Bir veDa Daha Kalın Sağlıcakla Arkadaşlar..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mammy147
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bir veDa Daha Kalın Sağlıcakla Arkadaşlar..

Mesaj gönderen mammy147 »

S.aleyküm arkadaşlar öNCELİKLE oYunda hiç bir çarım yok sakın güvenmeyin.. BeNİ ÇOK İYİ tanıyanlarda var çok kötü tanıyanlarda oyuna ilk çarım Fatihsultanmehmet le başladım son çarım IIxxxALBAYxxxII LE oyunu bırakmış Bulunuyorum Uzun lafım kısası herkesi çok seviyorum herkesin üsütnde çok emegim var hepinizin Gözlerinden Öperim reeel HAYATta başarılar arkadaşlar KAlın Sağlıcakla...

Sİzin Yeriniz ayrı:::::: HELLAZOR FATRAZOR CAZFİGXDARK HERA FUJİ SEULMANYAK DALGAÇ HALLOWEN NATİG ARMAGEDDON ZULKARNEYN vE NİCE SAYAMADIKLARIM HEPİNİzi seviyorum Görüşürüz.....

Bugüne kadar gözyaşlarımı hakedecek bir insan görmedim. Ya benim gözyaşlarım değersiz yada uğruna gözyaşı döktüğüm insanlar edersiz.

IIxxxALBAYxxxII:::Muhammet..
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Re: Bir veDa Daha Kalın Sağlıcakla Arkadaşlar..

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Bir yıldız daha..
Evet, görüyorum ki bir yıldız daha kaybettik.Kaybedenlerden kastım, İKV CAMİASI falan değil bizleriz.Kazanansa sensin kardeşim..Herzaman reel hayat daha önemlidir.Çok ilginçtir ki çok uzun zamandır ne oyuna ne de foruma girmiyordum, az önce birşey oldu ve foruma giresim geldi.Oyunda hala hatırlanmanın sevincini yaşarken bir yandanda "adam gibi adam " dediğimiz kişilerin sayısının azaldığını görmek burkuyor yüreğimizi..

Reel hayatında başarılar kardeşim.Allah'a emanetsin ..SELAMETLE..
Kullanıcı avatarı
mammy147
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bir veDa Daha Kalın Sağlıcakla Arkadaşlar..

Mesaj gönderen mammy147 »

kardesim eyw hepinizi cok seviyorumbiliyorum zevk almak icin oynayanda var ... bi hayatlarinin olduklarini hatirlatmak istedim

“Genel Sohbet” sayfasına dön