E pin sorunu...
- hektor619
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Jaws Of Death>
E pin sorunu...
Arkadaşlar ben akçe aldım epin'ini ve şifreyi girdikten sonra bide güvenlik sorusunu girdikten sonra gönder dedim öyle bir yazı çıktı BU SAYFA YAPIM AŞAMASINDADIR ÇOK YAKINDA AÇILACAKTIR diye yazıyor ne yapmalıyım ? :?: :?:

Re: E pin sorunu...
Merhaba,
E-pin yükleme sayfasıyla ilgili sorun giderilmiştir. Lütfen internet tarayıcınızın çerezlerini silerek tekrar deneyiniz.
E-pin yükleme sayfasıyla ilgili sorun giderilmiştir. Lütfen internet tarayıcınızın çerezlerini silerek tekrar deneyiniz.
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Yanlış bilgi verme onur hala devam ediyo sorun düzeltin

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Gelen bildirimler sonrası, bazı oyuncularda bu hatanın oluştuğu tespit edilmiştir.
Lütfen " http://istanbuloyun.com/whereami.aspx " bağlantısına tıklayarak, açılan sayfada WEB".." yazısındaki boşlukta yer alan sayı değerini konu altından bildiriniz. Hangi webserverlarda bu hata ile karşılaşıldığı tespit edilip, gerekli düzenlemeler sağlanacaktır.
Lütfen " http://istanbuloyun.com/whereami.aspx " bağlantısına tıklayarak, açılan sayfada WEB".." yazısındaki boşlukta yer alan sayı değerini konu altından bildiriniz. Hangi webserverlarda bu hata ile karşılaşıldığı tespit edilip, gerekli düzenlemeler sağlanacaktır.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
aynısı bndede olmuştuhektor619 yazdı:Arkadaşlar ben akçe aldım epin'ini ve şifreyi girdikten sonra bide güvenlik sorusunu girdikten sonra gönder dedim öyle bir yazı çıktı BU SAYFA YAPIM AŞAMASINDADIR ÇOK YAKINDA AÇILACAKTIR diye yazıyor ne yapmalıyım ? :?: :?:
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!