IKV Bitti!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Azemet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

IKV Bitti!

Mesaj gönderen Azemet »

Merhaba; saygıdeğer büyüklerim sevgili küçüklerim .. viewtopic.php?f=24&t=101715 konu başlığı altında sizinle uzun süre sonra yeniden IKV de buluşmamın verdiği heyecanı nacizane paylaşmak istedim.. fakat bu heyecan bende 2 ay sürdü hani yutkunamazsınız zorunuza gider burnunuzun direği sızlar ağlamak istersiniz ama ağlayamazsınız ya.. işte şuan içinde bulunduğum hal durum bundan ibarettir..

Ne yazıkki; Türkiye'de ilk mmorpg türü oyun olma ünvanına sahip İstanbul Kıyamet Vakti hırsızların üçkağıtçıların sahtekarların benim hayat felsefemde bu sıfatlarla özleşen feth ettiği bir oyun halini almıştır. Karizma satarım diye paranızı alıp kaçanmı dersiniz? ticarete para yazıp sonra 0 lamaya çalışıp sattığınız malı beleşe getirmeye çalışanmı dersiniz? parasına ws atıp paranızı vermeyen? Vs.. vs.. Sanalda olsa insanlarla alay etmek, karakterini şerefini ayak altına aldırmak bu kadar basit olmamalı! ben hangisi yüzünden mağdur oldum, ne yüzünden oyunu bırakıyorum bu saatten sonra bu oyunu oynamanında bunu mevzu etmeninde anlamı yok zaten. sadece bilinsin istedim! Emeklerinizi çaldırmayın.. yazık etmeyin. ben konu altına yazılacak hiç bir yoruma kesinlikle cevap vermeyeceğim. 65m para ıtemler ve dıger materyalleri e.ö banka önünde 15 dk önce nasıl hibe ederken kendimden emin hareket ettiysem bu sözümdede o kadar eminim.

İnsanların doğar, büyür ve ölürler. Allah herkese şerefiyle yaşama ve ölümü nasip etsin. Kefen beyaz, temiz bir kumaştır, cebi falanda yoktur. Selametle!
’’Güzel, şerefli bir hayat yaşa, yaşlanıp geriye baktığında ikinci bir defa tadını çıkarırsın.’’
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Re: IKV Bitti!

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Yolun açık olsun kardeş ,reelde başarılar.
COSMOS
ear1986
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ear1986 »

İyi haber!
Resim
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

ikv 2011 haziranında bitti
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
TRUSTME
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen TRUSTME »

Öncelikle fazla ütopik bir yaklaşım içerisinde olayı ele almışsınız.Gerçek hayatımızda başımıza gelen veya gelme olasılığı olaylardan bahsediyorsunuz.Para alıp kaçmak sizi kandırıp paranızı alıp kaçan bir satıcı düşünün, aynı şekilde sizi gerçek hayatta rahatsız edecek davranışlarda bulunana laf eden insanlar olacaktır İKV sisteminde oyuncular için düşünülmüş şikayet sistemi ve bunun yanında yasaklama seçeneği mevcut yani buna engel olmak hatta ve hatta cezai işlem gerçekleştirebilmek sizin elinizde.Gönül isterdi ki hiç bırakmayasın ancak buna engel olacak vaktim olmadı eskilerden biliyorum nasıl biri olduğunu ve oyunda olamadığım sürede bırakmış olman beni üzdü emin ol bilsem bıraktırmazdım.Ki şöyle bir şey de var insanlarla tanışıp nasıl biri olduğunu göstermezsen senin o eski ortamı bulman çok zor o zamanlar İKV yeni kurulu olduğundan her gün insan kapasitesi artmış ve insanlar da yeni olduğundan tanışma isteği içlerinde olduğundan kolay bir kaynaşma gerçekleşmiştir.Ben kendi adıma söylemek istiyorum ki ben yıllardır tanıdığım adamla takılır ona selam verir ondan alırım buna özen gösteririm TANIDIK demek zaten budur yani artık kemikleşmiş arkadaş grupları veya loncalar oluştu bunların arasına dahil olmak elbette ki zor olacaktır.Neyse sonuç olarak, gerçekten üzüldüm geri dönersen eğer tekrar bana forum veya oyun vasıtasıyla ulaşman dileklerimle....

|TIMELORD

“Genel Sohbet” sayfasına dön