Öncelikle Selamun Aleyküm bir tavsiyem var ve yapılması o kadar kolayki 5 dk içinde yapılır
Tavsiyem:Oyun kullanıcı adı şifre giriş ekranında Kullanıcı Adını Kaydet Şifreyi Kaydet Kullanıcı Adı ve Şifreyi kaydet butonları olmalı
YENİ BİR TAVSİYE
Re: YENİ BİR TAVSİYE
Gerçekten çok iyi bir fikir uzun süredir benimde aklımda böyle bişey vardı.slaylo25 yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm bir tavsiyem var ve yapılması o kadar kolayki 5 dk içinde yapılır
Tavsiyem:Oyun kullanıcı adı şifre giriş ekranında Kullanıcı Adını Kaydet Şifreyi Kaydet Kullanıcı Adı ve Şifreyi kaydet butonları olmalı
-
kirikxcocuk
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Turn The Page
valla her girişimde evimdeki bilgisayarla bunları yazmak sıktı beni 
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ehlim Mürre
Karizma satarken adam beklemekten sıkılıyor. Güvenli olsun acay,p karışık bir şifre oluşturdum. Şifre ezberlenecek gibi değil. Telefondan bakıyorum. Girmek zaten uzun sürüyo kasıyo falan uğraştırıyo. Adam isyan ediyo karşıdan. Nerde kaldın be hocam 2 saattir seni bekliyorum. Parayı alı kaçtın sandımkirikxcocuk yazdı:valla her girişimde evimdeki bilgisayarla bunları yazmak sıktı beni

- SempatiqHergele
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
Güvenliğiniz icin olmaması daha iyi
Bir yerde girersiniz sonra o pc den giren herkez girebilr.. Sadece kendinizi düşünmeyin ..Bir cok kardeşimiz birden fazla noktandan oyuna girmek zorunda :?
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
- slaylo25
- İskele Babası

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: X Azapsüvarileri X
Dostum kendmizi düşünmüyoruz ben çoğunlukla cafeden giriyorum cafeden girenler butona basmaz o kadar birde orda bassada birşey olmaz pcler sıfırlanıyor
- slaylo25
- İskele Babası

- Lonca: X Azapsüvarileri X
dostum bu iş güvenlidir isteyen basar butona ben herzaman kaydedilsin demiyorumki
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Desteğe yolladığım mesaj:
Oyuna girişte sunucumuzu seçtikden sonra e posta ve şifremizi yazarken şifreyi kaydet diye diye yazmalı.Giriş yaptıgımızda aynen Firefoxtaki gibi Şifremi bu bilgisayarda hatırla - Şifremi sadece şimdilik hatırla - Bu bilgisayarda şifremi hiç hatırlama diye seceknekler cıkmalı. Şifresinin çıkmasını ısteyenler Orada e posta ve şifresi çıkmalı.Merak etmeyın hesap çalınma olayları artmaz. Artarsada oyuncuların kendı hatası.Zatne oyuncuların %75 den fazlası tahmınımce evden gırıyorlar oyuna...Dikkate alın lütfen... Havuza değil mümkünse direk oyuna sürün güncelleme olmadanda yapılacak birşey cünkü bu...
Destekden gelen mesaj :
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak belli kriter ve şartlara uyup uymadığı kontrol edilmektedir.Öneriniz incelenecekler bölümüne taşınmıştır.
Beyler görüyorsunuz yapılması dediğiniz gibi 2 dk sürmücek iş için nasıl mücadele veriyoruz..
Herkes desteğe yollasın bu mesajı bir an önce yapılması temennisi ile...
Oyuna girişte sunucumuzu seçtikden sonra e posta ve şifremizi yazarken şifreyi kaydet diye diye yazmalı.Giriş yaptıgımızda aynen Firefoxtaki gibi Şifremi bu bilgisayarda hatırla - Şifremi sadece şimdilik hatırla - Bu bilgisayarda şifremi hiç hatırlama diye seceknekler cıkmalı. Şifresinin çıkmasını ısteyenler Orada e posta ve şifresi çıkmalı.Merak etmeyın hesap çalınma olayları artmaz. Artarsada oyuncuların kendı hatası.Zatne oyuncuların %75 den fazlası tahmınımce evden gırıyorlar oyuna...Dikkate alın lütfen... Havuza değil mümkünse direk oyuna sürün güncelleme olmadanda yapılacak birşey cünkü bu...
Destekden gelen mesaj :
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak belli kriter ve şartlara uyup uymadığı kontrol edilmektedir.Öneriniz incelenecekler bölümüne taşınmıştır.
Beyler görüyorsunuz yapılması dediğiniz gibi 2 dk sürmücek iş için nasıl mücadele veriyoruz..
Herkes desteğe yollasın bu mesajı bir an önce yapılması temennisi ile...