HİLECİLERİ TANIYIN ARKADAŞLAR

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
TUAREG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

HİLECİLERİ TANIYIN ARKADAŞLAR

Mesaj gönderen TUAREG »

BAZI OYUNCULAR ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ VEREM OYUNUN ACIKLARINI KULLANARAK HİLE YAPTILAR NEDEN GÖZ YUMULUYO ultraslanqmüdür civan percemi topladı uzun bir süre sebebi dosya numarasını degişip percemleri bono olarak sattı biri çıkmış Afrodisyas isimli car 27 item zırh diye artık nası yapmışşsa yansıtıyo alış verişle koy dedim koyamadı bu oyun böyle adamlara ragmen güzeldi genede kesişmeler ws ler klan savaşlarıyla güzeldi oyunun acıgından faydalanan bazı karaktersiz adamlar 49 level gelince büyük isim carlarla cıktılar ortaya hile teklif eden vicdansızlar bölelere göz yumuldu ne diyim emeklerimize yazık
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: HİLECİLERİ TANIYIN ARKADAŞLAR

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

TUAREG yazdı:BAZI OYUNCULAR ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ VEREM OYUNUN ACIKLARINI KULLANARAK HİLE YAPTILAR NEDEN GÖZ YUMULUYO ultraslanqmüdür civan percemi topladı uzun bir süre sebebi dosya numarasını degişip percemleri bono olarak sattı biri çıkmış Afrodisyas isimli car 27 item zırh diye artık nası yapmışşsa yansıtıyo alış verişle koy dedim koyamadı bu oyun böyle adamlara ragmen güzeldi genede kesişmeler ws ler klan savaşlarıyla güzeldi oyunun acıgından faydalanan bazı karaktersiz adamlar 49 level gelince büyük isim carlarla cıktılar ortaya hile teklif eden vicdansızlar bölelere göz yumuldu ne diyim emeklerimize yazık

SeLamLaR

Vay Bea İksir İçin Maden Aldığımı Bono Basıyor Die Yazmışsınya Daha Ne Sölim Ben Sana :D

Hileci Die Yazmışsın Beni Ee Güzel Arkadaşım Resim koyda Herkes Görsün Ozaman Hile Yaptığımı :)

İftira Atacağın Kişiyi Önceden Tanı Derim Sana ;)

Ultraslanqmüdür
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Selamlar oyunun açığı yok bu aklında olsun artı madeni dosyalarla oynayıp bono seklinde sadece kendi pcde gözükür başkasında aynı şekilde gözükür ayrıca ben müdürden bono aldım gayette normal bildiğimiz bonoydu anlamadığım şey biri hakkında iftirada buluncagınıza foto alıp ıkv yönetimine sikayet etseniz
saygılar.
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakacef »

zati bu doğru bişi olsa o yazıyı okunmucak şekilde renkli yazmaz :D şaşırmışlar çoğaldı pff 8-)
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön