Hırsızlık Legal Hale Gelmemeli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Modalp
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Hırsızlık Legal Hale Gelmemeli

Mesaj gönderen Modalp »

Resim

Konu tamamen benim maduriyetimdir ve sizlerle paylaşmak istedim. Evet arkadaşlar yukarıdaki fotoda görmüş olduğunuz şahsiyet Sancak sunucusunda oynuyor ve diğer carlarımın isimlerini üzerimdeki bazı itemleri söyleyince ben arkadaşım sandım ve Nötron Plevne Balyozumu arkadaşım olduğu gereçeksiyle verdim. Diyeceksinizki emin olmadan niye veriyorsun arkadaşım olduğu zaman malesef farklı bir tavır sergilemem mümkün değil. Doğal olarak hırsız olduğunu teyit ettikten sonra son anda bi foto aldım. İkv Destek çalışanlarının değerlendiriceğini düşünerek fotoyu gönderdim. Malesef İkv camiasının hırsızlıklara karşı alabileceği hiç bir şeyin olmadığını aşağıda gelen cevapla anladım. Tarafıma İkv yöneticilerinin konuya ilişkin cevabın özetinide aşağıya yazdım. Ben itemlerime sahip çıkmakla yükümlüyüm kabul ediyorum hatamı ama İkv yöneticilerininde bu adam benim balyozumu çaldı dediklerinde yapabileceği birşeyler olmalı yoksada o sebebin gerekçelerini belirtmeli.

Merhaba,

Oyunda sahip olmuş olduğunuz her öğenin güvenliğinden öncelikle oyuncularımız sorumludur. Eşyalarınızı verirken oldukça dikkatli olmalı ve karşılıksız olarak, nedeni ne olursa olsun vermeyiniz. Aksi durumda oluşacak zararlardan mesul olmayacağımız gibi her hangi bir yaptırımda da bulunamayız.

Bilginize
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hırsızlık Legal Hale Gelmemeli

Mesaj gönderen senhar15 »

BU FOTODAN BI ŞEY ANLAMADIM KI BEN =?
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Modalp
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Modalp »

Adam o kadar arsızki balyozu aldıktan sonra diğer eşyalarımı da vermemi isteyecek kadar yüzsüz arsız. Fotoyu son anda alabildim zaten aklıma gelmediki genetiğinin bozuk olabileceği. Üstelik hala daha bu adam hırsızlık yapıyor çatır çatır meteorda milleti dolandırıyor yav bişey legal olurda bu kadar olmaz Jandarmamız polisimiz yokki ihbar edelim gelsin tutuklasın gitsin. Yöneticilerimiz sağolsun insanların emeklerinin en azından ihbarla dikkate alınır umudundaydım ama değişen bişey yok hala adam milleti soyuyor.
Kullanıcı avatarı
Modalp
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Modalp »

Resim

İşte bir sonraki gün yani bu gün madur olan bir başka kişi. Üstteki foto

Dahada yazmam yazsamda bişey değişmezki zaten.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön