Madenler hakkında
Madenler hakkında
Bu madenlerın tekrardan cıkma surelerı sabit mi yoksa her seferınde değişiyomu dakikası arkadaslar bilen biri yardımcı olursa sevinirim ?
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Madenler hakkında
her 15 dkde bir çıkıyor
15 dk da bir çıkıyor deniyor ama bu olaya birden çok kez şahit oldum:
Madenlerin birbirine çok yakın olduğu bölgelerde sadece bir örnek ufkabakanda arada beklemeden krizo ve mantar çektim.
Sonra başladım beklemeye krizo çıktı mantar yok. Bir sonraki krizo ile hemen hemen aynı anda çıktı mantar.
Yani aynı anda çekilen madenlerden biri 3 kere diğeri 2 kere çıktı. Bu hatamı sistem mi anlamadım gitti.
Bir çok kez yaşadım bu olayı.
Madenlerin birbirine çok yakın olduğu bölgelerde sadece bir örnek ufkabakanda arada beklemeden krizo ve mantar çektim.
Sonra başladım beklemeye krizo çıktı mantar yok. Bir sonraki krizo ile hemen hemen aynı anda çıktı mantar.
Yani aynı anda çekilen madenlerden biri 3 kere diğeri 2 kere çıktı. Bu hatamı sistem mi anlamadım gitti.
Bir çok kez yaşadım bu olayı.
15-20 dk. diye biliyorum ben.
Ve ayrıca sen gel 20 dakika Menekşe Elmas'ı bekle,adam gelip onu çeksin
Valla çok sinir oluyorum kaç defa oldu 
Ve ayrıca sen gel 20 dakika Menekşe Elmas'ı bekle,adam gelip onu çeksin
ah güzel eski ikv'li günler...
Merhaba,
Maden kaynakları kullanıldıktan sonra 10:30 dakika ile 19:30 dakika arasında yenilenir. Bu süreleri kaynakların birbirine olan mesafesi/cinsi seviye etkilemez ve her birisi sistemin rastgele öngördüğü sürede yenilenir.
Bilginize.
Maden kaynakları kullanıldıktan sonra 10:30 dakika ile 19:30 dakika arasında yenilenir. Bu süreleri kaynakların birbirine olan mesafesi/cinsi seviye etkilemez ve her birisi sistemin rastgele öngördüğü sürede yenilenir.
Bilginize.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
bu durumla cok karsılasıyodum iyi oldu
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!