Full kıyamet
- Haluk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Daha-Sonra
Full kıyamet
Arkadaşlar ben çt full kıyamet istiyorum üretmekmi mantıklı düşürmekmi bide yüzük,kolye ve gözlük ne almalıyım full fiziksel için beni loncasına alabilcek varmı dostluk ve yardım severlik olan bi lonca
MinoseT
Haluk
HalukTR
Haluk
HalukTR
Re: Full kıyamet
Üretmeden giremiyorsun,kıyamet asa istiyorlar.Üretmelisin.
acele etmene gerek yok arkadaşım.
Ben daha kıyamet asa'nın malzemelerini yeni topluyorum. elinde ejder asa yada kıyamet asa bulunsun tanıdığında var ise gaffara alırlar. gaffardan da fullenirsin eşya düşmesi şans işi. 1 ay boyunca gidip full madalya düşürenler de var

Ben daha kıyamet asa'nın malzemelerini yeni topluyorum. elinde ejder asa yada kıyamet asa bulunsun tanıdığında var ise gaffara alırlar. gaffardan da fullenirsin eşya düşmesi şans işi. 1 ay boyunca gidip full madalya düşürenler de var
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Loncamızda şans artırıcımız var genelde boş çıkmıyoruz artırıcılı bir loncaya girersen seni sık sık gaffar götürürler kolaylıkla fullenirsin.oguzhan55 yazdı:acele etmene gerek yok arkadaşım.
Ben daha kıyamet asa'nın malzemelerini yeni topluyorum. elinde ejder asa yada kıyamet asa bulunsun tanıdığında var ise gaffara alırlar. gaffardan da fullenirsin eşya düşmesi şans işi. 1 ay boyunca gidip full madalya düşürenler de var![]()
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
Hangi lonca sizinkiphysX yazdı:Loncamızda şans artırıcımız var genelde boş çıkmıyoruz artırıcılı bir loncaya girersen seni sık sık gaffar götürürler kolaylıkla fullenirsin.oguzhan55 yazdı:acele etmene gerek yok arkadaşım.