Arz Lodos klan savaşı
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Arz Lodos klan savaşı
daracık bölgeye klan savaşlarını sığdırmışsınız,ne doğru düzgü savaşabiliyoruz,ne tılsım kasabiliyoruz,nede doğru düzgün oyun oynayabilioruz,bi savaşta pc kasıyor ve kritik hata veriyor,sizce bunun mantığı ne,hadi daha geniş bir bölge yapıp bu açığı kapatabilirdiniz,ama bu böyle olmaz!
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
Re: Arz Lodos klan savaşı
lag olmasa sorun olmayacak ama lag var o yüzden zevki kalmıyor lagı kaldırırlarsa oyun zevki bayabi artıcak gibi
- yasinus
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
kesinlikle katılıyorum , her şey iyi güzelde bölge dar olmasa.
Yürüne bilecek alanların genişletilmesi ve görüş mesafesini düşürülmesiyle tüm sorun çözülür ve Beyazköşkte bölge tamamen lodosların tagrissin oralarda hiç arz görmedim anca geceleri gidebiliyolar tabi bizimkiler yattıysa ama genellikle yatmadıkları için arzlar için kötü olmuş.
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
.muymur yazdı:Yürüne bilecek alanların genişletilmesi ve görüş mesafesini düşürülmesiyle tüm sorun çözülür ve Beyazköşkte bölge tamamen lodosların tagrissin oralarda hiç arz görmedim anca geceleri gidebiliyolar tabi bizimkiler yattıysa ama genellikle yatmadıkları için arzlar için kötü olmuş.
Buna herhangi bir çözüm sağlanamaz çünkü sunucuda lodos sayısı fazla.Değişik çözümler olsa bile bölge çıktıktan sonra değişmesi çok zor. Yapılabilecek bir şey varsa o da oyuncular tarafından Arz klanına geçmektir. Derseniz ki savaş olmasın, bölgenin adı zaten ARZ ve LODOS. Bölgenin amacı zorlu yollardan geçerken karşı klandaki rakiplerle de karşılaşmak.
Belki Tangriss hem arz hem de lodoslar için ayrı yerde olabilirdi fakat hikayenin, oyunun, haritanın seyri için iyi olmazdı ki zaten bölge çıktıktan sonra bu mümkün değildir.
- Lazkopatilyas
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
bizim burda lodoslar çok küfür ediyor...sizde de arzlar ediyordur heraldemuymur yazdı:Yürüne bilecek alanların genişletilmesi ve görüş mesafesini düşürülmesiyle tüm sorun çözülür ve Beyazköşkte bölge tamamen lodosların tagrissin oralarda hiç arz görmedim anca geceleri gidebiliyolar tabi bizimkiler yattıysa ama genellikle yatmadıkları için arzlar için kötü olmuş.