Yeniçeri Loncasının Yeni SayfaSına Hoş Geldiniz..
İşte Yeniçeri Loncası
Kuruluş Tarihimiz= 14 NiSan 2008
Loncamızın KurucuSu=Durmuş Şeker(Sırrage)
Lonca Sorumluları=Yeniçerikahraman
Yeniçeriavşar
Yeniçerixkılıç
Loncamızın Değerli Üyeleri
Yeniçerixmuhafız
Yeniçerixkatliam
Yeniçerimavilim
Yeniçerixbüyü
Yeniçerixisyan
Yeniçerixbaba
Yeniçerixhakim
Yeniçerikatil
Yeniçerixiksirci
Yeniçerixdelly
Yeniçerixdarbe
Yeniçerixinfaz
Yeniçerileventt
Yeniçeribaron
Yeniçerisusqun
Yeniçerieslem
Loncamız Dahilinde
ßu İsimler Dışında
Yeniçeri İsminde
ßaska Üyemiz Yoktur..
Ve Loncamızın İç KurallaRı..
1) İstanbul Kıyamet Vakti oyunu icerısınde Yeniçeri ismi taşıdığı sürece asla Kimseyle Küfürleşmelere Girilmeyecek Küfür Yasak.!( Küfür Edeni Direk yasaklayın)
2)Oyun icerisinde Yeniçeri ismını Tasıdıgı sürece Hiçbir Yüz Kızartıcı olayla Yeniçeriler Gurubunu Muhattap ettirmeyecek.örnek (Hırsızlık-Bayanlara karsı saygısızlık Hakaret -Terbiyesiz hareket ve aileyi rencide edici Konusmalar yapılmayacak)
3)Tılsım sunucusunda 39-49 Level olmadan KABADAYI MODUNA Girilmeyecek. Mod Yasak.!
4)Yeniçeri Lonca Baskanı Klana Girmeden Yeniçeriler Gurubundan Herhangi Birisi Klana Girmeyecek .Klan Yasak.!
5)Hiçbir Kimseden Hiçbir Şekilde Para istenmeyecek.Dilencilik Yasak.!
6)İstanbul Kıyamet Vakti oyununu oynadıgı sürece oyun Kurallarını uygulayacak.
7)Yeniçeriler Birbirlerine Yardım Edecek Lonca üyesi Kardesine Ailesine sahip Çıkacak.
9)Görev Zamanı Geldiginde Herkes Görevi olan Arkadaşına Yardım Edecek Görev Yardımı Zorunludur...Fakat Kimse Kimseyi Kasmak Zorunda Değildir.
10) Sayıgısızlık yok kimseye eger birii size saygısızlık ederse bana gelin ben saygısızlıgın cezasını verirm eger biri küfr edecekse onuda ben hallderim loncama hakaret edecekler
karşısında beni bulurlar Saygıya sAygıı herzman
11) kendi başına uyruk olunmuycak baştaki kimse ona danışılacak herzaman seviyeli olunacak
12) Loncaya herkes alınmıyacaktırr .. secimler bizden Yeniçerikahraman Yeniçerixkılıç ve Yeniçeriavşar dansorulur..
13)Lonca, Bölge yada Söyle, Fısılda gibi konusma kanallarında argo, müstehcen, aşagılayıcı, ırkçı, siyasi, T.C. Yasa ve Anayasa Kurallarına Aykırı , Reklam amaçlı kelimelerin sarf/ima edilmesi kesinlikle Yasaktır.
14)Lonca içerisinde Demokrasi uygulanıp alınacak kararları yönetim kendi içerisinde tartısıp daha sonra mutlak suretle lonca uyeleri arasında oylamaya sunacaktır. Alınacak her karar oy cogunluguyla onaylanır.
15) Lonca üyeleri arasında herhangi bir kırgınlık,dargınlık,konusmama gibi bir durum söz konusu dahi olmayacak. Bu gibi durumlarda yönetim olayı toplantıda ele alıp kişiler arasındaki bu duruma bir çözüm bulup sona erdirecek,
Yönetimin cözüm kararına uymayan yada cözüme sıcak bakmayan uyelerin lonca ile ilişigi kesilecektir.
16)Lonca üyeleri maden para vs gibi ganimetlere ihtiyac duyması halinde yonetime basvurarak kasa carından ihtiyaclarını karsılayacak, üyenin ihtiyacını karsılayan yonetimdeki kişi üyeye verdiklerini not alarak kurucu üyelere bildirmekle mükellef olacaktır
17) Eğerki lonca kurallarına uymayan ve kanıtla ikv oyuncularının bana bildirdiigi yalnış hareket eden lonca üyelerinn fotolarını ve şikayetlerini bildirdigi zaman lonca üyeleri uyarılcakdır hataları devam ediyorsa direk carı boşaltsın lonca başkanına şifreyi versin yada komple carı silsinn.. Bu Kural Kesindir ..
18)Loncamız her yaştan insana acıktır 13 den tut 60 a kadar ..CÜnki büyügüyle kücügüyle saygılı olunması gerikiyor..Kücüklerimize sahip cıkmalıyız....
Yeniçeriler Gurubunun Kuruluş amacı Sadece Bu Oyundaki Daha bir iyi ortam oluşturmak ve Yardımlasma Dayanısma için Kurulmustur Bunların Aksınde Hareket Edecek Kişiler Guruptan ihrac edilecektir.
Bu Gurup Kurallarını Kabul Edecek Herkese Kapımız sonuna Kadar Açıktır Bizim Kapımız Mevlana Kapısıdır Gelen Hoş Geldi Sefalar Getirdi..Gidene Güle Güle Gidenlerle işimiz Gittigi Gün Bitmiştir Allah selametlik versin.
Herkese iyi oyunlar Allaha Emanet oLun Allah Yar Ve Yardımcınız oLsun...