Ben internet cafede çalışıyorum her hafta lol adlı oyuna en az 200 mb patch geliyor,adamlar her hafta oyuna yeni bir şeyler ekliyorlar her hafta güncelliyolar,3 ay'da bir temayı değiştiriyolar bizim YÖNETİMDE 5 AYDIR BİR ARZ LODOS EKLENTİ PAKETİNİ GETİRCEK,OYUNU KAPATIN YÖNETİCİLER BOŞA DURMAYIN BURALARDA ZAMANINIZA YAZIK ..
BİR İŞ YAPIYORSUNUZ HER YERİNİZE BULAŞTIRIYORSUN..
İKV VE GELİŞİM
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: İKV VE GELİŞİM
Agır knstn ama bizde sabır etmek zorundayz
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Lol'a bende yeni başladım daha dün bi eklenti paketi geldi. oyunda parayla bişey almayada gerek yok. ikv'nin eksiklerini buraya yazmaya kalksak sayfalar yetmez kardeşim aldıranda yok. sorun zaten arz-lodos güncellemeside değil oyunun temel eksikleri.
Yöneticilerde bunun farkında zaten isteksizler LoL dünyanın en çok oynanan oyunu bütün ekibi büyük bir istekle çalışınca böyle oluyor işte
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
IReSTIBLE yazdı:Merak etmeyin gencler lol da 3 4 aya metin 2 gibi velet dolu bi oyun olacak
İKV şimdide velet dolu ...
Örnek 1Rivalxmelodi yazdı:IReSTIBLE yazdı:Merak etmeyin gencler lol da 3 4 aya metin 2 gibi velet dolu bi oyun olacak
Sen...

-
VerderVeremem
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca Alımım Yok
IReSTIBLE yazdı:Merak etmeyin gencler lol da 3 4 aya metin 2 gibi velet dolu bi oyun olacak
Sorun yok 12 yasında başlar 4 sende knedini toparlar 16 yaş grubuna girer ağaç yaşken eğlir ben biliyom mesala 9 yaşındaki bir çocuk (velet) benden iyi oynuyor. Hakkı var yani ne diyem.
Zamane çocukları ile biz ....... yarıştıramayız.
Elvelden Cep telfonun cep yokken simdi doğarken cep telfonunla beni cektimi diyorlar doğarken.
Biz renkli televizyon nasıl bişi diye me4rak ederken Anne - baba bunun hdsini niye almdınız bu kötü gösteriyor diyorlar.
Biz televizyonda cee diyen birni görünce korkudan üstümüze bataniyeyi örtüyurz adam catır cutur adam kesiyor.
Yok bu filim saymadı beni başka bir filim yokmudun diyorlar hey 2034 senesinde acaba sizce yada bizce bu veletler 3 yaşındamı bilgisyar öğrenecek yada doğmadan beyinlerine herseyi öğretiptemi doğacak.
yada bu bebe mimar olsun bu muhendis olsun diye babalarına danısıptamı oalcak küçümsemeyin ilerde sizide bebeleriniz kücümser.
Beni 1 ci köyde kovdular 9 gerek kalamdı: :mrgreen:
A R Z L O D O S
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
anlamana sevindim veletsin diyodum sana yola geldinRivalxmelodi yazdı:IReSTIBLE yazdı:Merak etmeyin gencler lol da 3 4 aya metin 2 gibi velet dolu bi oyun olacak
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell