Sobeenin Takdiri Epe
Sobeenin Takdiri Epe
arkadaşlar epemi satamadım gitti sizin sunucuda epenin piyasası nedir söylermisiniz ?
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Re: Sobeenin Takdiri Epe
Beyazköşkte şuanda 800m'e alıcı var ama ben kendiminkini satmayı düşünmüyorum. Gecen sene kazandığım epeyi epey ucuz bir fiyata satmıştım pişman oldum o yüzden bu seneki epemi satmayı düşünmüyorum. Hatıra olarak kalmasını istiyorum.
800m mi ciddimisin ? bana özelden o adamın nickini atsanabaraka1997 yazdı:Beyazköşkte şuanda 800m'e alıcı var ama ben kendiminkini satmayı düşünmüyorum. Gecen sene kazandığım epeyi epey ucuz bir fiyata satmıştım pişman oldum o yüzden bu seneki epemi satmayı düşünmüyorum. Hatıra olarak kalmasını istiyorum.
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
Şuanda kimin dediğini hatırlamıyorum. Epeyi kazandığım gün klana yansıttığımda "800m nakit veririm." diyen biri vardı ama adını hatırlamıyorum. :?vengeance yazdı:800m mi ciddimisin ? bana özelden o adamın nickini atsanabaraka1997 yazdı:Beyazköşkte şuanda 800m'e alıcı var ama ben kendiminkini satmayı düşünmüyorum. Gecen sene kazandığım epeyi epey ucuz bir fiyata satmıştım pişman oldum o yüzden bu seneki epemi satmayı düşünmüyorum. Hatıra olarak kalmasını istiyorum.
bizim sunucuda diyorum 250m adamlar çok fazla en fazla 150 veririz diyorlar 
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
vengeance yazdı:bizim sunucuda diyorum 250m adamlar çok fazla en fazla 150 veririz diyorlar
beyaz kösktemi epe 800 m kardes sen kaldinmi yaa klandan 300m ye adam satio alan yok
imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
Epe ye hala para veren var mı ? Bana verilmeyen epeyi ne yapayım ben soradan alıp 

- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
İşte bu kafayı seviyorum Adı üstünde Sobee nin taktiriYurnero yazdı:Epe ye hala para veren var mı ? Bana verilmeyen epeyi ne yapayım ben soradan alıp
ben tılsımda alabilirim özelden ulaşsanavengeance yazdı:bizim sunucuda diyorum 250m adamlar çok fazla en fazla 150 veririz diyorlar
Nothing