bu güncelleme gmlerin dedigi kadarıyla oyuncuların yollamış oldugu mesajlardan dolayı yapılmış
biz aylarlardır defalarca bi arkaş lisetesinin uzatılmasını istedik bütün oyuncuların hoşuna gidcek bişedi bu yapılsaydı
bu fikir sişze nerden geldi anlamadım OYUNCULARIN OYUNU BIRAKMASI İÇİN ÇABALAYAN YÖNETİM İLK KES GÖRÜYORUM
ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM YABANCI OYUNLAR NEDEN SEÇİLİYOR ŞUNUN İÇİN SEÇİLİYOR...
YABANCI GM LER OYUNCULARI OYUNA CEKMEK İÇİN DEİŞİKLİKLER OYUNDA GENİŞLETMELER YAPIYOR
SAOLSUN BİZİM TÜRK GMLERDE OYUNCUYU NASIL OYUNDAN UZAKLAŞTIRIRIZ DİYE ÇABALIYOR
YANİ OYUNU GENİŞLETMEK YERİNE OYUNU DARALTIYOR ZATEN HEP AYNI ŞELER DİYE OYUNDAN SIKILDIK SİZ BİDE BUNUN İÜSTÜNE BÖLE Bİ GEREKSİZ ALAKASIZ KİMSENİN HOŞUNA GİTMEYECEK VE KİMSENİN İSTEMİYECEGİ Bİ GÜNCELLEME YAPIORSUNZ
MADEM BU KADAR ÖNMLİ BİZİM YAZDIKLARIMZ SİZİN İÇİN TEPKİLERİ GÖRDÜNZ GÜNCELLEMEYİ GERİ DÜZELTİN
EYER İYİ BİŞİLER YAPMAK İSTİYORSANZ OYUNA OYUNCU CEKMEK İSTİYORSANIZ DAHA ÖNCEDE YOLLAMIŞ OLDUGUMUZ İSTEKLER YANİ ŞUNLARI ;
ARKADAŞ LİSTESİNİN UZATILMASI
LONCA SİSTEMİNİN GELMESİ
YENİ GÖZLÜKLERİN GELMESİ
YENİ BÖLGELER
VEDE OYUNDAKİ BAGLANTI KESİNTİLERİ
BU GİBİ İSTEKLERİMİZN OLDUGUNU BİLİYOSUNZ EYER İLLAHA BİŞE YAPMAK İSTİORSANZ BİZE FAYDALI OLABİLCEK BU YAZDIKLARIMI YAPABİLRSİNZ Kİ BIRAKAN OYUNCULAR GERİ DÖNSÜN
OYUNDA OLANALRDA OYUNU BIRAKMASIN !!!
SİZ SANIOSUNZKİ ONLİNE OYUN BAGIMLILIK YAPAR HAYIR YAPMAZ COCUKSAN YAPAR AMA YETİŞKİNSEN ELİNİN TERSİYLE BIRAKIRSIN SİZİN OYUNUZDA YETİŞKİNLER COGUNLUKTA
ŞİMDİ SON DİCEGİM ŞEY ŞUDUR BU GÜNCELLEME GERİ SARILMASSA OYUNDAKİ OYUNCULARIN YARISI BNDE OLMAK ÜZERE OYUN BIRAKACAK
TİCARET OLARAK DÜŞÜNSEM BU YAPTIGINIZI ---MANTIKSIZ
MANEVİ YÖNDEN DAHA İYİ HZMET OLSUN DİE BAKSAM ---KISITLAMA
ZEVK YÖNÜNDEN BAKSAM --- SOGUTUCU SIKICI
Bİ KARINI BULABİLEN OLDUGUNU SANMIORM
OYUN DEİŞMESSE ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN
OYUNU BİLGİSAYARDAN SİLMEYE BAŞLADILAR BİLE HABERİNZ OLSUN......
ÇALIŞMALARINZ İÇİN TEBRİKLER ON NUMARA UZAKLAŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ ÜRETİORSUNZ EYVALLAH :!:
çok ilginç !!!
-
- FareAdam Düşmanı
çok ilginç !!!
CoOoLMaN 
- Revolution
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: çok ilginç !!!
Merhaba,
Günecelleme ile alkalı görüşlerinizi lütfen sabit konudan devam ediniz.
viewtopic.php?f=46&t=10470
Oyun ile alaklı istek ve önerilerinizi, forumda konu açmak yerine ikvdestek'e mail atmanızı öneririm.
İyi eğlenceler.
Günecelleme ile alkalı görüşlerinizi lütfen sabit konudan devam ediniz.
Oyun ile alaklı istek ve önerilerinizi, forumda konu açmak yerine ikvdestek'e mail atmanızı öneririm.
İyi eğlenceler.
Revolution
Re: çok ilginç !!!
Bir yanlış anlaşılma söz konusu, son yapılan düzeltme öneri yada önerilerden hareketle yapılmış bir şey değil. Mevcut bir hatanın düzeltilmesidir. Görüşlerinizi iletmeniz için sabit konumuz mevcuttur. Lütfen sabitlenmiş konudan devam edelim.crashxcoolman yazdı:bu güncelleme gmlerin dedigi kadarıyla oyuncuların yollamış oldugu mesajlardan dolayı yapılmış
[GM]Erdoğan