Şifacı Kasma

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Blonoise
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Şifacı Kasma

Mesaj gönderen Blonoise »

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır şifacı oynamıyorum. Yeni bir karakter açıcam yetenekleri nasıl vermeliyim? Daha önce 20 lvlde full asit vermiştim yalnız kasılıyordum. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Şifacı Kasma

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Üzülerek belirtmeliyimki bu konuyu boşuna açmışsın bu konu ile ilgili bi suru konu var istersen onlara bk iyi forumlar...:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
Blonoise
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Blonoise »

Haklısın var, var ama benim istediğim şekilde değil. Adam 40 lvl olmuş konu açıyor ben bundan 0'dan kasarkan yararlanamam. Bu yüzden bu konuyu açtım. En kötü bir link atın ona da razıyım :D .
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen YineLokal »

Blonoise yazdı:Haklısın var, var ama benim istediğim şekilde değil. Adam 40 lvl olmuş konu açıyor ben bundan 0'dan kasarkan yararlanamam. Bu yüzden bu konuyu açtım. En kötü bir link atın ona da razıyım :D .

Normalde telefondan yorum pek atmam ama çok ihtiyacın var gibi.

Ben bir şifacı açtığımda 10. seviyeye kadar iyileştirme vermem.Aslında 20'ye kadar gerekmez bence ama senin kanaatin.İlk önce zehiri 15 yap.10.seviyede iyileştirme vermeden ruh kalkanınıda 15 yap.

Geldik 20'ye.Artık yavaşça iyileştirmeye ihtiyac duyacaksın.Buralarda hasardan çok iyileştirme ve az hasar alma ön planda olacağından biraz destek gerekebilir.15 iyileştirme ve bilgisi geri kalanlar ruh kalkanına.25. seviyede iyileştirmelerden kısıp asit-zehir olabilirsin bu tercih senin.Evet 30'a geldik.Bazıları gazap der ama bence bu noktadan sonra biraz şifalama üzerine yeteneklerin gelişmeli.Burada hasarı yetenekten çok silahla vermek tercihim.Yine 15 iyileştirmeler ve ruh kalkanı kalıbımız ver geriye kalanlar meditasyon ve asit olabilir yine sana bağlı.Böyle 40'a kadar devam.40'ta bazı eklemeler ve çıkarmalar yapıcaz.Ben yine maksimum hasardan kopma derim ama maddi durumuna bağlı.Yine 15 iyileştirmeler ve 15 ruh kalkanımız.Bunun üstüne olmazsa olmaz 15 cankurtaran.Kalan 20 puan 1 büyü bozma 15 çağrı 4 meditasyon veya 3 meditasyon 1 çember olabilir.Böylece 49'a kadar rahatça yol alırsın.Biraz çevren varsa 43'ten sonra sığınak çok iyi iş görür.Şifa efsununa gerek yok işi biirsen.
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YineLokal »

YineLokal yazdı:
Blonoise yazdı:Haklısın var, var ama benim istediğim şekilde değil. Adam 40 lvl olmuş konu açıyor ben bundan 0'dan kasarkan yararlanamam. Bu yüzden bu konuyu açtım. En kötü bir link atın ona da razıyım :D .

Normalde telefondan yorum pek atmam ama çok ihtiyacın var gibi.

Ben bir şifacı açtığımda 10. seviyeye kadar iyileştirme vermem.Aslında 20'ye kadar gerekmez bence ama senin kanaatin.İlk önce zehiri 15 yap.10.seviyede iyileştirme vermeden ruh kalkanınıda 15 yap.

Geldik 20'ye.Artık yavaşça iyileştirmeye ihtiyac duyacaksın.Buralarda hasardan çok iyileştirme ve az hasar alma ön planda olacağından biraz destek gerekebilir.15 iyileştirme ve bilgisi geri kalanlar ruh kalkanına.25. seviyede iyileştirmelerden kısıp asit-zehir olabilirsin bu tercih senin.Evet 30'a geldik.Bazıları gazap der ama bence bu noktadan sonra biraz şifalama üzerine yeteneklerin gelişmeli.Burada hasarı yetenekten çok silahla vermek tercihim.Yine 15 iyileştirmeler ve ruh kalkanı kalıbımız ver geriye kalanlar meditasyon ve asit olabilir yine sana bağlı.Böyle 40'a kadar devam.40'ta bazı eklemeler ve çıkarmalar yapıcaz.Ben yine maksimum hasardan kopma derim ama maddi durumuna bağlı.Yine 15 iyileştirmeler ve 15 ruh kalkanımız.Bunun üstüne olmazsa olmaz 15 cankurtaran.Kalan 20 puan 1 büyü bozma 15 çağrı 4 meditasyon veya 3 meditasyon 1 çember olabilir.Böylece 49'a kadar rahatça yol alırsın.Biraz çevren varsa 43'ten sonra sığınak çok iyi iş görür.Şifa efsununa gerek yok işi biirsen.

Yazı çok uzun olunca unutmuşum.40'tan sonra 1 asit bombacılar için gereklidir.
Kullanıcı avatarı
Haluk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Daha-Sonra

Mesaj gönderen Haluk »

Peki bende telden giriyorum bişey sorcam benim 20000 akçemvar 2000 değil 20000 var bu akçelerle kasılmama yardımcı şeylri söylermisin yeni şifacı aççam
MinoseT
Haluk
HalukTR

“Şifacı” sayfasına dön