Tosun:Vallaaahi Mevlütcüüüm 10 Kıtada 700 Birincilik Gördüm Böyle Ekip Görmedim Aferm Üstad Kutluyorum Seni Ama Yanlış Yazmışsınız Sobee Değil Sobe Olacak Bir ''e''yi Atın.
Mevlüt Dinç: Evet Çok Çalışkandırlar İKV Büyük Gelişim Gösterdi Sayelerinde İstersen Anlatsınlar He Bide Doğrusu Sobee Yane Saklambaçtaki Sobelemek Değil.
GM'ler: Derindeki Sır'ı Piyasaya Sürdük, Üstüne Hidrayı Getirdik, Küfürler Azalsın Diye Şikayet Butonu Koyduk,Bide Herkes Üretsin Diye Şaheser Reçetelerini Düzelttik Nasıl ???
Tosun: Tebrikler Gerçekten Tebrikler Evet Mevlütcüüüm Hiç Bu Kadarını Bekliyordum Açıkcası Sobee Olduğu Üçün Hiç Bu Kadarını Bekliyordum, BİRDE TURKCELL'den PLUS Alımı İçin Gözel Arkadaşlarıma Bi Golaylık Etseniz ???
Sobee'linin GÜCÜ İKV'nin OYUN GÜCÜ Yaşasın :mrgreen:
Arkadaşlar Türkiye'nin En Büyük ve En Güçlü İletişim Firması TURKCELL Varken Neden AVEA ???
Şahsen Çevremdeki Herkes TURKCELL Kullanıyor ve AVEA Değil TURKCELL İle Köntör Alımı İstiyoruz !
güzel bi konuya değinmişin benim hattımda turkcell ve seninde dediğin gibi çevremdede avea kullanan pek yok
ama turkcell den alınca galiba yaklaşık m civarına geliyormuş zembeğin yazdığı bi konuda turkcellin oyun konusunda sert olduğunu ve yüzde bilmem kaç kar aldığını söylediği için anlaşamamışlarmı ne olmuş
silkroad oyununda avea ile50 silk 40 kontöre (7.5TL) ye alabiliyorum.
yine silkroadda turkcell mobil ödeme ile 64 kontöre 50 silk (7.5TL)alabiliyorum
TURKCELL her mobil ödeme işleminde komisyonu abartıyor. 64 kontöre alacaksanız gelsin turkcell.
Arkadaşlar Türkiye'nin En Büyük ve En Güçlü İletişim Firması TURKCELL Varken Neden AVEA ???
Şahsen Çevremdeki Herkes TURKCELL Kullanıyor ve AVEA Değil TURKCELL İle Köntör Alımı İstiyoruz !
nedenmi avea: çünkü avea kendi adına reklam getirebilecek her türlü organizasyonun içinde bulunur örnek veriyim ben uşak'da ANADOLU adında otobüs firmasında çalışıyorum aralık ve ocak ayında aveayla işbirliği içinde gidiş sizden dönüş bizden adı altında kampanya düzenlendi yani avealı hatları olana gidiş bileti normal şehir ücretinde dönüş biletide bedavaya geliyodu.bizim olayda ise avea 3 lira kazanır ama reklamını yapar turkcell vadofone 3lira kazanıcaz diye bu işe girmez gm arkadaşımız söylemişti türkcellinki pahalıya gelicek diye nedeni turkcellin avea kadar reklam yapmaya ihtiyacı yok eğer anlaşırlarsa diğer operatörlerinkide olur ama yönetimin yapmak istediği ne kendileri zarar etsin nede biz oyuncular zarar etsin en karlı nasıl çıkılır diye uğraşıyolar.
herzaman yönetimi iyi veya kötü yaptığı işlerinden dolayı eleştirdim lafımı sakınmadım.
yönetimi mobil ödemeden dolayı yaptığı kolaylıktan dolayı tbrk ederim.
her zaman daha iyiye daha güzele
iyi çalışmalar
Tosun:Vallaaahi Mevlütcüüüm 10 Kıtada 700 Birincilik Gördüm Böyle Ekip Görmedim Aferm Üstad Kutluyorum Seni Ama Yanlış Yazmışsınız Sobee Değil Sobe Olacak Bir ''e''yi Atın.
Mevlüt Dinç: Evet Çok Çalışkandırlar İKV Büyük Gelişim Gösterdi Sayelerinde İstersen Anlatsınlar He Bide Doğrusu Sobee Yane Saklambaçtaki Sobelemek Değil.
GM'ler: Derindeki Sır'ı Piyasaya Sürdük, Üstüne Hidrayı Getirdik, Küfürler Azalsın Diye Şikayet Butonu Koyduk,Bide Herkes Üretsin Diye Şaheser Reçetelerini Düzelttik Nasıl ???
Tosun: Tebrikler Gerçekten Tebrikler Evet Mevlütcüüüm Hiç Bu Kadarını Bekliyordum Açıkcası Sobee Olduğu Üçün Hiç Bu Kadarını Bekliyordum, BİRDE TURKCELL'den PLUS Alımı İçin Gözel Arkadaşlarıma Bi Golaylık Etseniz ???
Sobee'linin GÜCÜ İKV'nin OYUN GÜCÜ Yaşasın :mrgreen:
Desteklerinizi Bekliyorum...
Çünkü AVEA TT grup şirketi.
Ama ben de şahsen Turkcell kullanıyorum ben de istiyorum Turkcell mobil ödeme.
ORHANBEY yazdı:Şu anda sadece AveA bu hizmetl gerçekleştirmektedir. Farkettiyseniz ekstra bir ücret talet etmiyor (12 TL olan Plus için 12 TL değerinde Kontör / Onaylama Mesajı da Olsun o kadar bedava sistem hangi oparatörde olur ? ) . Ancak Turkcell & Vodafone gibi oparatörler bu hizmet için yüksek kontör taletp ediyorlar. Yani sizin avea ile alacağınız plus paketin belkide % 15 oranında zamlı halini size satmaya kalkacaklar. Bu nedenle diğer oparatörlerle şu anda hizmet yok.
Peki Neden Avea ?
- AveA Türk Telekom çalışma gruplarından olduğundan ve İstanbul Kıyamet Vakti TTnet Oyun bünyesinde bulunduğundan böyle bir kolaylık sağlıyor bizlere.