Merhabalar. Oyuna akşama doğru başlamayı düşünüyorum. Aklımda bir fikir var. Bu da arkadaş edinme..
- Yeni bir sunucuda 0 karakterler ile başlamak. Kısacası ekür gibi takılmak
- Aramızda toplaşıp lonca açmak. [ Para konusunu dert etmeyin Loncayı ben açarım EXP arttırıcı falan da alırım.. ]
Yani kısaca 0 dan hesaplarla ve bir arkadaş çevresiyle oyunumuzu oynamak.. Katılmak isteyenler konu altına yazarlarsa sevinirim.
Deepmaker yazdı:Dostluk oyundan önemlıdır şahsen eger sancak sunucusuna gelmeyı dusunursen Beta loncasına basvur dostluga onem verırız zaten loncamızın yaş ortalaması yuksek.Grup sıkıntın olmaz özelden bana ulaş
Yaş ortalaması benim için çok önemli açıkçası. Fakat oyuna yeni başlayacağımı belirtmek isterim. Benim amacım hem dostluk hemde beraber oyunda vakit geçirmek. O yüzden sıfırdan hesap açıp yeni karakter oluşturacak arkadaşlarla topluluk kurmak istiyorum.
Ikvde bu tür oyuncular bulamazsın oyuna yenı başlamış olman önemlı degıl amacımız oyunumuzu dostlarımızla oynamak ustdede belırttıgım gıbı yaş ortalamamız oldukca yuksek ancak gınede sen bilirsin
Deepmaker yazdı:Ikvde bu tür oyuncular bulamazsın oyuna yenı başlamış olman önemlı degıl amacımız oyunumuzu dostlarımızla oynamak ustdede belırttıgım gıbı yaş ortalamamız oldukca yuksek ancak gınede sen bilirsin
Pekala eğer gelecek olursam özelden mesaj atarım size . Peki gelirsem level konusunda,oyun konusunda yardım edermisiniz?
Bende sancakta savascı açıcam bana da yardımcı olursanız sevinirim loncanızda yersiz küfüre yer yoksa beni loncanıza kabul etmenize sevinirim oyunu 39 lw döneminin sonlarında başlayıp çemberli çıkınca bırakmış birisiyim dir çemberli alammı 3 tanemi alsam kasa erişim falan var sıkılırsam savaşcı büyücü şifacı gezerim 6 aylık plus yeter loncanıza kabul ederseniz ihtiyacı olan birine verebilirim kesinlikle rüşvet gibi düşünmeyiniz yardımlaşma var demişsiniz ondan söyledim umarım en kısa zamanda iletişime gecin benle skype üzerinden falan görüşmeye yapıyorsanız katılabilirim ts3 de olur