TILSIM konusunda şifacı sınıfı için yorum yapabileceğimiz konu olsun istedim.Gelecek olan tılsımlardan benim seçtiklerim /color]
Gazap :İyileştirme bonusunu %50 yapar.
Gazap modundayken iyileştirme yapabileceğiz.3420 olan şifa 1710 iyileştirme basabilcek ki bence yeterli bir büyü miktarı
Ruh Kalkanı Ruh kalkanı etki süresini 10 katına çıkarır ve Ağır Vuruş'tan %50 daha az hasar sağlar.
En sevdiğim tılsım bu olacak şüphesiz ki ikide bir kapanan ruh kalkanına son! hasar da azalacak
Zehirleme (III) Zehirlemenin yavaşlatma süresini 15 saniye yapar.
Zehirci şifa olarak mutlaka edinmem gereken tılsım.15 saniye boyunca büyücünün yavaş hareket etmesi ruh döven set ile sağlamından geçirmeme yardımcı olur
Zehirci şifacının olmazsa olmaz tılsımı olarak görüyorum.Ortalama siyanür set ile büyücüye 1200 civarında hasar veriyorsak bununla birlikte 2400 2400 daha ne olsun
Çağrı (III) Kangalın hasarını ve enerjisini %150 arttırır.
Ortalama 500 600 hasar veren kangalımız artık 1000 - 1200 hasar verebilcek
bu tılsımlara sahip olan bir şifacı yaklaşık olarak bir büyücüye tek seferde
1000 (kangal) + 3100 (ruh set) + 2400 (zehir) = 6500 gibi dehşet bir hasar verebilcek
Bunlara tabiki ne kadar sürede sahip olacaz orası muamma ama olduğu zaman süper olacağı kesin
Ben şifacımı hasara dönük kullanmayı daha çok seviyorum.Aslında bu tılsımlar tam bana hitap ediyor konuda da belirttiğim gibi şu anda favori tılsımlarım bunlar . Tabi zaman ne gösterir onu bilemeyiz
Refresh yazdı:1710 şifa olmayacak orada demek istediği 5000 şifalıyorsan 2500 şifalayacaksın.
O zaman biraz iş şans yine kritik basması için dua edip 6000 felan basarız
En son ORHANBEY tarafından 24 Ara 2012 01:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
izdirapgrafik yazdı:Kişisel görüşüm şifacı tılsımlarının tamamen hasara yönelik tasarlandığı yönünde.İyileştirmecilere dair elle tutulur bir tılsım tasarlanmamış.
+1
Ohan kardeş çok güzel konuşmuşsun valla, Lakin senden önce büyücü tılsımlarını elde edenler olursa vay haline
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar CW
Bir an önce bu tılsımları edinmek için sabırsızlanıyorum Şans işine kalmaktan da kurtulduk bi anlamda aktarılablir olmaları (1. ve 2. seviye) çok iyi olmuş.
ORHANBEY yazdı:TILSIM konusunda şifacı sınıfı için yorum yapabileceğimiz konu olsun istedim.Gelecek olan tılsımlardan benim seçtiklerim /color]
Gazap modundayken iyileştirme yapabileceğiz.3420 olan şifa 1710 iyileştirme basabilcek ki bence yeterli bir büyü miktarı
Ruh Kalkanı Ruh kalkanı etki süresini 10 katına çıkarır ve Ağır Vuruş'tan %50 daha az hasar sağlar.
En sevdiğim tılsım bu olacak şüphesiz ki ikide bir kapanan ruh kalkanına son! hasar da azalacak
Zehirci şifa olarak mutlaka edinmem gereken tılsım.15 saniye boyunca büyücünün yavaş hareket etmesi ruh döven set ile sağlamından geçirmeme yardımcı olur
Zehirci şifacının olmazsa olmaz tılsımı olarak görüyorum.Ortalama siyanür set ile büyücüye 1200 civarında hasar veriyorsak bununla birlikte 2400 2400 daha ne olsun
1000 (kangal) + 3100 (ruh set) + 2400 (zehir) = 6500 gibi dehşet bir hasar verebilcek
Bunlara tabiki ne kadar sürede sahip olacaz orası muamma ama olduğu zaman süper olacağı kesin
ORHANBEY yazdı:TILSIM konusunda şifacı sınıfı için yorum yapabileceğimiz konu olsun istedim.Gelecek olan tılsımlardan benim seçtiklerim /color]