hatta bana sormuştu hangi sunucu diye sonra eminönü dedim birine götürdü işte dedi bak minik arkadaşta eminönündenmiş dedi
bilen gören veya burdaysa o yönetici abi bi mesaj atsa

heh işte o abiRespected yazdı:Aradığınız kişi [GM]Egelim > Yasin Cihan olmalı. Zira buluşmaya yönelik görsellerde benimde dikkatimi çeken tek pembe tişört ona aitti.![]()
şizofrenmsn kendi kendine cevap yazıyorsunSagopakajmeran yazdı:boş adam ne la

ne alaka lanIReSTIBLE yazdı:şizofrenmsn kendi kendine cevap yazıyorsunSagopakajmeran yazdı:boş adam ne la
önce diğer forum hesabından konu açıp diğer forum hesabından kendi forum hesabını eleştiriyorsunSagopakajmeran yazdı:ne alaka lanIReSTIBLE yazdı:şizofrenmsn kendi kendine cevap yazıyorsunSagopakajmeran yazdı:boş adam ne la

aynştayn mısın sen :shock: wsyegel kardeşimin hesabı, bu benim. ben iş yerindeydim o evdeIReSTIBLE yazdı:önce diğer forum hesabından konu açıp diğer forum hesabından kendi forum hesabını eleştiriyorsunSagopakajmeran yazdı:ne alaka lanIReSTIBLE yazdı:şizofrenmsn kendi kendine cevap yazıyorsunSagopakajmeran yazdı:boş adam ne la
hE TAMAM ÖYLESagopakajmeran yazdı:aynştayn mısın sen :shock: wsyegel kardeşimin hesabı, bu benim. ben iş yerindeydim o evdeIReSTIBLE yazdı:önce diğer forum hesabından konu açıp diğer forum hesabından kendi forum hesabını eleştiriyorsunSagopakajmeran yazdı:ne alaka lanIReSTIBLE yazdı:şizofrenmsn kendi kendine cevap yazıyorsunSagopakajmeran yazdı:boş adam ne la