Yoksa oyuncu gitgide azalıyor mu
- megaxzupperr
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Yoksa oyuncu gitgide azalıyor mu
görüldüğü gibi geçen gün etkınlık oldu face sayfasında sırf oyunun adının duyulabılmesı için binnlerce kişi paylaşım yaptı sebebi şahesermiş bu kadar düştümü sizce bu oyun...
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Yoksa oyuncu gitgide azalıyor mu
megaxzupperr yazdı:görüldüğü gibi geçen gün etkınlık oldu face sayfasında sırf oyunun adının duyulabılmesı için binnlerce kişi paylaşım yaptı sebebi şahesermiş bu kadar düştümü sizce bu oyun...Adamlar napacaklarını şaşırmış oyun bunu konusuo bi işte doru durust gtse
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

önce bunu yapanlara sizde utanma arlanma varmı diye sor kardeşim.bu sıfatsız insanlar 3 yıldır cebini doldurmakdan başka hiçbirşey yapmadı.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ehlim Mürre
Ne duruma gelmiş ya ortam. Birde kazanan arkadaşa hayırlı olsun, inşallah bigün bize de çıkar, bol bol dua ediyorum.... gibi yorum yapanları da görünce bende katıldığıma pişman oldum, kendimden utandım. Şöyle baktım katılanlara çoğu çok genç, hatta ortaokul öğrencisi çoğunlukta. Yaş seviyesi düşmüş baya

- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
düşüo ve düşmeyede devam ediomegaxzupperr yazdı:görüldüğü gibi geçen gün etkınlık oldu face sayfasında sırf oyunun adının duyulabılmesı için binnlerce kişi paylaşım yaptı sebebi şahesermiş bu kadar düştümü sizce bu oyun...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII