OFANS mı? TANK mı?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
mescan53
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

OFANS mı? TANK mı?

Mesaj gönderen mescan53 »

Öncelikle Selamun Aleyküm.↲
Soracağım konu hakkında bilgisi olan bir arkadasın yorum yapmasını istiyorum. Lutfen kendi yerinize koyun beni ve oyle cevap verin .

benim yaklaşık 4700 civarında maksimum hasarım var. ↲
Tank itemlerimle ise 31 k canım var. Evo item YOK. Farabi flan. ↲

Uzatmadan soruma geleyim. Sızce ben Çemberlitaş'a TANK mı yoksa OFANS mı gireyim. Bana ofans gireceksem yasayabileceğim sorunları , TANK gireceksem alt bolgelerden ( junon kenan ) hangi itemleri dusurmemem gerek mesela junondan evo takı ve zırh kesin olmalı veya bu bu itemlerle cembere rahat tank olursun gibi.

Aslında ofansmi tankmı diye cok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Okudugunuz icin Tesekkurker.
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

Resim
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: OFANS mı? TANK mı?

Mesaj gönderen Lahkesis »

Konunuz, savaş ustalarının ortak paylaşım mekanı olan Karakter Okulları < Savaşçı kanalına taşınmıştır. Buradan Savaşçı sınıfıyla ilgili bir çok yararlı bilgi edinebilir, merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Tavsiyem tank ol ve bıçakları diz junondan ewo zırh alsan bile çembere girersin ama dirençleri ayarlamalısın
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Tank mı ofans mı günümüzün sorusu degil :)
2 parça evo 2parça taş iteminde olursa gaffarda rahat edersin
Anidogiergo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Tarcze hamulcowe

Mesaj gönderen Anidogiergo »

Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

mescan53 yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm.↲
Soracağım konu hakkında bilgisi olan bir arkadasın yorum yapmasını istiyorum. Lutfen kendi yerinize koyun beni ve oyle cevap verin .

benim yaklaşık 4700 civarında maksimum hasarım var. ↲
Tank itemlerimle ise 31 k canım var. Evo item YOK. Farabi flan. ↲

Uzatmadan soruma geleyim. Sızce ben Çemberlitaş'a TANK mı yoksa OFANS mı gireyim. Bana ofans gireceksem yasayabileceğim sorunları , TANK gireceksem alt bolgelerden ( junon kenan ) hangi itemleri dusurmemem gerek mesela junondan evo takı ve zırh kesin olmalı veya bu bu itemlerle cembere rahat tank olursun gibi.

Aslında ofansmi tankmı diye cok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Okudugunuz icin Tesekkurker.

Bence tank olarak girmelisin.Canın şuan az gibi,evo zırh şart değil aslında ama görüntü için lazım oluyor.Ama evo takıların mutlaka olmalı.Sadece evo takılar ili zırhını 75/75 yaparsın.Sonra üstünü direnç itemlerinle tamamlarsın keseceğin boss'a göre.

“Savaşçı” sayfasına dön