Arz ve Lodosu beğenen arkadaşlar = "Evet" beğenmeyen ve hatta gereksiz bulan arkadaşlar = "Hayır" yazarak ankete katılabilirlerse sevinirim. Gerçekten merak ediyorum Arz ve Lodosu kimler beğendi, kimler beğenmedi ve gereksiz buldu.
Benim şahsi düşüncem şudur; Çok fazla karışık ve kısa bir bölge, yaratıklar slotlar halinde konulmuş ve üstümüze üşüşüyorlar, oyuncu çokluğundan zaten hareket edemiyoruz tılsımlar desen herkeste var kimine düşüyor kimine düşmüyor. Elini kolunu sallayan giriyor, itemsiz bir şekilde tılsımını düşürüyor. Arz ve Lodos kesinlikle ama kesinlikle bir GRUP BÖLGESİ olmalıydı, gerçekten beklentimin çok çok altında bir bölge oldu. Umarım bu şekilde kalmaz bu bölge.
Arz ve Lodos beklentinizi karşıladı mı? (Anket Yapalım)
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arz ve Lodos beklentinizi karşıladı mı? (Anket Yapalım)
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Re: Arz ve Lodos beklentinizi karşıladı mı? (Anket Yapalım)
yönetim 3 yıldır yaptığı gibi yine vasatın altında bir iş çıkarmış. helal olsun böyle devam.
En son HuNKaR tarafından 25 Ara 2012 22:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Ben çok beğendim. İster bireysel takılıp akrep, örümcek kesersin ister grupla takılıp üst kata çıkarsın. Tılsımlar da müthiş. Saatlerce grup bölgesine adam aramaktan iyidir.
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Tek güzel yanı tılsım sistemi geri kalan her şeyiyle çok kötü bir bölge..!
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Herkes tılsımlarını tamamladıktan sonra bölgeye hiç girmeyecekler bile. Bu bölge en fazla 1 ay tutar sonrası malum. Çemberlitaş önünde in cin top oynuyordu.
Şahsı fıkrım sıgnak ve cemberlı tas gurup bolgelerı Adada maden cekmekten tazı kesmek yer altında cın kesmek benım ıcın daha eylencelı Ikv gıttıkce kotuye gıdıyor sannkı heycanlla bekledıgımız onca ıcerı oyuncu alıp test yaptıgınız o kadar oyuncunun bu sacma bolge ıcın banlanması bence ve harbıden cok sacma olmus Cemberlı tas gurup bolgesı ama bundan kat kat ıyıdır sabahtan berı onu kes bunu kes kesmedıgım bısey kalmadı her tılsımdan cıktı uretebılırımde metereyalıde cıktı ya sonrası ne olcak Tesla kureye tılsım uretmeye calısmam herhalde bu bolge bence cok sıkıcı bı bolge en guzel tarafı lp kasılıyor o kadar gercı Lp nınde ne ıse yaradıgını bılmıyoruz Dedıler ıksır allınca ama oda akceyle oldu onu gectım Gunull dıye bı hatuna bı baktım ne goreyım oha akce ıle maden satısına gecılmıs barı lp ıle yap da lpnın ne ıse yaradıgını bılelım bu kadarda somurulmez kardesım onu oraya koyarken hıcmı utanmadınız ya bunca ınsan sızın oyununza zaten destek verıyor ama yaıptr kınıyorum ıkv camıasını harbıden cok kazık bı blge geldı (benım dusuncem) saygılar
- nightfox
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Respect
Bölge açıldı öğleden sonra girdim oyuna ve tabi direk bölgeye daldım bir merakla, saaat sabahın 4 ü oldu temiz 3-4 bin akrep 1-2 bin orumcek kestim toplam 1 tane zehir tılsımı düştü. Ben böyle şans sistemininde tılsımında..
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt
Ben Arz ve Lodos eklentisini beğendim Tılsım sistemide ince düşünürseniz oyuna ayrı bir renk getiricektir Neden mi?
Büyük Hol'e 6 kişi değil sınırsız girileniliyor bu demek oluyor ki artık bu ikv nin üstüne çöken bireysellik yavaş yavaş dağılcak her hangi bir grup bölgesine girerken 6 kişi girebiliyorduk ve her zaman dışarıda 7. yada çok daha fazlasını bırakmak zorunda kalıyorduk belli etmeselerde kırılıyorlardı bu kadar süre bu durumla mücadele ettik ve artık bu hoş olmayan düzen değişiyor ve daha geniş kitleler halinde kimseyi dışarıda bırakmadan hareket edebiliceğimiz bir sistem geldi bu kötü değil bence.
Tılsım sistemi ise ikv y ayrı bir renk katıcak bir çok konuda yapılan görevler daha kolay yapılacağı gibi doğru yetenek ve tılsım kombinasyonu ile Ws Düelloları daha keyifli olucak ki Element itemlerl yaptığımız ws ler gibi olabilicek belkide daha fazlası max hasarı yüksek olan değil doğru kombinasyonu kurabilen kazanbilicek buda bir çok yönden oyuna ayrı bir tat vermz mi sizce de.
Ayrıca ikv Savaş oyunu oyun temelinde Savaş üstüne kurulu ve yeni gelen bölge ile bu durum dahada öne çıkıyor.
Ayrıca Top Kapıyı eleştiren arkadaşlar. Bilmem farkına vardınız mı ama şu anda görevleri almak için oradan oraya koştururken Ruh taşları bu işi mükemmel kolaylaştırıyor
Büyük Hol'e 6 kişi değil sınırsız girileniliyor bu demek oluyor ki artık bu ikv nin üstüne çöken bireysellik yavaş yavaş dağılcak her hangi bir grup bölgesine girerken 6 kişi girebiliyorduk ve her zaman dışarıda 7. yada çok daha fazlasını bırakmak zorunda kalıyorduk belli etmeselerde kırılıyorlardı bu kadar süre bu durumla mücadele ettik ve artık bu hoş olmayan düzen değişiyor ve daha geniş kitleler halinde kimseyi dışarıda bırakmadan hareket edebiliceğimiz bir sistem geldi bu kötü değil bence.
Tılsım sistemi ise ikv y ayrı bir renk katıcak bir çok konuda yapılan görevler daha kolay yapılacağı gibi doğru yetenek ve tılsım kombinasyonu ile Ws Düelloları daha keyifli olucak ki Element itemlerl yaptığımız ws ler gibi olabilicek belkide daha fazlası max hasarı yüksek olan değil doğru kombinasyonu kurabilen kazanbilicek buda bir çok yönden oyuna ayrı bir tat vermz mi sizce de.
Ayrıca ikv Savaş oyunu oyun temelinde Savaş üstüne kurulu ve yeni gelen bölge ile bu durum dahada öne çıkıyor.
Ayrıca Top Kapıyı eleştiren arkadaşlar. Bilmem farkına vardınız mı ama şu anda görevleri almak için oradan oraya koştururken Ruh taşları bu işi mükemmel kolaylaştırıyor
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt
nightfox yazdı:Bölge açıldı öğleden sonra girdim oyuna ve tabi direk bölgeye daldım bir merakla, saaat sabahın 4 ü oldu temiz 3-4 bin akrep 1-2 bin orumcek kestim toplam 1 tane zehir tılsımı düştü. Ben böyle şans sistemininde tılsımında..
nigtfox Tılsım'lar Saklı Irklardan daha çok düşüyor gözlemlediğim kadarı ile Tengriss'e gidersen sanıyorum ki Tılsım düşürme şansın dahada atabililir. Bizde gün boyu akrep örümcek kestik loncada arkadaşlarımızın görevleri için ama Tılsım tek tük düştü Saklı Irklara her gittiğimizde farklı Tılsımlar düşürdük denemeni öneririm.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- nightfox
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Respect
Teşekkürler, tavsiyeni deneyeceğimkurtreis yazdı:nightfox yazdı:Bölge açıldı öğleden sonra girdim oyuna ve tabi direk bölgeye daldım bir merakla, saaat sabahın 4 ü oldu temiz 3-4 bin akrep 1-2 bin orumcek kestim toplam 1 tane zehir tılsımı düştü. Ben böyle şans sistemininde tılsımında..
nigtfox Tılsım'lar Saklı Irklardan daha çok düşüyor gözlemlediğim kadarı ile Tengriss'e gidersen sanıyorum ki Tılsım düşürme şansın dahada atabililir. Bizde gün boyu akrep örümcek kestik loncada arkadaşlarımızın görevleri için ama Tılsım tek tük düştü Saklı Irklara her gittiğimizde farklı Tılsımlar düşürdük denemeni öneririm.