ŞİFACILAR içeri lüften :) [SİVAS KANGALI]

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

ŞİFACILAR içeri lüften :) [SİVAS KANGALI]

Mesaj gönderen seagle »

Öncelikle Merhaba;

Ben Beyaz Köşk sunucusundan Cengiz imzaamdaki karakterler bana ayittir. Şifacımın ismi ilk basta Dbsimsekkkdb olup sonra IxDbxSeaGlexDbxI olup ensonki hali olan FastxSeaGlexDbxI şeklini almıştır.
Öncelikle kendimi tanıtayım dedim tanımayanlar için :)

1,5 senedir oyunda yoktum betadan beri oyunu oynamaktayım aralarda aralar olabilir ve enson 1,5 sene ara vermiştim 1, 2 hafta önce geri döndüm şifacımda mevlanaya ait hiçbirşey yok Ç.T itemleri olarak 1,5 sene önceden kalma GMB x in verdiği Hidrofik ayak Ve 1 hafta önce atmış olduğum gaffardan sonra semihadan düşen ruh pant ile birlikte açılışı yaprım 2254 şifam var Ç.T ye dai şifa itemi düşmedi :) fazla zaman bulamayıp ç.t atmadığımdan dolayı oda .

İYİCE KENDİMİ TANITTIKTAN SONRA SADEDE GELEBİLİRİZ :)

Şuana kadar oyuna 130 TL yatırmış olup oyuna 1 hafta önce başlıyarak 50 TL ye 5500 akçe ve 3 aylık plustan sonra lonca lisansı ve yılmabındaki güvence paketini aldım Hesabımı kimseye vermem cafelerde girmem sadece evde girerim tek ben giriyorum neden aldım bilmiyorum :)
Ve ardındanda kalan 1790 akçenin üzerine bugün 1000 + 5 akçe alarak şuana kdar toplam 195 TL yatırım yapmış oldum :)

KUSURA BAKMAYIN BİR TÜRLÜ SADEDE GELEMEDİM AMA :D

İşin aslı akçeleri kenarda dursun lazım olur diye kenarda tutuyorum müsrüflüğü sevmem mevlana düşerse direk yükseltirim fakat Ashab-ı kehf tende vazgeçmem :)

Aklımda olan şey SİVAS KANGALI Savaşçıların ayılarında kanatması olup çok işe yaramakta fakat sivas kangalına gerek varmı sizce ? WS atan biri değilim grup bölgelerinde takılmayı item düşürmeyi severim.

ÇOK UZADI KONUŞMA FARKINDAYIM KISACASI SİVAS KANGALINA GEREK VAR MI NEDEN ?

İLGİNİZ VE SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)
İyi Forumlar..
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Jokerr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Maniac Team

Re: ŞİFACILAR içeri lüften :) [SİVAS KANGALI]

Mesaj gönderen Jokerr »

Kafana göre ya varsa paran al güzel birşey:) vs ci bir şifa ile karşılaştım büyücüme kangalı 600 falan vuruodu vs ciler için süper :)
Jokerr Sntrk

Ya İyi Olarak Ölürsün, ya da kötüye dönüşecek kadar uzun yaşarsın
Kullanıcı avatarı
SiYaSiYaBeND
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: KARDES

Mesaj gönderen SiYaSiYaBeND »

Ben oyuna artık para yatırmaman konusunda ısrarcı olurum ama bence bi şifacı karakterinden daha eğlenceli bi ws atan karakter yok (büyü ws büyü hariç) iyi bi şifacı iyi bi üst ile savaşçı şifacı ve büyücü dayanamaz karşında büyücü wsde kangala pek gerek yok kp kasarken işe yarar şifacı wsde karşı tarafın varsa geçmiş olsun diyebilirz savaşçıyıda kangalın varsa zehiri çakıp asitle parçalayabilirsin (zihin tutulması gerçekleşmez umarım) ve yeni tılsımlarla birlikde kangalını 15 yap e.öde karşı klan büyücüsünü kangalına yem et :)) eğlenceli bi iş xDD Zaman kudret faydasını unutmamak lzm :)
^^ILoveRockNRool^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

fazla ws ye önem veren biri deilim zaten ç.t den bi kaç item düşürem zaman geçtikçe fullenir ws atarım şimdi ketoin mi ne aldım 11 tane 7 tane daha alıcam bir ara şifa büyüsünün yenileme süresini 1 saniye azaltan Tılsım-İyileştirmeyi üreticem fazla oyunda olmadığım için temmuza doru üretmişi olurum :) ama çok işe yarıyacak bir tılsım
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ws felan atmıcaksan ne gerek var kangala ? Boşa paranı çarçur etme.
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen ozanba9999 »

Dostum bak Eyer vs ci olmak istiysan senin en büyük yardımcın sıvas kangalı çok işe yarıyor ama ben hiç vs atmam sadece iyleştirme falanda filanda alma ama arada can sıkıntısından sıkılrsan kullanmak istersen al tabisunu ksıa ve net söylim büyücülerin korkulu rüyası SİVAS KANGALI.
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim

“Şifacı” sayfasına dön