İKV Günlüğü 9 Parçadan Oluşan Hikaye (5. Bölüm)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LonelyBoy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

İKV Günlüğü 9 Parçadan Oluşan Hikaye (5. Bölüm)

Mesaj gönderen LonelyBoy »

Ali tüm hazırlıklara başlamıştı ama bir sorun var "Arzlar ve Lodoslar" olabileceklerden birisi komutanın birliğiyle tanışmaya götürüldüklerinde Lodoslar Arzın çocuklarına küfrederler sonra orada savaş çıkardı göz ardı edilmeyecek bir riskti bu Ali bir tomar kağıdı kıyafetinin arasına sıkıştırıp Arz sancağına doğru yürümeye başladı aklından anlaşmalar yaratıklar cephane durumu ve büyücü neferlerin hali geçiyordu büyücüler teşkilatın önemli adamlarındandı mührü kırıp Merandan kaçan bir grup meran muhafızı ve buz büyücüsünün Domuza yapacakları hain saldırıyı Arzın savaşçı neferleri engelleyememiş büyücülerin sayesinde durdurulmuştu bu yüzden büyücülerin morali ve hali çok önemliydi Ali bunları düşünürken kendini Arz sancağında buldu bir arz muhafızı ;
-Buyrun ! diye bağırdı Ali ;
-Ben Handan hanımla görüşmek istiyordum
-Kimsiniz Ali , ikinci bölük komutanı Jandarma Ali
-Bekleyin...
Muhafız içeriye girdi Ali sessizce 5 dakika bekledi sonra bir başka muhafız dışarı çıkıp ;
-İçeri gelin dedi
Yavaşça içeriye girdim handan hanım kitaplıktan kitaplara bakıyordu sonra aradan bir kitap seçip bana doğru geldi ;
-Hoşgeldin Ali komutan
-Hoşbulduk Handan hanım
-Teşkilat bizi ancak yardım gerektiğinde hatırlar
-Bu sefer herkezin kaderi için bir yardımınız gerekiyor Handan hanım
-Al bu kitabı Ali kitabı bana doğru uzattı kitabın yanında "Handan" yazıyordu ismide "Savaş Beyni"ydi
-Ben daha çok askeri ve erzaki yardım için gelmiştim
-Bu kitap her şeyinizi olduğunun 5 katı yapacak inanın bana
-Peki Handan hanım tekrar görüşmek dileğiyle
-Umarım bir daha İstanbul a bir şey olmadan görüşürüz
Sessizce dışarı çıktım Arz sancağından uzaklaşınca kitabı açtım bir kaç başlığı okudum "Çin demirleri , Paslı kalkanlar"kitabı kapatıp meteor bölgesine istihbarat subayının yanına indim ;
-Merhaba
-Ooo Ali hoşgeldin meraba
-Hoşbulduk
-Ne var ne yok Eminönü burası gibi değildir
-Yok be ağabey burası daha iyi kafayı dinlersin burada ama orası bir Arzlar bir Lodoslar
-Yardım istemişsiniz verdiler mi
-Lodoslar bir ordu verdi bu kitapta Arzların yardımı
-Ver bakalım subay alıp sayfaları çevirmeye başladı -Baksana şu başlığa "Eskiler"
-Okusana bir
-Eskiden insanlar birbirleri yerine hayvanları avlarlarmış iki kişi hayvan sürüsünü korkutup kovalerken diğer grup ağaçlara pusar gelen hayvanları taşlarla bayıltırlarmış... mantıklı
-Biz hayvanlarla savaşmıyoruz yaratıklarla savaşıyoruz !
-Peki şunu dinle o zaman "Üstünlük" savaşlarda üstünlük en önemli stratejidir karşı taraftan bir kişi üstün olmak %75 moral kazandırır karşı taraf 1 kişi üstünlüğü fark etmez beynin kişiye oynadığı oyunlarla artık siz yüz kişi üstünlükten bin kişi üstünlüğe ulaşmış olursunuz bu nasıldı
Sesimi çıkarmadım ilk okuduğu da bu da mantıklıydı Handan hanım haklıydı bu kitap bizi eğitecekti kitabı alıp subaya veda ettim eve gidip masama oturdum yazılanları bir gecede okumuştum kendimi bir savaş dehası gibi hissediyordum ertesi gün uyanır uyanmaz herkesi sıraya dizdirdim ve savaşın stratejisini anlatmaya başladım
-Burası giriş çataldan sonra dörde ayrılacağız 1 grup çeteci tünellerine giriş kazacak sessizce ! 3 grup benle gelecek eski Arz kalesinin çatalına gelince bir grup kurt mağrasına girip orayı oyalayacak benim komutamdaki diğer iki grup bizde tabanlara kuvvet yeraltı girişine gideceğiz sonraki plandan benle gelecekler haberdar olacak yarın şafakta yola çıkıyoruz gazanız mübarek olsun !
-Amin !

Sır 3 ;
-İsmet bey kaleyi kuşatma altına aldılar
- Vay O......

Sır 4 ;
-Kaleye saldırdılar !!!

5. BÖLÜM SONU

CANLANDIRANLAR
-) 3. Kişi
-)Arz Muhafızı

YAZAR

Taha Doğan