Directx3D 9 Hatası yüzünden oyuna 1 haftadır giremiyorum.Bu hatanın driverini buladım.Bazı sitelerde bu konu hakkında link vermişler ama ne yapsam olmadı Yardım edin Lütfen .Her oyuncu bu Sıkıntı ile ugraşıyor
Anlayan arkadaşlar detaylı bir anlatım yaparsanız sevinirim. Link verip indir demeyin ! :idea:
Directx3D 9 Hatası Yardım Edin Lütfen !!!
- Godofxteat
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Directx3D 9 Hatası Yardım Edin Lütfen !!!
Bndede boyle bisi olmustu format attım ama daha kısa yolu olabilir "Respected" cevap bekliyoruz...Godofxteat yazdı:Directx3D 9 Hatası yüzünden oyuna 1 haftadır giremiyorum.Bu hatanın driverini buladım.Bazı sitelerde bu konu hakkında link vermişler ama ne yapsam olmadı Yardım edin Lütfen .Her oyuncu bu Sıkıntı ile ugraşıyor
Anlayan arkadaşlar detaylı bir anlatım yaparsanız sevinirim. Link verip indir demeyin ! :idea:
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
İstanbul Kıyamet Vakti oyunun çalışması için 3D hızlandırıcılı Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı gereklidir. Dahili ekran kartı kullanılan ürünlerde çalışmayabilir ve bu hata mesajı ile karşılaşılabilir.
Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz. Eğer belirtilen özelliklere sahip ekran kartına sahip olmanıza rağmen bu hata mesajını alıyorsanız, ekran kartınızın sürücüsü kurulu olmayabilir, güncel sürücü yüklü olmayabilir yada DirectX'in olmamasından kaynaklanabilir.
Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:
ATI Nvidia Intel
DirectX'in güncel sürümünü indirmek için tıklayınız.
İyi forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti oyunun çalışması için 3D hızlandırıcılı Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı gereklidir. Dahili ekran kartı kullanılan ürünlerde çalışmayabilir ve bu hata mesajı ile karşılaşılabilir.
Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz. Eğer belirtilen özelliklere sahip ekran kartına sahip olmanıza rağmen bu hata mesajını alıyorsanız, ekran kartınızın sürücüsü kurulu olmayabilir, güncel sürücü yüklü olmayabilir yada DirectX'in olmamasından kaynaklanabilir.
Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:
ATI Nvidia Intel
DirectX'in güncel sürümünü indirmek için tıklayınız.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- Godofxteat
- Acemi Savaşçı
Yaw kardeşim bnm ekran kartı driver yüklü sadece directx3d9 hatası verio .Format atmadan giriyordu oyuna .Format attıktan sonra bu hata oldu. En son verdigin linknte nereye gircem onda ayrıntılı bi link versen güzel olacaktıda !
- pasaxgkhn
- İri Fare Avcısı
Oyunu Aç Güncelleme sayfasının sağ üst köşede ayarlar var ona Tıkla ayarları Anisotropic Filtreleme 4x yap Doku filtreleme çok iyi anisoltropik yap Ekran çözünürlüğü 1024*168 yap Gölge detayı Orta detay Doku Detayı Yüksek detay yap ve ok bas oyuna gir
RooNey
Paşaxmertgökhan
JawsOfDeath
Gökhan Hüseyin ZÜLAM
Paşaxmertgökhan
JawsOfDeath
Gökhan Hüseyin ZÜLAM
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Konuyu geç gördüm kusura bakmayın..
Launcher'da ayarlar butonuna tıkladıktan sonra, parlama efektinin işaretli olmadığından emin ol. Bir de öyle dene bakalım.
Gerçi konuyu güncellemediğine göre sorunu çözmüşsün sanıyorum ki..
Launcher'da ayarlar butonuna tıkladıktan sonra, parlama efektinin işaretli olmadığından emin ol. Bir de öyle dene bakalım.
Gerçi konuyu güncellemediğine göre sorunu çözmüşsün sanıyorum ki..

- Godofxteat
- Acemi Savaşçı
Yok arkadaşlar herkezin dedigini yaptın yine olmuyor
Yapcak bişe kalmadı .Nerden fotmat attım pcye girmez oldu.Yorum atıp görüşlerini paylaşan herkeze teşekkür ederim .