Merhaba
İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu alacağım ama avea vb. bayilerde satılmıyor. Yaşım 16 ve kredi kartı kullanamam.
Kasa erişimi ve +5 yetenek puanı almam lazım. Başka bir yol var mı ?
Telefonla alabiliyor muyuz ? Dükkanda yokta.
İyi forumlar.
Yetkili Birisi yardımcı olabilrimi ?
- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Yetkili Birisi yardımcı olabilrimi ?
Merhaba,
ÜyelikAl sitesi üzerinden çeşitli yollarla satın alabileceğinizi talimat talimat gösteren konular mevcut.
PTT havalesi ile ÜyelikAl'dan alışveriş yapabilmek için; PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma konusunu inceleyebilirsiniz.
Ayrıca banka havalesi ile ÜyelikAl'dan alışveriş yapabilmek için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz:
ÜyelikAl sitesi üzerinden çeşitli yollarla satın alabileceğinizi talimat talimat gösteren konular mevcut.
PTT havalesi ile ÜyelikAl'dan alışveriş yapabilmek için; PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma konusunu inceleyebilirsiniz.
Ayrıca banka havalesi ile ÜyelikAl'dan alışveriş yapabilmek için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz:
Gizlenmiş İçerikGöster
1.ADIM - ÜYELİK GİRİŞİ
Kullandığımız tarayıcının adres kısmına http://www.uyelikal.com yazıyoruz ve enter' a tıklıyoruz.Daha sonra ana sayfadan giriş yapıyoruz.

2. ADIM - ÜRÜN SEÇME
Ana sayfada hemen üst kısımda yer alan İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş yazısı ve ya simgesine tıklıyoruz.

3. ADIM - SEPETE EKLEME
Alacağımız ürünü sepete ekliyoruz.

4. ADIM - SEPETE GİTME
Sayfada bulunan Sepete Git butonu ile sepetimize gidiyoruz.

5.ADIM - SİPARİŞİ BİTİRME
Siparişi Bitir Butonu ile adres seçimi yapacağımız sayfaya gidiyoruz.

6. ADIM - ADRES KISMI
Bu kısımda üye olurken belirttiğimiz adresi seçebilir ya da yeni bir adres ekleyebiliriz.

7. ADIM - ÖDEME YAP
Ödeme Yap butonu ile ödeme ile ilgili seçenekler yapacağımız sayfaya gidiyoruz.

8. ADIM - BANKA HAVALESİ
Bu kısımda Banka Havalesi yazan yeri seçiyoruz ve ileri diyoruz.

9. ADIM - PTT Havalesi
Bu sayfada üstteki menüden PTT yi seçerek ileri diyoruz.

10. ADIM - REFERANS NO
Bu sayfanın altındaki Referans No ile Hesap No yu alıp size en yakın PTT şubesine gidiyorsunuz.

Size en yakın PTT Şubesini öğrenmek için Tıklayınız!
ÖRNEK PTT HAVALE FORMU

11. ADIM - KODLARIN ELİMİZE GEÇMESİ
Ödeme yapıldıktan 20 dk sonra siteden "Siparişlerim" bölümüne girebilir buradan kodlara ulaşabilirsiniz.Eğer Kutu aldıysanız +5 Yetenek Puanı, Plus Paket ve Kasa Erişimi kodu isimleri ayrı ayrı yazılarak tarafınıza gönderilmektedir.

Kullandığımız tarayıcının adres kısmına http://www.uyelikal.com yazıyoruz ve enter' a tıklıyoruz.Daha sonra ana sayfadan giriş yapıyoruz.

2. ADIM - ÜRÜN SEÇME
Ana sayfada hemen üst kısımda yer alan İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş yazısı ve ya simgesine tıklıyoruz.

3. ADIM - SEPETE EKLEME
Alacağımız ürünü sepete ekliyoruz.

4. ADIM - SEPETE GİTME
Sayfada bulunan Sepete Git butonu ile sepetimize gidiyoruz.

5.ADIM - SİPARİŞİ BİTİRME
Siparişi Bitir Butonu ile adres seçimi yapacağımız sayfaya gidiyoruz.

6. ADIM - ADRES KISMI
Bu kısımda üye olurken belirttiğimiz adresi seçebilir ya da yeni bir adres ekleyebiliriz.

7. ADIM - ÖDEME YAP
Ödeme Yap butonu ile ödeme ile ilgili seçenekler yapacağımız sayfaya gidiyoruz.

8. ADIM - BANKA HAVALESİ
Bu kısımda Banka Havalesi yazan yeri seçiyoruz ve ileri diyoruz.

9. ADIM - PTT Havalesi
Bu sayfada üstteki menüden PTT yi seçerek ileri diyoruz.

10. ADIM - REFERANS NO
Bu sayfanın altındaki Referans No ile Hesap No yu alıp size en yakın PTT şubesine gidiyorsunuz.

Size en yakın PTT Şubesini öğrenmek için Tıklayınız!
ÖRNEK PTT HAVALE FORMU

11. ADIM - KODLARIN ELİMİZE GEÇMESİ
Ödeme yapıldıktan 20 dk sonra siteden "Siparişlerim" bölümüne girebilir buradan kodlara ulaşabilirsiniz.Eğer Kutu aldıysanız +5 Yetenek Puanı, Plus Paket ve Kasa Erişimi kodu isimleri ayrı ayrı yazılarak tarafınıza gönderilmektedir.

YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Meran Ailesinin eski müptelalarından...