık yapsak bile en az 3sn azalması lazımken çok kötü bir tılsım yapılmış bana göre en azından Can kurtaranın süresini azaltan tılsımın,5sn azaltması gerekiyor.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bencede en iyi tılsımlar büyücüde fakat bütün tılsımlar sadece yetenkleri etkiliyor mesela büyücünün canına yüzde 10 arttıran bir tılsım olabilirdi yada şifacının kudretini yüzde 10 arttıran tılsımlar olabilirde yani sadece yeteneklere bağlı kalmışlar daha başka tlsımlar ve daha başka kombinasyonlar ortaya çıkabilirdi
- Dehamustafa
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yönetimin bizlerle düşüncesini birazda olsa paylaşması aslında bizim kafamızdaki soru işaretlerini kaldıracaktır diye düşünüyorum fakat zannediyorum ki değişiklikler ve yeni tılsım geliştirmeleri olacaktır beklemeliyiz olacakları görmeliyiz henüz bile çoğu tılsım düşürülmemiş ve keşf edilmemişken bunları söylemek erken ama şuan ki durumu değerlendirmek gerekirse kesinlikle büyücü tılsımları ön planda.
Herkes yüzlerce hayat taşır. Ama bunların sadece biri, hatırlanmaya değer. Bu, sizinki olabilir... Sakın harcamayın.
Deham
Dehamustafa
Deham
Dehamustafa
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
defansif 1 (I) ile orta seviye tanklara yaradı
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin