Arz ve Lodos Bölgesi ( Tılsımlar - Tangrisss ? )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Arz ve Lodos Bölgesi ( Tılsımlar - Tangrisss ? )

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Merhabalar bildiğiniz üzere Arz ve Lodos bölgesi adı altında verilen bir yenilik.

Büyük bir oyuncu kitlesinin bekleyişleri arasında merak konusu olan bu yeni bölge büyük hüsrana yol açmıştır. Neden diye sorucak olursanız gelin bu bölgeyi bir dillendirelim?
-Tılsımları tamamladınız veya tamamlamaya çalışacaksınızki biliyorum bunu bir çok oyuncu yapacak elinize ne geçicek ?
-Bir radyo programına katılan CaptainATX'in övgülere sığdıramadığı bu bölgenin esas amacı nedir , oyuncu kaybetmeye devam eden İstanbul Kıyamet Vakti oyun platformu kayıp ettiği kanları geriye kazanmaya çalışma aşamasındaydı fakat bu yeni gelen bölge bence tamamı ile hüsran ;)
-Sunucuları ziyaret eden yönetici arkadaşlara hitaben sorulan sorularda bazı hataların giderileceği hakkında söylentiler dolaşıyordu bu hatalar halen devam etmektedir.. En büyük sorunlardan birisi bence budur. ;)
-Topkapı bölgesi gelmeden önce de yere göye sığdıramadığınız eklenti sizce ne gibi bir yararı oldu loncalar adına ışınlama yapmaktan başka?
-Verdiğimiz paraların hakkını verdiğinize inanıyormusunuz ki inanıyorsanız HELAL OLSUN :?
-Etkinliklerde yaşanılan olayları düzeltmek yerine dillendirdiğimiz zaman oyuncuların açmış oldukları konuları ört bas etmektesiniz bu huyunuzdan ne zaman vazgeçmeyi planlıyorsunuz?
-İKV'ye gerçekten değer vererek kısacası hakkını vererek görev yapan arkadaşları kayıp ediyorsunuz bu emekler neden heba ediliyor bunlarda merak konusu doğrusu.

Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Alımım Yok

Re: Arz ve Lodos Bölgesi ( Tılsımlar - Tangrisss ? )

Mesaj gönderen VerderVeremem »

1) Düzeltilmesi gereken hataların hiçbiri düzeltilmedi.
2) O kadar dillendirilen bölge sadece balondan ibaret çıktı ve kesinlikle memnun edici değildi.
3) Günlük ortalama 4 saat harcadığım oyunda yeni bölgenin gelmesiyle birlikte minimum 4 saat online olmam gerekirken şuan yarım saat bakıp çıkıyorum:)
4) Gelen güncelleme oyunculara yönelik değil aksine kasaya yöneliktir(Mevlüt bey)
5) Tılsımlar geleceğine oyundaki hatalar düzeltilmiş olsa oyuncuların daha çok memnun olacağı kanaatindeyim.
6) Yeni bir bölge fısıltıları ilk dolaştığı zamanlar forumdan açılan konuların %90'a yakını oyundaki hataların yeni paket ile giderilmesi yönündeydi.
7) Oyuncuların daha çok online olması ve daha çok para harcamaları için grup bölgeleri getirildi, oyunculara grup bölgeleri aşılandı ve aradan geçen uzun süreçte oyuncular grup bölgelerine alıştı ve gelen bölgenin grup bölgesi olmaması ve grup bölgelerindeki beklentiyi karşılamaması büyük hayal kırıklığı oldu
8) Arz ve Lodos eklentisinin grup bölgesi olarak gelmesi durumda bu kadar tepki çekeceğine kesinlikle inanmıyorum.
9) Yönetim yanlış politika izlemesi sonucu mevcut oyuncuların çoğu oyundan soğutuldu.
10) Tüm tılsımları üretecek kadar param olmasına rağmen üretmemekteyim maden bulunmadığından dolayı değil iki kuruş fazla verdiğiniz zaman saniyesinde hertürlü madeni bulursunuz fakat bi getirisinin olacağına inanmadığımdan ve herhangi bir tat vereceğine kanaatim olmadığından dolayı üretmemekteyim oyuna şuan da harcadığım saat maksimum 30dk. Benim gibi tatmin olmadığı için oyundan soğuyan nice insanlar var.
11) BURASI EN CAN ALICI MADDE ÇÜNKÜ YÖNETİMİN DİLİNE SAKIZ OLAN BİR KELİME VAR "OYUNCU SAYISININ AZALDIĞINA İNANMIYORUZ AKSİNE AİLEMİZ BÜYÜMEKTEDİR." Oyunun şuanki halinden haberiniz yok. Günde 10 dakika girip bölgeden veya klandan oyunun halinden memnun olmayanlara gider yaparak onları tersleyerek olmaz bu işler. Tüm sunucularda gözle görülür bir azalma var eminönü sunucusu hariç bunun nedeni de diğer sunuculardaki oyuncuların çoğunun oyunu bırakması ve geriye kalanların ortam bulamadığı için eminönü sunucusuna göç etmelerindendir. Lakin şöyle bişeyde olabilir kim bilebilir ki belki de gerçekten KÖRSÜNÜZ göremiyorsunuzdur sizinle(yönetimle) aramızda uçurumlar olduğundan dolayı görme yeteneğinizin var olup olmadığını bilememekteyiz.
12) Bu politikayla ve bu mantıkla ikv gün geçtikçe daha da dibe vurmaya devam edecektir. GEMİ DİBE VURDUĞU ZAMAN GEMİSİNİ TERK ETMEYEN TEK KİŞİ KAPTANDIR FAKAT İKV DİBE VURDUĞU ZAMAN İLK TOPUKLAYAN SİZLER OLACAKSINIZ, GERÇEKLER HERZAMAN ACI OLMUŞTUR.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Son derece haklısın Verderveremem. Yeni bölge tamamen kopyala yapıştır. Bende bekleyeceğim. Tılsımlarla malzemeler bi piyasaya açılsın alıp deniycem bakalım nasılmış. O güne kadar da girmiycem zaten. Birde oyunun hikayesi yok şöyle yok böyle, hikaye örgüsüne göre tam yerinde bir bölge olmuş diyenler var. Banane ya. Hikaye okuycak olsam gider Ömer Seyfettinin bi kitabını alır okurum. Ben oyun oynamak istiyorum. Yeraltındaki akrep 2 vuruşta ölüyor, burayada aynısının rengini biraz karartmışlar, boyutunu büyültmüşler. Bu da 3 vuruşta ölüyor. Birde yaratık tasarlamaya üşendiklerinden yada tasarlayamadıklarından maden ocağına gidene kadar hep akrep hep akrep. Orda burdaki eski çetecileri, fedaileri fare adamlarıda getirip koymuşlar yine boyutunu rengini değiştirip. Al sana yeni bölge. Yerdeki zemin, duvardaki yapı bile yeraltının aynısı. Renkleri bile aynı ya. ilk giriyosun bölgeye b bakıyosun bildiğin yeraltının o dar yollarının aynısı.
Resim
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

Tarihçenin arkasına sığınıyorlar sonuçta onuda ekibinizin bir üyesi yazıyor ve ayrıca tarihçeyi yazan kişi 6 yıldır sürekli adamların önüne boyutlarıyla can ve hasarlarıyla oynanmış aynı yaratıkları getirin demiyor ki. Bu konunun iki açıklaması vardır;
Ya Sobee Studios bahsedildiği kadar ahım şahım bir oyun şirketi değil, oyunu geliştirmeye bütçesi yetmiyordur yada oyuncular nasıl olsa mal yaratıkların isimleri değiştir değiştir önlerine getir kafalarına vur ekmeklerini al sesleri çıkmaz kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez gibi bir düşünceleri vardır. Minimum masrafla maximum kar elde et.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Bence Arz Lodos bölgesi para kasmaya yaradı bazılarına. Kestiğim yaratıklardan hep poşet çıkıyor. :arrow:
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

VerderVeremem yazdı:1) Düzeltilmesi gereken hataların hiçbiri düzeltilmedi.
2) O kadar dillendirilen bölge sadece balondan ibaret çıktı ve kesinlikle memnun edici değildi.
3) Günlük ortalama 4 saat harcadığım oyunda yeni bölgenin gelmesiyle birlikte minimum 4 saat online olmam gerekirken şuan yarım saat bakıp çıkıyorum:)
4) Gelen güncelleme oyunculara yönelik değil aksine kasaya yöneliktir(Mevlüt bey)
5) Tılsımlar geleceğine oyundaki hatalar düzeltilmiş olsa oyuncuların daha çok memnun olacağı kanaatindeyim.
6) Yeni bir bölge fısıltıları ilk dolaştığı zamanlar forumdan açılan konuların %90'a yakını oyundaki hataların yeni paket ile giderilmesi yönündeydi.
7) Oyuncuların daha çok online olması ve daha çok para harcamaları için grup bölgeleri getirildi, oyunculara grup bölgeleri aşılandı ve aradan geçen uzun süreçte oyuncular grup bölgelerine alıştı ve gelen bölgenin grup bölgesi olmaması ve grup bölgelerindeki beklentiyi karşılamaması büyük hayal kırıklığı oldu
8) Arz ve Lodos eklentisinin grup bölgesi olarak gelmesi durumda bu kadar tepki çekeceğine kesinlikle inanmıyorum.
9) Yönetim yanlış politika izlemesi sonucu mevcut oyuncuların çoğu oyundan soğutuldu.
10) Tüm tılsımları üretecek kadar param olmasına rağmen üretmemekteyim maden bulunmadığından dolayı değil iki kuruş fazla verdiğiniz zaman saniyesinde hertürlü madeni bulursunuz fakat bi getirisinin olacağına inanmadığımdan ve herhangi bir tat vereceğine kanaatim olmadığından dolayı üretmemekteyim oyuna şuan da harcadığım saat maksimum 30dk. Benim gibi tatmin olmadığı için oyundan soğuyan nice insanlar var.
11) BURASI EN CAN ALICI MADDE ÇÜNKÜ YÖNETİMİN DİLİNE SAKIZ OLAN BİR KELİME VAR "OYUNCU SAYISININ AZALDIĞINA İNANMIYORUZ AKSİNE AİLEMİZ BÜYÜMEKTEDİR." Oyunun şuanki halinden haberiniz yok. Günde 10 dakika girip bölgeden veya klandan oyunun halinden memnun olmayanlara gider yaparak onları tersleyerek olmaz bu işler. Tüm sunucularda gözle görülür bir azalma var eminönü sunucusu hariç bunun nedeni de diğer sunuculardaki oyuncuların çoğunun oyunu bırakması ve geriye kalanların ortam bulamadığı için eminönü sunucusuna göç etmelerindendir. Lakin şöyle bişeyde olabilir kim bilebilir ki belki de gerçekten KÖRSÜNÜZ göremiyorsunuzdur sizinle(yönetimle) aramızda uçurumlar olduğundan dolayı görme yeteneğinizin var olup olmadığını bilememekteyiz.
12) Bu politikayla ve bu mantıkla ikv gün geçtikçe daha da dibe vurmaya devam edecektir. GEMİ DİBE VURDUĞU ZAMAN GEMİSİNİ TERK ETMEYEN TEK KİŞİ KAPTANDIR FAKAT İKV DİBE VURDUĞU ZAMAN İLK TOPUKLAYAN SİZLER OLACAKSINIZ, GERÇEKLER HERZAMAN ACI OLMUŞTUR.
[/i][/color]

Aynen böyle harfine kadar katılıyorum , bizler nekadar çok dillendirsekde kaleme alıp birşeyler yazsakta zahmette bulunup bizlere cevap vermiyorlar malesef. :P
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

KEMALIZMX yazdı:
Merhabalar bildiğiniz üzere Arz ve Lodos bölgesi adı altında verilen bir yenilik.

Büyük bir oyuncu kitlesinin bekleyişleri arasında merak konusu olan bu yeni bölge büyük hüsrana yol açmıştır. Neden diye sorucak olursanız gelin bu bölgeyi bir dillendirelim?
-Tılsımları tamamladınız veya tamamlamaya çalışacaksınızki biliyorum bunu bir çok oyuncu yapacak elinize ne geçicek ?
-Bir radyo programına katılan CaptainATX'in övgülere sığdıramadığı bu bölgenin esas amacı nedir , oyuncu kaybetmeye devam eden İstanbul Kıyamet Vakti oyun platformu kayıp ettiği kanları geriye kazanmaya çalışma aşamasındaydı fakat bu yeni gelen bölge bence tamamı ile hüsran ;)
-Sunucuları ziyaret eden yönetici arkadaşlara hitaben sorulan sorularda bazı hataların giderileceği hakkında söylentiler dolaşıyordu bu hatalar halen devam etmektedir.. En büyük sorunlardan birisi bence budur. ;)
-Topkapı bölgesi gelmeden önce de yere göye sığdıramadığınız eklenti sizce ne gibi bir yararı oldu loncalar adına ışınlama yapmaktan başka?
-Verdiğimiz paraların hakkını verdiğinize inanıyormusunuz ki inanıyorsanız HELAL OLSUN :?
-Etkinliklerde yaşanılan olayları düzeltmek yerine dillendirdiğimiz zaman oyuncuların açmış oldukları konuları ört bas etmektesiniz bu huyunuzdan ne zaman vazgeçmeyi planlıyorsunuz?
-İKV'ye gerçekten değer vererek kısacası hakkını vererek görev yapan arkadaşları kayıp ediyorsunuz bu emekler neden heba ediliyor bunlarda merak konusu doğrusu.

Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Tek sorun Boss yok bence Büyük Hol'ün sonuna kadar gidiyorsunuz sadece tılsım düşürmek için
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Forumikv1 »

Benim anlamadığım şu yıllardır forumu takip ederim bir sürü oyuncu gördüm forumda oyundan şikayet ediyorlar ama bi türlü bırakmıyorlar amaç nedir anlamıyorum bir oyunu sevmeyen insan bırakır gider zorla oyunu oyna diyen yokki
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

Forumikv1 yazdı:Benim anlamadığım şu yıllardır forumu takip ederim bir sürü oyuncu gördüm forumda oyundan şikayet ediyorlar ama bi türlü bırakmıyorlar amaç nedir anlamıyorum bir oyunu sevmeyen insan bırakır gider zorla oyunu oyna diyen yokki
o arkadaşlar oyunu değil yönetimi eleştirirler. sen yıllardır bunu anlayamamışsın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön