Ben Beyaz Köşk sunucusundan Cengiz imzaamdaki karakterler bana ayittir. Şifacımın ismi ilk basta Dbsimsekkkdb olup sonra IxDbxSeaGlexDbxI olup ensonki hali olan FastxSeaGlexDbxI şeklini almıştır.
Öncelikle kendimi tanıtayım dedim tanımayanlar için
1,5 senedir oyunda yoktum betadan beri oyunu oynamaktayım aralarda aralar olabilir ve enson 1,5 sene ara vermiştim 1, 2 hafta önce geri döndüm şifacımda mevlanaya ait hiçbirşey yok Ç.T itemleri olarak 1,5 sene önceden kalma GMB x in verdiği Hidrofik ayak Ve 1 hafta önce atmış olduğum gaffardan sonra semihadan düşen ruh pant ile birlikte açılışı yaprım 2254 şifam var Ç.T ye dai şifa itemi düşmedi
İYİCE KENDİMİ TANITTIKTAN SONRA SADEDE GELEBİLİRİZ
Şuana kadar oyuna 130 TL yatırmış olup oyuna 1 hafta önce başlıyarak 50 TL ye 5500 akçe ve 3 aylık plustan sonra lonca lisansı ve yılmabındaki güvence paketini aldım Hesabımı kimseye vermem cafelerde girmem sadece evde girerim tek ben giriyorum neden aldım bilmiyorum
Ve ardındanda kalan 1790 akçenin üzerine bugün 1000 + 5 akçe alarak şuana kdar toplam 195 TL yatırım yapmış oldum
KUSURA BAKMAYIN BİR TÜRLÜ SADEDE GELEMEDİM AMA
İşin aslı akçeleri kenarda dursun lazım olur diye kenarda tutuyorum müsrüflüğü sevmem mevlana düşerse direk yükseltirim fakat Ashab-ı kehf tende vazgeçmem
Aklımda olan şey SİVAS KANGALI Savaşçıların ayılarında kanatması olup çok işe yaramakta fakat sivas kangalına gerek varmı sizce ? WS atan biri değilim grup bölgelerinde takılmayı item düşürmeyi severim.
ÇOK UZADI KONUŞMA FARKINDAYIM KISACASI SİVAS KANGALINA GEREK VAR MI NEDEN ?
İLGİNİZ VE SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
İyi Forumlar..