Directx3D 9 Hatası Yardım Edin Lütfen !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Godofxteat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Directx3D 9 Hatası Yardım Edin Lütfen !!!

Mesaj gönderen Godofxteat »

Directx3D 9 Hatası yüzünden oyuna 1 haftadır giremiyorum.Bu hatanın driverini buladım.Bazı sitelerde bu konu hakkında link vermişler ama ne yapsam olmadı Yardım edin Lütfen .Her oyuncu bu Sıkıntı ile ugraşıyor
Anlayan arkadaşlar detaylı bir anlatım yaparsanız sevinirim. Link verip indir demeyin ! :idea:
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Directx3D 9 Hatası Yardım Edin Lütfen !!!

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Godofxteat yazdı:Directx3D 9 Hatası yüzünden oyuna 1 haftadır giremiyorum.Bu hatanın driverini buladım.Bazı sitelerde bu konu hakkında link vermişler ama ne yapsam olmadı Yardım edin Lütfen .Her oyuncu bu Sıkıntı ile ugraşıyor
Anlayan arkadaşlar detaylı bir anlatım yaparsanız sevinirim. Link verip indir demeyin ! :idea:
Bndede boyle bisi olmustu format attım ama daha kısa yolu olabilir "Respected" cevap bekliyoruz...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

İstanbul Kıyamet Vakti oyunun çalışması için 3D hızlandırıcılı Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı gereklidir. Dahili ekran kartı kullanılan ürünlerde çalışmayabilir ve bu hata mesajı ile karşılaşılabilir.

Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz. Eğer belirtilen özelliklere sahip ekran kartına sahip olmanıza rağmen bu hata mesajını alıyorsanız, ekran kartınızın sürücüsü kurulu olmayabilir, güncel sürücü yüklü olmayabilir yada DirectX'in olmamasından kaynaklanabilir.

Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:

ATI Nvidia Intel

DirectX'in güncel sürümünü indirmek için tıklayınız.

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Godofxteat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yaw kardeşim bnm ekran kartı driver yüklü sadece directx3d9 hatası verio .Format atmadan giriyordu oyuna .Format attıktan sonra bu hata oldu. En son verdigin linknte nereye gircem onda ayrıntılı bi link versen güzel olacaktıda !
Kullanıcı avatarı
pasaxgkhn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen pasaxgkhn »

Oyunu Aç Güncelleme sayfasının sağ üst köşede ayarlar var ona Tıkla ayarları Anisotropic Filtreleme 4x yap Doku filtreleme çok iyi anisoltropik yap Ekran çözünürlüğü 1024*168 yap Gölge detayı Orta detay Doku Detayı Yüksek detay yap ve ok bas oyuna gir
RooNey
Paşaxmertgökhan
JawsOfDeath

Gökhan Hüseyin ZÜLAM
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Konuyu geç gördüm kusura bakmayın..

Launcher'da ayarlar butonuna tıkladıktan sonra, parlama efektinin işaretli olmadığından emin ol. Bir de öyle dene bakalım.

Gerçi konuyu güncellemediğine göre sorunu çözmüşsün sanıyorum ki.. :)
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Godofxteat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yok arkadaşlar herkezin dedigini yaptın yine olmuyor :) Yapcak bişe kalmadı .Nerden fotmat attım pcye girmez oldu.Yorum atıp görüşlerini paylaşan herkeze teşekkür ederim .

“Genel Sohbet” sayfasına dön