yılbaşı piyangosu
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
yılbaşı piyangosu
geçen sene yılbası piyangosu olmustu tekrar yapcakmısınız onu yada daha başka bi etkinlik yılbaşı için ?
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Re: yılbaşı piyangosu

Geçtiğimiz yılbaşındaki Teşkilat Piyangosu biletimi hala saklıyorum,umarım bu sene de çekiliş düzenlenir. Kim bilir belki de talih kuşu bu yılbaşında bizim başımıza konar:)
2009-2013
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Yılbaşı zamanlarında pek aktif değildim. Bu yılbaşı piyangosunda ne oluyor açıklayabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

viewtopic.php?f=99&t=85211 adresten inceleyebilirsin:)XxPEERLESSxX yazdı:Yılbaşı zamanlarında pek aktif değildim. Bu yılbaşı piyangosunda ne oluyor açıklayabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler![]()
2009-2013
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Konuya baktım da büyük ödül gerçekten güzel ama dikkatimi çeken bir durum oldu.
Bu oyunu madem 700 bin kişi oynuyor, büyük ödül hariç 700 binin arasından 125 kişiye ödül verilmesi garibime gitti)
Bu senede böyle bir şey olacaksa ödüllerin sayısını yükseltseler güzel olur aslında.
Bu oyunu madem 700 bin kişi oynuyor, büyük ödül hariç 700 binin arasından 125 kişiye ödül verilmesi garibime gitti)
Bu senede böyle bir şey olacaksa ödüllerin sayısını yükseltseler güzel olur aslında.

- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Yılbaşı piyangosundan sonra yapmayı düşündüğüm şey:

- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Bu senede olursa çok iyi olur
ama ödül biraz fazla olsun 
yahu bütün oyunlarda yılbaşı etkinliği başladı bizim oyunumuz ise yayınlayacağı genişleme paketini oyunu oyun yapan biz oyunculara göstermeme derdinde halimiz vahim böle giderse daha çok oyuncu kaybeder bu oyun
yılbaşı piyangosuyla filan milleti kandırmayın doğru dürüst bir etkinlik düzenleyin şu oyunda
yılbaşı piyangosuyla filan milleti kandırmayın doğru dürüst bir etkinlik düzenleyin şu oyunda
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Teşkilat tarafından Yılbaşı Piyangosu çekilecek arkadaşlar. Bu sene piyangoda bambaşka ödüllerimiz olacak. Teşkilat'tan dağıtılacak ödüller hakkında haber bekliyoruz. Ayrıca çekilişi bu yıl Suzan yapacakmış diyorlar.
Sevgiler
Sevgiler