GÜNCELLEME HATALIDIR LÜTFEN GM LER OKUYUN

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
cahillik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

GÜNCELLEME HATALIDIR LÜTFEN GM LER OKUYUN

Mesaj gönderen cahillik »

öncelikle yapmış olduğunuz güncellemeden sonra elimdeki 45 level yücelen tora tora balyozun itemsiz efsunsuz 44 level kafa koparandan daha az vurduğunu görünce şok oldum bu bir hatadır dedim tekrar girdim çıktım baktım ki hata yok aynı vurmaya devam ediyor elime görevden verilen satırı aldım aman allahım yücelen tora toradan daha fazla vuruyor bu bir hatadır oyunun mantığına terstir bu hatanın düzeltilmesini talep ediyorum efsunsuz eşyanın oyundaki en iyi 2.ci eşya olan 45 level tora tora balyozdan 2 bin hasar fazla vermesi kabul edilemez lütfen emeklerimizi geri istiyoruz svh si yüksek olan balyoz svh si düşük olan ve hatta üzerinde efsunu olmayan eşyadan daha az vuramaz bu bir hatadır ecel ve latifi çalıştırmak için yapılan bu güncelleme hatalar la doludur lütfen gereğinin yapılmasını talep ediyorum hasarı düşürmenize lafımız olamaz lafımız efsunsuz eşyanın efsunludan fazla vurması balyozu olanlar ın hakkının iadesidir lütfen gerekli ve ilgili arkadaşların gereğini yapmasını rica ediyorum.saygılar
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: GÜNCELLEME HATALIDIR LÜTFEN GM LER OKUYUN

Mesaj gönderen Erdogan »

Lathander yazdı:Benzer konularla forumun doldurulması bu konuların daha çok okunacağı anlamına gelmez.

Sabit konu dışında açılan başlıkların kilitlenmesi yada silinmesindeki tek amaç oyuncularımızın görüşlerinin tek forum içinde toplanmasıdır. Böylece hem fikir alış verişleri daha sağlıklı olur hem de bizler daha sağlıklı şekilde takip edebiliriz.

Lütfen yorumlarınızı sabit başlık altında paylaşınız.

viewtopic.php?f=46&t=10470
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön