Gmler zaten çanta düşme konusunda pintiydiniz şimdi hepten pinti oldunuz. Guzelkizxpokuman çarımla meran muhafızına 2800 vururken şimdi 1500 vuruyorum. Çarımı 49 nası yapcam? NAsı kasacam çarımı? Nye yapıyonuz bunu? Şaheser silahları kimse kullanamıyo diye demi? hidrayı zaten 5 grup anca kesiyo şaheser eserleri nası üretecz kesemedikten sonra? oyunun iyice içine ettiniz. Olmaz bu kadar. Yazıkları olsun sizlere. O kadar plus alıyoruz oyunu her yerde övüyoruz ediyoruz ama yazıklar olsun. Başka lafa gerek yok. Gelin hidraları siz kesin, gelin bizi siz kasın o zaman?
*** MAdem böyle bişrşey vardı 1 senedir nerdeydiniz? Veya oyunda bunu size aktaran dengesizler neredeydi? Yazık deilmi? :twisted:
pokuman / Pikachu / Guzelkizxpokuman
SON GÜNCELLEMEYİ PROTESTO EDİYORUM(Z)!!
SON GÜNCELLEMEYİ PROTESTO EDİYORUM(Z)!!
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- Darkhellxbstm
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: SON GÜNCELLEMEYİ PROTESTO EDİYORUM(Z)!!
Eed sonuna kadar protesto edıyoruz benım full yuclen setım heder oldu bu guncelleme kaldırılmazsa ASLA savascıma gırmeyecegım
iYi forumlar
iYi forumlar
!!! Kendıne yapılmamasını istediğin şeyi başkasına yapma !!!
Yazık günah ya böle bişi olabilir mi ne anladım ben maxtan full element giyiyorum 300-500 farkediyor vuruşlarda rezillik başka hiç bişey deil anlaşılan başka oyunlara yönelicez
Sunucu: Beyazköşk

-
- FareAdam Düşmanı
zaqo yazdı:Yazık günah ya böle bişi olabilir mi ne anladım ben maxtan full element giyiyorum 300-500 farkediyor vuruşlarda rezillik başka hiç bişey deil anlaşılan başka oyunlara yönelicez
GÜNCEL....
CoOoLMaN 
- Idarkdewil
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen Ya şu oyunu Eski haline getirin ya bu nee biçim iş ya 49 a nasıl kasacaz biz. :evil: :evil: :evil:
██████████████████
█►●●Thebadnessx●●◄█
█████████████████【★】 ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
█►●●Thebadnessx●●◄█
█████████████████【★】 ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Yazık vallahi yazık ayıp be okadar emek vriliyor size okadarda para kazandırıyorum plus alıyorum karşılığı bumu
Çok acımasızca bi günceleme amcınızı anlasak neyse fazla söze haced yok YAZIK SİZE sadece** tüm İKV sahiplerine
LawokatoLawokatooLawoqatoLawoqatoo
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Çok acımasızca bi günceleme amcınızı anlasak neyse fazla söze haced yok YAZIK SİZE sadece** tüm İKV sahiplerine
LawokatoLawokatooLawoqatoLawoqatoo
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Yaptığın İyilikler Kadar Büyür.Söylediğin Yalan Kadar Küçülürsün*
Lawokato / Lawoqato / VATANxLİDER / Vatanxlawokato

Lawokato / Lawoqato / VATANxLİDER / Vatanxlawokato

- Ieverybody
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Offfffffff Offfffffffff ne SAÇMA bişe ya bu oyunu bırakmamızı istiyosanız çekinmeden
direk söyleyin hani momt yada gm yazıyosunuz ya sarı yazıdan ordan bırakın diyin bırakalım bunca
emeğin karşılığı bumu ayıp sizlere ayıp olmaz böyle bişe yapcağınız iş batsın ..........BIRAK
ya oynamayın diyolar resmen oyunu salla bizde oynamayız sohuttunuz be herkesi ayıp ayıp bu emeklerin bu milletin
emeklerine yazık be ADAMLAR daha bu gün çar kasıcam diye plus almış sevinçle bu saçma güncellme geldi ayıp
G.M**MOMT**YÖNETİCİLER*** ARANIZda e yapıynuz toplantımı ne yapıyonuz şu işi düzeltin..... BU KADAR
SAÇMA OLU Bİ OYUN BUNUDA BAŞARDINIZ tebrikler
../ALKIŞ
IeverybodyAtaxconquerorWOHOLKANxXxAnatoniaxXx
direk söyleyin hani momt yada gm yazıyosunuz ya sarı yazıdan ordan bırakın diyin bırakalım bunca
emeğin karşılığı bumu ayıp sizlere ayıp olmaz böyle bişe yapcağınız iş batsın ..........BIRAK
ya oynamayın diyolar resmen oyunu salla bizde oynamayız sohuttunuz be herkesi ayıp ayıp bu emeklerin bu milletin
emeklerine yazık be ADAMLAR daha bu gün çar kasıcam diye plus almış sevinçle bu saçma güncellme geldi ayıp
G.M**MOMT**YÖNETİCİLER*** ARANIZda e yapıynuz toplantımı ne yapıyonuz şu işi düzeltin..... BU KADAR
SAÇMA OLU Bİ OYUN BUNUDA BAŞARDINIZ tebrikler
../ALKIŞ
IeverybodyAtaxconquerorWOHOLKANxXxAnatoniaxXx
Mühümmatı getir.

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

-
- FareAdam Düşmanı
Sürekli aynı konular bakın bi yorumum....
viewtopic.php?f=24&t=10490&p=98388#p98388
Merhabalar ;
Bu oyunda kimse kimseyi zorla tutmuyor ? Oyun gerçek hayattan alınmış bazı kesitlerle dolu oyunun amacı zevk almak; stres atmak vb. Ama başka amaçlar yükleyip oyuna giriyorsanız böyle bi genellemede bulunmanız normal
İmzada'da belirtmiş bakın
İnsanlar dikenler arasında gülü görüp sevineceklerine, güller arasında dikenleri görüp şikayet ederler...
Saygılarımla
viewtopic.php?f=24&t=10490&p=98388#p98388
Merhabalar ;
Bu oyunda kimse kimseyi zorla tutmuyor ? Oyun gerçek hayattan alınmış bazı kesitlerle dolu oyunun amacı zevk almak; stres atmak vb. Ama başka amaçlar yükleyip oyuna giriyorsanız böyle bi genellemede bulunmanız normal
İmzada'da belirtmiş bakın
İnsanlar dikenler arasında gülü görüp sevineceklerine, güller arasında dikenleri görüp şikayet ederler...
Saygılarımla
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Buyur burdan yak! Kimse zorla tutmuyor ama bu yapılan haksızlık! Sana da yazıklar olsun!
viewtopic.php?f=46&t=10100
Burada bir açıklama yapılmış, tamam eyvallah buraya kadar normal,
Bu zamana kadar neden yapılmadı bu veya yeraltı çıktığı zaman neden yapılmadı
o kadar yücelen set dizenlerim emeği neden boşa çıkarılıyor?
GMLER LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN VE BUNA BİR SON VERİN!!
Burada bir açıklama yapılmış, tamam eyvallah buraya kadar normal,
Bu zamana kadar neden yapılmadı bu veya yeraltı çıktığı zaman neden yapılmadı
o kadar yücelen set dizenlerim emeği neden boşa çıkarılıyor?
GMLER LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN VE BUNA BİR SON VERİN!!