Destek Bekliyorum...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Yakamozxemrehan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Destek Bekliyorum...

Mesaj gönderen Yakamozxemrehan »

Evet Arkadaşlar Bu gün bi güncelleme oldu ve biz Güncellemezede olarak bu olaya tepkimizi gösterelim.Yeraltı açıldığından bu yana bir Şaheser silah sevdası kaplamış YÖNETİCİleri ve sanki herkes bu ecelmidir nedir onu üremek zorundaymış gibi.

Ben full yücelen setle ve yücelen 49 lwl balyozla Meran muhafızına 700 vuruyorum. Böle birşeyi 1 ay önce söyleseydim bana deli derlerdi herhalde. yücelen * lı cekete zamanında 35 m verdim 49 lwl balyozumu yaklaşık 30 m na ürettim.takılarıma 15 m verdim.zırhımı 27 m na aldım ayakkabımı zamanında 20 m na aldım.Toplam 127 m para yapıyo arkadaşım.

Ben 6 ay uğraşayım kasılmak için çuvalla para harcıyım sonra herifin biri çıkıp '' Oyunda bişeylerin farkına vardık hasarları düşürdük '' desin.Sen Git Limon sat pazarda derim bende o adama.

Bunu yapacağına Lonca Sistemi getir oyuna millet kendini yırtıyo burda LONCA LONCA diye.Oyunun geri sarmasına bi çözüm bul. Lag olayını çöz.

Bölgeden Yazıyı okumak için hızlı okuma kursu görmüş olmak lazım şu alışveriş olayı için bi pazaryeri gibi bi yer kur ayrı bi oda herkes orda yansıtsın itemini.

Daha Sayardım ama zamanım yok işe gidicem bana destek verenler konuyu güncel tutsunlar

İyi oyunlar dicem böle oyunmu olur size iyi forumlar.
Ben Düz Bir Kelime Sen Yaşamla Aramdaki Unutulmaz Kafiyesin...
35 ½ KARŞIYAKA 35 ½
Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Destek Bekliyorum...

Mesaj gönderen Lathander »

Sabitlenmiş konudan devam ediniz.

Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli