ABİ BENİM FİKRİMİ LÜTFEN OKUYUN

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mesut122
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

ABİ BENİM FİKRİMİ LÜTFEN OKUYUN

Mesaj gönderen mesut122 »

abi item yansıtarak satış yapmakzor oluor kimi görüor kimi görmüor büyüzden emin önüne pazar kurup satış yapılabilse güzel olur 2:) bide lodos sancagı hemen cıkışa yakın oldugundan işimiz oldunda gecemioruz zorlanıoruz sadece belirli yerlerde savaşyapıla bilse savaş 1 savaş 2savaş3 gibi yerlerde yapılsa cok güzel olur exs kastıgımız yerlerde degil 3:) OYUN COK GÜZEL herkeze teşekkürler lütfen fikirlerimizi cittiyhe alın bu dediklerim oolmasa bile buna yakın bişeyler yapın lütfen satış cok zor bögle bide aklıma gelmilken herkeze özel pm atabilsek cok süper olur bişey yazıoruz bölgeden hemen gecior fısıltı yolluoruz okuyana kadar gidior özel pm atıp sadece atılan kişinin oyunun ekranında biyere gelse mesela özel bi pm attım ve başka bir sayfaa acılsa ordan konuşula bilse süper olur saygılarımla iyi günler bunlar önemli eksiklik die düşünüorum cunkü bu eksiklkleri hergün görüor ve yaşıoruz
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: ABİ BENİM FİKRİMİ LÜTFEN OKUYUN

Mesaj gönderen mask103 »

kardeş süper bir fikir ama dinleyene yeni günleştirme gibi becerirler bu işide millet 3 yıldır kasıyor hepsi gitti bundan sonra plus almakta yok 3 hesaptan plus alıyordum başka oyun bulmak lazım bence buda benim fikrim :DD
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Dİğer oyunlardan farkımız olsun bence böyle iyi ama birde şu var plusu olmayan oyucuların işi bu konuda zor
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
sevenesor
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sevenesor »

fikir çok güzel arkadaşım ama önce yapılan hatalar giderilsin görmedinizmi bugün neler oldu güncelleştirme yüzünden güzel fikir ama çok uzak:)
>>>>>>>>>>>>>>>Wanted<<<<<<<<<<<<<<<<<
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Merhaba;

Yazmış olduğun fikirlere saygı duyuyorum.Ancak katıldığımı söyleyemiyeceğim.Şuan oyunumuz gayet iyi durumda.Elbette eksikleri var.Ancak senin yazdığın fikirler,öneriler şu durum içerisinde gereksizdir.Zaten dikkate alınmayacağını açıkça söyleyebilirim.Şuan da böyle fikirleri bir yana bırakıp oyunumuzun temel eksiklerinden olan Lonca sistemi için konuşsak daha iyi olur bence.Bir de arkadaş listesi kapasitesini ekleyebiliriz tabi.Bu ikisi gerçekleşse gerçekten iyi olur.Ancak forum üzerinden bu tarz öneriler dikkate alınmayacağı için www.istanbuloyun.com adresinden ikv , destek , öneri bölümüne istediğiniz fikirleri,önerileri paylaşabilirsiniz...Saygılar.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Sivaslixcemal
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sivaslixcemal »

Excellence yazdı:Merhaba;

Yazmış olduğun fikirlere saygı duyuyorum.Ancak katıldığımı söyleyemiyeceğim.Şuan oyunumuz gayet iyi durumda.Elbette eksikleri var.Ancak senin yazdığın fikirler,öneriler şu durum içerisinde gereksizdir.Zaten dikkate alınmayacağını açıkça söyleyebilirim.Şuan da böyle fikirleri bir yana bırakıp oyunumuzun temel eksiklerinden olan Lonca sistemi için konuşsak daha iyi olur bence.Bir de arkadaş listesi kapasitesini ekleyebiliriz tabi.Bu ikisi gerçekleşse gerçekten iyi olur.Ancak forum üzerinden bu tarz öneriler dikkate alınmayacağı için www.istanbuloyun.com adresinden ikv , destek , öneri bölümüne istediğiniz fikirleri,önerileri paylaşabilirsiniz...Saygılar.
arkadaş doğru söylüyor bencede bazı eksikler var ama satış konusunda daha iyi bence şuan gerekmiyor.
At ölür meydan kalır , Yiğit ölür şan kalır .
Kullanıcı avatarı
Ormazd
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ormazd »

Oyun böyle güzel :) bırak böyle kalsın ve yöneticilerin takdirine bırakıyoruz... bizim farkımız bu ithemleri bölgeden falan yansıtıyoruz diğer oyunlara benzemek istemiyoruz...
ŞÜPHE DEĞİL, KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN...
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen relaxefendy »

ARTIK BENİM BU OYUNDAKİ GM LERE DE GÜVENİM KALMADI WANTED GEÇEN GÜN BİŞELER DEDİ İTİRAZ ETTİM AMA HARBİ YAPTIKLARI EMEK HIRSIZLIGI SEN BU KONUYU AÇIYOSUN İNSAN Bİ ZAHMET OKUR GAME MASTER Bİ ZAHMET OKU !! OYUNCULAR BÖLE ŞEYLERİ İSTİYOOR DE FORUM YAPIYOSANIZ ÖNERİLEREDE BAK AZCIK ANCA KONULARA KİLİT VURUYORSUNUZ BU KONUYU GÜNCEL TUTALIM BU KONUDA Kİ SADECE Bİ FİKİR AMA YÖNETİM BUNU HİÇ OKUMUYOR .....!!! BİZ NEDEN ÇENEMİZİ BOŞA YORALIM ANCA SADECE KONU KİLİTLİYOLAR FORUMDA AZ DA BU TÜR KONULARAAA SAYGI GÖSTERİNDEEE TALEBİNİZ GÜZEL. . . GİBİ YORUM YAZINDA MİLLETİN ZİHİNİNDEKİLER BURAYA DAHA RAHAT YAZILSIN AMA SİZ TALEPLERE KARŞILIK WERMESSENİZ KİMSE BİŞE YAZMAK İSTEMEZ İŞTE !!! ;)
Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

iletişim için nick'e tıklayınız >> RELAXEFENDY
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

mesut122 yazdı:abi item yansıtarak satış yapmakzor oluor kimi görüor kimi görmüor büyüzden emin önüne pazar kurup satış yapılabilse güzel olur 2:) bide lodos sancagı hemen cıkışa yakın oldugundan işimiz oldunda gecemioruz zorlanıoruz sadece belirli yerlerde savaşyapıla bilse savaş 1 savaş 2savaş3 gibi yerlerde yapılsa cok güzel olur exs kastıgımız yerlerde degil 3:) OYUN COK GÜZEL herkeze teşekkürler lütfen fikirlerimizi cittiyhe alın bu dediklerim oolmasa bile buna yakın bişeyler yapın lütfen satış cok zor bögle bide aklıma gelmilken herkeze özel pm atabilsek cok süper olur bişey yazıoruz bölgeden hemen gecior fısıltı yolluoruz okuyana kadar gidior özel pm atıp sadece atılan kişinin oyunun ekranında biyere gelse mesela özel bi pm attım ve başka bir sayfaa acılsa ordan konuşula bilse süper olur saygılarımla iyi günler bunlar önemli eksiklik die düşünüorum cunkü bu eksiklkleri hergün görüor ve yaşıoruz
KARDEŞİM BURASI BİŞLDİĞİN ÇİNLİ OYUNLARDAN DEĞİL TÜRK OYUNU BİZ BU HALİNİ SEVİYORUZ SEVMİYORSAN KAPI ARKANDA BAS GİT İSTANBUL KIYAMET VAKTİ OYUNUN ADI BU TİCARET VAKTİ DEĞİL KIYAMETTE PAZAR MI KURULUR?
Kullanıcı avatarı
Ormazd
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ormazd »

Strongxsifa yazdı:
mesut122 yazdı:abi item yansıtarak satış yapmakzor oluor kimi görüor kimi görmüor büyüzden emin önüne pazar kurup satış yapılabilse güzel olur 2:) bide lodos sancagı hemen cıkışa yakın oldugundan işimiz oldunda gecemioruz zorlanıoruz sadece belirli yerlerde savaşyapıla bilse savaş 1 savaş 2savaş3 gibi yerlerde yapılsa cok güzel olur exs kastıgımız yerlerde degil 3:) OYUN COK GÜZEL herkeze teşekkürler lütfen fikirlerimizi cittiyhe alın bu dediklerim oolmasa bile buna yakın bişeyler yapın lütfen satış cok zor bögle bide aklıma gelmilken herkeze özel pm atabilsek cok süper olur bişey yazıoruz bölgeden hemen gecior fısıltı yolluoruz okuyana kadar gidior özel pm atıp sadece atılan kişinin oyunun ekranında biyere gelse mesela özel bi pm attım ve başka bir sayfaa acılsa ordan konuşula bilse süper olur saygılarımla iyi günler bunlar önemli eksiklik die düşünüorum cunkü bu eksiklkleri hergün görüor ve yaşıoruz
KARDEŞİM BURASI BİŞLDİĞİN ÇİNLİ OYUNLARDAN DEĞİL TÜRK OYUNU BİZ BU HALİNİ SEVİYORUZ SEVMİYORSAN KAPI ARKANDA BAS GİT İSTANBUL KIYAMET VAKTİ OYUNUN ADI BU TİCARET VAKTİ DEĞİL KIYAMETTE PAZAR MI KURULUR?
WAY BE KIYAMET E PAZAR MI KURULUR...!:d
ŞÜPHE DEĞİL, KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN...

“Genel Sohbet” sayfasına dön