imza hk.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
imza hk.
biliyorum yeri burası değil ama görsellere baktım ziyaret eden kişi çok az en azından yöneticiler konuyu taşıyana kadar yardım eden çıkarsa sevinirim isteğim mümkünse imzamdaki(bloodthirsty) gibi kırmızı bir şekilde Beyazgölge yazmanızdır eğer imzamdaki gibi yapamıyacaksanız kendi bildiğiniz gibi Beyazgölge yazarsanız sevinirim
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
Re: imza hk.
güncel
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
:arrow: :arrow:bloodthirsty yazdı:güncel
Çok yanlış yerdesin.Konu birazdan uçar gider :!:
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
Minecraft yazdı:Çok yanlış yerdesin.Konu birazdan uçar gider :!:
bloodthirsty yazdı:biliyorum yeri burası değil ama görsellere baktım ziyaret eden kişi çok az
bloodthirsty yazdı:biliyorum yeri burası değil ama görsellere baktım ziyaret eden kişi çok az en azından yöneticiler konuyu taşıyana kadar yardım eden çıkarsa sevinirim isteğim mümkünse imzamdaki(bloodthirsty) gibi kırmızı bir şekilde Beyazgölge yazmanızdır eğer imzamdaki gibi yapamıyacaksanız kendi bildiğiniz gibi Beyazgölge yazarsanız sevinirim
Buyur kardeşim İşlerim vardı fakat araya sıkıştırdım acele yaptım bir şeyler

İyi forumlar
Merhaba,
Konunuz Fan Kulübü<Görseller bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.
Konunuz Fan Kulübü<Görseller bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
ellerine sağlık çok güzel olmuşGaffarBEY yazdı:bloodthirsty yazdı:biliyorum yeri burası değil ama görsellere baktım ziyaret eden kişi çok az en azından yöneticiler konuyu taşıyana kadar yardım eden çıkarsa sevinirim isteğim mümkünse imzamdaki(bloodthirsty) gibi kırmızı bir şekilde Beyazgölge yazmanızdır eğer imzamdaki gibi yapamıyacaksanız kendi bildiğiniz gibi Beyazgölge yazarsanız sevinirim
Buyur kardeşim İşlerim vardı fakat araya sıkıştırdım acele yaptım bir şeyler
İyi forumlar