Öncelikle aylar sonra yeniden foruma giriyorum, o yüzden herkese selam.
Oyuna geri dönsem mi diye düşünmeye başladım yeni eklenti gelince. Oyunu okullar açılınca bıraktım; malum liseliyim O zamanlar oyunun yaz tatilindeki tadı kaçmıştı, doğru düzgün bölge atan adam bile bulamıyordum. Şu anda bu durum düzeldi mi? Kalabalık durumu nasıl?
Ve yeni bölge hakkında da bir iki sorum var. Hepimize bireysel bölge dendi evet ama sanırım grup olmadan pek de bir şeyler yapılamıyormuş? Ve bu bölgede de şifacılar grup içinde can basmaktan ibaretler mi, yoksa başka bişeyler yapabiliyorlar mı artık?
Bence kardeşim Herşeyden önce ki Realde devam ettiğin Okula öncelik vermelisin Oyun sadece zevktir. Hafta sonları Arkadaşlarına selam vermek için Oyuna girebilirsin senin için daha iyi olacagını düşünüyorum Tabiki herşeyden önce kendi kararların daha önemli bunu kendince halletmeye bak
ozaerdenn yazdı:Öncelikle aylar sonra yeniden foruma giriyorum, o yüzden herkese selam.
Oyuna geri dönsem mi diye düşünmeye başladım yeni eklenti gelince. Oyunu okullar açılınca bıraktım; malum liseliyim O zamanlar oyunun yaz tatilindeki tadı kaçmıştı, doğru düzgün bölge atan adam bile bulamıyordum. Şu anda bu durum düzeldi mi? Kalabalık durumu nasıl?
Ve yeni bölge hakkında da bir iki sorum var. Hepimize bireysel bölge dendi evet ama sanırım grup olmadan pek de bir şeyler yapılamıyormuş? Ve bu bölgede de şifacılar grup içinde can basmaktan ibaretler mi, yoksa başka bişeyler yapabiliyorlar mı artık?
Şimdiden teşekkürler..
Ozan, gelme bence Yeni bölgede tılsımları düşürdünmü girmezsin zaten. Şifacı tılsım için rahat grup bulabiliyor ama şifa basmak için. Eski kalabalık şimdi yok. Öbür sunucudan gelenler var hep. Yinede sen bilirsin.
ozancım şahsi fikrim çok istiyorsan arada girebilirsin ancak kesinlikle eski tadı yok ki zaten uzun zamandır yoktu.Bende artık haftasonlarında arada giriyorum.Yeni gelen arz lodos bölgesi bana göre nasıl ki çemberlitaşa eşya dizmek icin giriliyorsa bu bölgeye de tılsım dizmek icin giriliyor.
:!: sen okuluna geleceğine bak.oyun her zaman bulunur. :!: