Güncelleme rezaleti başka birşey değil oyunuda bırakıcam
Güncelleme rezaleti başka birşey değil oyunuda bırakıcam
arkadaşlar ben hayatımda bu kadar rezaler görmedim okadar emek verdik okadar uykusuz kaldık bumu yani mükafatı oyunu geliştiremiyorlar diye vuruşları düşürdüler bide buna güncelleme dediler hll olsun valla oyun yapımcılarına ve geliştiricilerine ben oyunu bırakıyorum her ay plus alıyordum ve halada plusun haram olsun hepsine.
>>>>>>>>>>>>>>>Wanted<<<<<<<<<<<<<<<<<
Re: Güncelleme rezaleti başka birşey değil oyunuda bırakıcam
anket düzenlenmeden bu tarz değişiklikler yapılamaz emeğe yazık yarın başka bişide çıkar hiç oynanmaz bu oyun oyun geliştiricilerini merak ediyorum kaç kişi karar verdiler bu fikre kime sordularda böyle bişi yaptılar rezalet tek kelimeyle.
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
çOK HAKLISIN ama ....Bİ sorum var Kim bu oyunu KAFANA SİLAH DAYAYARAK OYNATTI YADA PLUS ALDIRTTI
BU OYUN HEP BÖLEYDİ PİŞMANSAN ÖNCEDEN BIRAKSAYDIN BENCE
relaxefendy yazdı:çOK HAKLISIN ama ....Bİ sorum var Kim bu oyunu KAFANA SİLAH DAYAYARAK OYNATTI YADA PLUS ALDIRTTIBU OYUN HEP BÖLEYDİ PİŞMANSAN ÖNCEDEN BIRAKSAYDIN BENCE
![]()
kısmen dogru
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
silahtan korkmam aksine hoşuma gider hobimdir o yüzdende 3 silahım var kımse ban zorla bişi yaptıramaz silahla felan konuyu saptırma adam ol derim sana + ben bu oyunu beta ilk çıktığından beri oynuyorum sen yenisin galiba oyun böyle değildi aslanım tamammı.relaxefendy yazdı:çOK HAKLISIN ama ....Bİ sorum var Kim bu oyunu KAFANA SİLAH DAYAYARAK OYNATTI YADA PLUS ALDIRTTIBU OYUN HEP BÖLEYDİ PİŞMANSAN ÖNCEDEN BIRAKSAYDIN BENCE
![]()
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
Relax aslında haklı kim size zorla aldırttı plusu siz beğendinizde oyunu almaya devam ediyorunuz tmm Türk oyunu destekliyelim bu da bir yere kadar değil mi sen oyunu sevdigin için plus almışssın demekkki
Ottomanxölümsüz anısına
ben oyunu sevmiyorum demedimki zaten konuyu nerden nereye getirdiniz yaww ne alaka kardeşim.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Merhaba;
Bu yeni değişikliklerin ne gibi zararları oldu arkadaşlar.Biraz daha açabilir misiniz.Şuan da oyuna giremiyorum.Girdiğimde bir şokla mı karşılacağım yoksa.Benim anladığım hasar element,max hasarlarımı düştü yani ve pek çok daha ıtem... ? Bide ne kdr etkiledi bu düşüş.
Bu yeni değişikliklerin ne gibi zararları oldu arkadaşlar.Biraz daha açabilir misiniz.Şuan da oyuna giremiyorum.Girdiğimde bir şokla mı karşılacağım yoksa.Benim anladığım hasar element,max hasarlarımı düştü yani ve pek çok daha ıtem... ? Bide ne kdr etkiledi bu düşüş.
EXCELLENCE
max hasardan bahsediyorsan taşkanat gibi bir yarataığa full yücelen 4100 vururuken 1100 e düştü ama geri alındı dediler denemedim daha diğer yaratıklardada yar yarıya düşme var yani durum baya vahim yücelenler çöpe gidecek galiba ama büyücüde değişen bişi yok bildiğim kadarıyla umarım açıklayıcı olmuştur saygılar.Excellence yazdı:Merhaba;
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Bu durumlar sadece BOSS yaratıklar için mi ? Yani klan savaşlarında rakibimize 1800 vuruyorsak bu 1400 e düşmemiştir değil mi ?
EXCELLENCE