[TILSIMLAR] ŞİFACI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

[TILSIMLAR] ŞİFACI

Mesaj gönderen ORHANBEY »

TILSIM konusunda şifacı sınıfı için yorum yapabileceğimiz konu olsun istedim.Gelecek olan tılsımlardan benim seçtiklerim :[/color]

Gazap :İyileştirme bonusunu %50 yapar.

Gazap modundayken iyileştirme yapabileceğiz.3420 olan şifa 1710 iyileştirme basabilcek ki bence yeterli bir büyü miktarı :D

Ruh Kalkanı Ruh kalkanı etki süresini 10 katına çıkarır ve Ağır Vuruş'tan %50 daha az hasar sağlar.

En sevdiğim tılsım bu olacak şüphesiz ki :) ikide bir kapanan ruh kalkanına son! hasar da azalacak ;)

Zehirleme (III) Zehirlemenin yavaşlatma süresini 15 saniye yapar.

Zehirci şifa olarak mutlaka edinmem gereken tılsım.15 saniye boyunca büyücünün yavaş hareket etmesi ruh döven set ile sağlamından geçirmeme yardımcı olur ;)

Zehirleme 1 (III) Zehir büyü hasarını %100 arttırır.

Zehirci şifacının olmazsa olmaz tılsımı olarak görüyorum.Ortalama siyanür set ile büyücüye 1200 civarında hasar veriyorsak bununla birlikte 2400 2400 daha ne olsun :)

Çağrı (III) Kangalın hasarını ve enerjisini %150 arttırır.

Ortalama 500 600 hasar veren kangalımız artık 1000 - 1200 hasar verebilcek :)

bu tılsımlara sahip olan bir şifacı yaklaşık olarak bir büyücüye tek seferde

1000 (kangal) + 3100 (ruh set) + 2400 (zehir) = 6500 gibi dehşet bir hasar verebilcek :o
Bunlara tabiki ne kadar sürede sahip olacaz orası muamma ama olduğu zaman süper olacağı kesin ;)
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Re: [TILSIMLAR] ŞİFACI

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Kişisel görüşüm şifacı tılsımlarının tamamen hasara yönelik tasarlandığı yönünde.İyileştirmecilere dair elle tutulur bir tılsım tasarlanmamış.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

1710 şifa olmayacak orada demek istediği 5000 şifalıyorsan 2500 şifalayacaksın.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Ben şifacımı hasara dönük kullanmayı daha çok seviyorum.Aslında bu tılsımlar tam bana hitap ediyor :) konuda da belirttiğim gibi şu anda favori tılsımlarım bunlar . Tabi zaman ne gösterir onu bilemeyiz :D

Refresh yazdı:1710 şifa olmayacak orada demek istediği 5000 şifalıyorsan 2500 şifalayacaksın.
O zaman biraz iş şans yine kritik basması için dua edip 6000 felan basarız :D
En son ORHANBEY tarafından 24 Ara 2012 01:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

izdirapgrafik yazdı:Kişisel görüşüm şifacı tılsımlarının tamamen hasara yönelik tasarlandığı yönünde.İyileştirmecilere dair elle tutulur bir tılsım tasarlanmamış.
+1
Ohan kardeş çok güzel konuşmuşsun valla, Lakin senden önce büyücü tılsımlarını elde edenler olursa vay haline :)
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Bir an önce bu tılsımları edinmek için sabırsızlanıyorum :) Şans işine kalmaktan da kurtulduk bi anlamda aktarılablir olmaları (1. ve 2. seviye) çok iyi olmuş.
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

ORHANBEY yazdı:TILSIM konusunda şifacı sınıfı için yorum yapabileceğimiz konu olsun istedim.Gelecek olan tılsımlardan benim seçtiklerim :[/color]

Gazap modundayken iyileştirme yapabileceğiz.3420 olan şifa 1710 iyileştirme basabilcek ki bence yeterli bir büyü miktarı :D

Ruh Kalkanı Ruh kalkanı etki süresini 10 katına çıkarır ve Ağır Vuruş'tan %50 daha az hasar sağlar.

En sevdiğim tılsım bu olacak şüphesiz ki :) ikide bir kapanan ruh kalkanına son! hasar da azalacak ;)

Zehirci şifa olarak mutlaka edinmem gereken tılsım.15 saniye boyunca büyücünün yavaş hareket etmesi ruh döven set ile sağlamından geçirmeme yardımcı olur ;)

Zehirci şifacının olmazsa olmaz tılsımı olarak görüyorum.Ortalama siyanür set ile büyücüye 1200 civarında hasar veriyorsak bununla birlikte 2400 2400 daha ne olsun :)

1000 (kangal) + 3100 (ruh set) + 2400 (zehir) = 6500 gibi dehşet bir hasar verebilcek :o
Bunlara tabiki ne kadar sürede sahip olacaz orası muamma ama olduğu zaman süper olacağı kesin ;)

http://inciswf.com/1298832300.swf
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

kizilmaskee yazdı:
ORHANBEY yazdı:TILSIM konusunda şifacı sınıfı için yorum yapabileceğimiz konu olsun istedim.Gelecek olan tılsımlardan benim seçtiklerim :[/color]

http://inciswf.com/1298832300.swf

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Adamlar III seviye kons tılsımı düşürsünde hem kaçsın hemde 6 metroitte yatırsın ben vay halimize diyorum geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Sufizm yazdı:Adamlar III seviye kons tılsımı düşürsünde hem kaçsın hemde 6 metroitte yatırsın ben vay halimize diyorum geçmiş olsun.
III. seviye zehir tılsımı ile 15 sn yavaşlarsa istediği konsu vurabilir tabi 6 tane vuracak zamanı olursa :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön