ANLAYAMADIM???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ANLAYAMADIM???

Mesaj gönderen LAZOGLU »

Merhaba arkadaslar. uzun suredır yaklasık 4-5 oluyor sanırım oyunda yoktum. Forumlardan oyunun sıstemını takıp edıyorum. Tılsım denılen bır madde,esya her neyse cıktı basımıza. Ben bu tılsım olayını tam anlamadım ve bırkac sorum olucak sızlere bu konu ıle ılgılı.

Tılsımlar sınıf sınıf ayrıloyr. 1-2-3 dıye ve bunlar 1 ve 2 slotlardan 3 uretım ıle oluyor anladıgım kadarıyla. Ve 1-2 slotlar satısı olup 3. sevıye karakrete baglı kalıyor.

2. Sevıye tılsımları 1. sevıyeden yapılıyor

3. Sevıye tılsımlarıda 2. sevıyeden

ÖRN 1: 2 sevıye tılsım recetesınde 5 adet mavı tılsım,3 alex,5 yonca ıstıyor ve uretım yapınca 2. sevıye mavı tılsım elde etmıs oluyoruz. Tabı aynı ıslem kırmızıda da gecerlı

ÖRN 2: 3. sevıye tılsım recetesınde 3 yonca,5 alex, 4 saf tıtanyum ıstıyor ve uretım yapınca 3. sevıye mavı tılsım elde etmıs oluyoruz. Tabı aynı ıslem kırmızı ıcınde gecerlı. Ve 3. sevıye tılsımları karakterde kalıyor satılmıyor

O halde bu cok sacma degıl mı? ben madene yatarım. Cunku tılsımlardan cok madenler deger kazanıcak burda. tılsımlar 1 taneden olup maden ekleyıp sevıye yukselecegı ıcın madenler daha onemlı degıl mı? kaldıkı 1 sevıye tılsımla ugrasmam bıle 2. sevıye tılsımları satarım ve 3. sevıye tılsımları alır uretırım. Sımdı yonetıcı arkadaslar tıcaretın gelısecegını soyluyorlar buna bende katılıyorum. Ancak tıcaret yukselıcek oyun degıl. Bence oyuncular slotlardan cok madene yatacak ve sureklı satıs ısınde ugrasıp para pesınde olucaklardır. Tılsımı dusunen kıtle sayısının cok fazla olacagını sanmıyorum

Bununla beraber tılsımlar ıksır gıbı sanırım. Sonsuz kalıcılıgı yok ıtemlerımız gıbı. Oldugunde etkısını yıtırıcek ve yenıden kullanmak zorunda kalacagız. Bu durumda da dedıgım gıbı daha cok maden ve daha cok tılsım ıhtıyacımız oluyor. Bence bu sacma oyuncu madenle zaman gecırmemelı. Ben keyıflı olacagını dusunmuyorum acıkcası. En azından 3. sevıye tılsımın kalıcı olması lazım ıtemlere yapısık olması gereklı

Meteordan yer altına gecerken kullanıcaz- yer altından emınonune gecerken kullanıcaz- olunce kullanıcaz. Yanı her yerde kullanıcaz. Eeee bız bu ısın altından nasıl kalkıcaz o zaman???

Vaktınızı ayırıp okuyup nacızane fıkırlerınızı belırttıgınız ıcın tesekkurlerımı sunar ıyı forumlar ve ıyı oyunlar dılerım...

Sancak sunucusu oyuncusu Gökhan SADIKLAR -> LaZOğLu
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KYK

Re: ANLAYAMADIM???

Mesaj gönderen cihankaraca »

iksir gibi etkisini kaybetmicek sürekli etsini göstericek elinde tuttuğun asa gibi

doğru gözde olsun yeterli
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LAZOGLU »

O zaman ıteme yapısık mı kalıcak? Pekı bu kadar tılsıma ne gerek var? Sanırım olunce veya oyundan cıkınca etkısı gıdıcek cunku bu konuda herhangı bır acıklama yok. net bır acıklama sart. oyundan cıkınca asanın etkısı gıtmıyorsa yukseltılmıs tılsımda da gıtmemelı. ama 3. sevıye kullanında hasar etkısı artıyor denılıyor o zaman bellı kosulları var. dedıgım gıbı olunce,oyundan cıkınca veya mekan degısıklıgınde...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
SaRP
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kingdom Of Tılsım

Mesaj gönderen SaRP »

cihankaraca yazdı:iksir gibi etkisini kaybetmicek sürekli etsini göstericek elinde tuttuğun asa gibi

doğru gözde olsun yeterli

:D
Kingdom Of Tılsım
KING

Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

LAZOGLU yazdı:O zaman ıteme yapısık mı kalıcak? Pekı bu kadar tılsıma ne gerek var? Sanırım olunce veya oyundan cıkınca etkısı gıdıcek cunku bu konuda herhangı bır acıklama yok. net bır acıklama sart. oyundan cıkınca asanın etkısı gıtmıyorsa yukseltılmıs tılsımda da gıtmemelı. ama 3. sevıye kullanında hasar etkısı artıyor denılıyor o zaman bellı kosulları var. dedıgım gıbı olunce,oyundan cıkınca veya mekan degısıklıgınde...
TILSIMIN ETKİSİ GİTMEZ sadece tılsımları yer değiştirdiğinde kudretin gider oyundan gir cık yap aynı etkiyi görürsün
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön