Yardımlaşma

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
veyselbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Yardımlaşma

Mesaj gönderen veyselbaba »

Sancak sunucusu olarak yeni bölgeye çok ilgi gösterdik fakat çoğu kişinin unuttuğu gerçek şu ki şifacısı olanlar bu bölgede görevleri tek başına yapamazlar ofans ve büyücüler kolaylıkla çoğu görevi tek başına yapabilirler fakat şifacılarda durum değişiyor.

Şifacı çarımla görev yapmak için oyuna girdim görevleri daha önce yaptığım için görevleri almak uzun sürmedi ama kırmızı madalyonlu adama 2 büyü bulmak 1 saatimi aldı bölgeden ve klandan yazdığım halde kimse gelmedi ya yazıları okumuyoruz sunucu olarak yada biri yardım istediği zaman boşa vakit kaybı olarak görüyoruz.Ardında da 3 kişi bölgeden ve klanda kırmızı madalyonlu adam görevi nasıl yapılıyor diye sordu komik ama gerçek.

Ve nitekim ben şifacı çarımında görevlerini yaptım fakat şu varki artık şifacı çarıma girmeyi düşünmüyorum uzun zaman sebebi ise yukarıdaki yazdığım sorunlar.

Ve sonra kalkıp yarım saat şifacı var mı şuraya buraya diye haykırıyorsunuz siz böyle yapmaya devam ettiğiniz sürece daha çok şifacı beklersiniz.
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Re: Yardımlaşma

Mesaj gönderen MAOTUN »

Aynen bide Kenan'a Junon'a tank almazlar Gaffar'a , tılsım düşürmeye tank ararlar.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
hknylmz45
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen hknylmz45 »

Veysel kardesim loncan varmıdır yokmudur bılmıyorum ama bu sorunun bulundugun klanın veya loncandakı ınsanların nasıl kendı cıkarlarının dusundugunun bı kanıtıdır.Imzamda gorundugu gıbı suan bulundugum klanın tek loncası olmasıda ıcıne katılarak loncamızda bır kısı gorevım var demesı yeterlidir gorevleri hep bırlıkde ve en basından en sonuna kadar yapılır.Onun ıcın uzun lafın kısası bulundugun klan cıkarcılardan ıbaret oldugunu tekrardan gormen dılegı ıle. ;)
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

hknylmz45 yazdı:Veysel kardesim loncan varmıdır yokmudur bılmıyorum ama bu sorunun bulundugun klanın veya loncandakı ınsanların nasıl kendı cıkarlarının dusundugunun bı kanıtıdır.Imzamda gorundugu gıbı suan bulundugum klanın tek loncası olmasıda ıcıne katılarak loncamızda bır kısı gorevım var demesı yeterlidir gorevleri hep bırlıkde ve en basından en sonuna kadar yapılır.Onun ıcın uzun lafın kısası bulundugun klan cıkarcılardan ıbaret oldugunu tekrardan gormen dılegı ıle. ;)

helal kardeş verdim şukunu xd
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE

“Genel Sohbet” sayfasına dön