desteğe msj gönderdım ver şöyle saçma bu cvp verdiler
Merhaba,
Oyuncularımızdan yoğun olarak gelen karakter kurtarma başvurularına daha hızlı yanıt verebilmek adına karakter kurtarma işlemleri Çemberlitaş güncellemesi ile birlikte kullanıcının kendi karakterini anlık olarak kurtarabileceği bir şekilde düzenlenmiştir.
Silinmiş olan karakterlerinizi Üye İşlemleri menüsünden Karakter Kurtarma sayfasına üyeliğiniz ile giriş yaptıktan sonra silinmiş olan karakterinizin bulunduğu sunucuyu seçerek karakterinizi hemen kurtarabilirsiniz.
İyi günler dileriz.
ben oysakı onlara karekterımı silmedimi belirtdim veya karekter aktarmasıda yapıllmadını söyledim ama benim 3tane karekterım yok ilgilen miyolarda. ( yılların emeği çöpe gitdi....
DESTEK
- xIIALPASLANIIx
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Re: DESTEK
Kardeşim belki bildirimi okuyan arkadaş sorununu anlamamış veya dalgınlığına gelmiştir. Bildirimini tekrarlamanı öneririm.

- xIIALPASLANIIx
- Acemi Savaşçı
Kaç Kere Gönder'dimi Ben Unutdum Cvp. Bile Vermiyolar...Respected yazdı:Kardeşim belki bildirimi okuyan arkadaş sorununu anlamamış veya dalgınlığına gelmiştir. Bildirimini tekrarlamanı öneririm.
Üsküdara ve beşiktaşa sobee studiosa feelan gt al tabancayı felanxIIALPASLANIIx yazdı:Kaç Kere Gönder'dimi Ben Unutdum Cvp. Bile Vermiyolar...Respected yazdı:Kardeşim belki bildirimi okuyan arkadaş sorununu anlamamış veya dalgınlığına gelmiştir. Bildirimini tekrarlamanı öneririm.
- xIIALPASLANIIx
- Acemi Savaşçı
TOLGARDA yazdı:Üsküdara ve beşiktaşa sobee studiosa feelan gt al tabancayı felanxIIALPASLANIIx yazdı:Kaç Kere Gönder'dimi Ben Unutdum Cvp. Bile Vermiyolar...Respected yazdı:Kardeşim belki bildirimi okuyan arkadaş sorununu anlamamış veya dalgınlığına gelmiştir. Bildirimini tekrarlamanı öneririm.
Sonunda Onu Yapdırcaklar Güzellikle olmuyo Anlaşılan
beraber gideriz ben bilyom yerleri böyle beşiktaşta türk tlekom genle binayı soyunca hem TÜRKİYE HME AVEA Hem De Sobee gibi diğre ttkom ortkaları iflasa edsecekitr.xIIALPASLANIIx yazdı:TOLGARDA yazdı:Üsküdara ve beşiktaşa sobee studiosa feelan gt al tabancayı felanxIIALPASLANIIx yazdı:Kaç Kere Gönder'dimi Ben Unutdum Cvp. Bile Vermiyolar...Respected yazdı:Kardeşim belki bildirimi okuyan arkadaş sorununu anlamamış veya dalgınlığına gelmiştir. Bildirimini tekrarlamanı öneririm.
Sonunda Onu Yapdırcaklar Güzellikle olmuyo Anlaşılan![]()
tabii orayı basmak için en az 30 kişi olmak lazım